Hela helgen lång

Hela helgen har varit bra!
Fredag kväll spenderades hos Fia med Maja, Sofie Och Anna. Blev idol tittande och allmänt mys. Jag och Maja sov kvar hos Fia för att på lördan gå upp tidigt och åka iväg mot storstaden Stockholm.

Lördagen var lite jobbig till en början eftersom vi höll på att missa bussen, men vi hann precis som tur var. Dagen i sthlm var riktigt bra och mysig, och vi tjejer är inte alltid så smarta när det gäller toaletter man ska ge pengar till, lite internskämt haha!. Men vi alla kom hem med händerna fulla av kassar, både julklappar och saker vi själva unnade oss.
Från 10-16 gick vi runt på stan och letade. Det var en riktigt mysig dag med er tjejer, Maja, Jenny och Fia♥Nu äre storplaner inför nästa helg, right? :)

Lördakvällen blev inte dålig den heller, dock lite konstigare än andra kvällar men sånt som kan vara kul med. Jag och fia svepte vårt vin på typ en timme samtidigt som vi gjorde oss iordning. Cyklade in mot staden och blue moon bar, men först kisspaus bakom en container. Sen ställde vi oss i kön där jag tror att vi va de enda som var 18, men roligt vare. Väl inne hittade vi ingenting först. Men kvällen blev grym där med, finns inte så mkt att säga, grymt!!

Söndag, lite halft bakisdag. Blev matchtittande av b-laget och annars väldigt väldigt slappt som såna dagar ska vara.

pusspuss





Kommentarer
Postat av: Fia<3

Grymt bra helg med grymt bra människor!

myyys! hjärta<3

2008-12-07 @ 21:33:04
Postat av: sofia

wuhuu bluemoonbar ^^, håller med, de var grymt men du, de va ju fullproppat av nittier tyckte ja:P haha eller såg ja i syne`?

2008-12-08 @ 00:36:54
URL: http://silverbage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0