Fullpackat

Nu är julen snart här och det känns som att alla mina pengar kommer att försvinna. De kommer att gå till julklappar, betala in studentkryssningen, alkohol biljetter till fester. För det är ju trots allt studentfest nästa vecka, havs tema (?) och senare efter jul är det joline och simons fest. Och inte nog med fester så nu på lördag har elias fest med en massa folk och sen är det nyår strax efter jul. Som sagt kommer att bli mycket festade och mycket pengar kommer att spenderas på de, känns inte bra nu.

Givetvis är det roligt med alla festligheter! Ska bli kul med lite andra fester nu än bara krogen, studentfesten kommer nog bli nice, 18 årsfesten likaså, hemmafesten på lördag(det var riktigt länge sen va på en stor hemmafest!) nyår är fortfarande oklart, måste planeras in snarast! Blir nog ett bra slut på 2008 i alla fall hoppas jag på.

Imorron är det Lucia firande på dagiset,kommer bli mysigt, tänkt att det är jul snart, måste inhandla resten av julklapparna. Nu är det i alla fall tur att vi fått lite snö på marken, men den kommer säkert att smälta bort igen.

kisses




Kommentarer
Postat av: mimmi

mysigt inlägg ida!

2008-12-10 @ 22:05:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0