Sommar och SEMESTER!

Åh så himla skönt, äntligen har jag semester, visserligen har jag haft det sen midsommar. Men har inte varit  så himla aktiv angående denna blogg. Men gud så skönt det har varit!! Men måste erkänna att jag känt mig ganska rastlös ibland, ooh semestern har bara börjat, men jag vänjer mig nog!

I alla fall så har jag redan hunnit med en resa ner till västkusten, Åsa. Riktigt riktigt trevligt va det, liseberg och lotta på liseberg, varberg, tyvärr va biljetterna slutsålda till hoffmaestro men men. (skulle skickat ett vykort till dig syster men hade inte adressen med mig).

Sen var jag ju såklart på kryssning till Riga med min bästa vän Fia. en riktigt speciell men oerhört trevlig resa, du är bäst Hjärtat!

Det är mycket mer som händer under sommmaren, många lagfester, och såklart sol och bad. Sen blir det en tripp till dalarna(Gräsberg) sen eventuellt till karlstad också(släkten)Kanske linköping till tjejerna om ja kan vilket jag hoppas! Sen blir det nog grönan med jesper släkt med. Och redan imorgon drar jag till sthlm över dagen för en dags shopping med min gudfar, såklart ska ju bruur och älsklingen med. Det är en hel del planerat men jag hoppas på en hel del oplanerat med!

idag har ja bara legat på jogersö och solat och badat i värmen. Fick även reda på att jag kom in på den skolan jag ville, dock ska jag tacka nej eftersom att jag ska fortsätta jobba året ut. Men glad blev jag i alla fall.

Det kommer nog en bilduppdatering senare när ja lagt in lite bilder på datan.

Puss/i



RSS 2.0