Lycklig

Jag kan inte mer än säga att resa till Öland har varit helt underbar med älsklingen! Jag älskar dig, bilder kanske kommer senare.

Nu ska jag sova, var skönt att få träna igen och träffa tjejerna

Du&Jag

/I



Great!

Idag sleepover hos Soffan med bra tjejer,
Imorron Träning och packning,
På fredag ÖLAND med älsklingen!

Det är bra dagar nu, jag är mer än glad!

Älskar dig!♥

/I



Flen

Idag ska jag åka och hämta upp mamma som kommer hem ifrån Karlstad. Men ska hämta upp henne i Flen så hon slipper vänta på bussar och så, och jag kör mer än gärna. Samtidigt som jag och mina syskon åker och hämtar upp henne så stannar vi på lager 157. Får se sen om jag hittar nått. Blir nog en rätt bra dag, och ikväll ska jag träffa älsklingen.

/I



usch

Verkligen inte min dag idag.....

/I



Äntligen!

Äntligen damp brevet som jag så otåligt har väntat på ändå sedan förra veckan. Idag kom det och det första jag gjorde var att ta bilen ner till posten för att hämta mitt kära KÖRKORT. Det blev väl helt okej, dock så syns inte mitt ljusa hår så mycket, så man ska vara mörkhårig om man tar körkort, haha. Men jag är ändå nöjd ändå, mitt namn blev helt okej med så ja nu ska man ha det i 10 år, men skönt att äntligen få visa upp ett körkort när man handlar eller går in på krogen. Känns bra.

Happy

/I





Öland

Efter mycket om och men och fram och tillbaka så har vi äntligen bestämt att vi ska till Öland nästa fredag, (21/8-26/8) Det kommer att bli riktigt skönt och vi hoppas på grumt väder. Äntligen ska jag få spendera en massa tid med älsklingen  efter att hans jobb är slut. Ett måste nästan är Ölands djurpark. Juat att det var så krångligt att komma fram till när vi ska åka är att handbollen drar igång det är cuper vi vill vara med på och problem med bil och det ena med det andra. Men nu är det äntligen bestämt, bra gjort älskling! Jag längtar såååå!!


Vi ska bo på en camping vid Borgholm.

/I




Party

I fredags var det fest, för min del den första på hur många veckor som helst. Det var förfest hos FIa för att sedan dra vidare ut. Förfesten var riktigt grym, som våra tjej förfester alltid är! Min kväll efter att vi gått ut blev inte så lyckad. Fast att jag bara drack 1 liter vin, dock rätt snabbt så mådde jag piss och spydde som en gris i typ två timmar säkert. Det var riktigt snällt av Fia och Verro som stannade hos mig och tog hand om mig. Men när jag väl kunde gå och kände mig någorlunda gick vi till tellus, dock kände jag att det inte var värt för mig att gå in. Så jag satte mig precis utanför stängslet. Tur så jobbade Älsklingen och höll mig sällskap lite, men jag fick rätt mycket sällskap ändå tycker jag. Det var i alla fall många som påpekade att jag hade suttit där i 3 timmar, vilket jag hade gjort. Efter ett tag kiom t.o.m. polisen och frågade hur jag mådde och påpekade även dem att jag suttit där ett bra tag. Men när tellus äntligen hade stängt kunde vi gå hem till Jesper. Han tryckte i mig en bakis tablett som tur var.

För dagen efter mådde jag väl inte helt okej heller till en början. Jag skakade mådde smått dåligt och trodde att jag skulle spy mera, men när maten väl tog sin fart mådde jag mycket bättre och jag kunde njuta av en heldag på stranden.

Tack ni underbara som tog hand om mig, ska skärpa mig nästa gång.

På fredag när Mimmi fyller ska jag bara dricka lite och ta det rätt lugnt!


Våra förfester!

/I



Mysigt

Igår kväll utnyttjade jag friheten med att ha körkort. Jag hämtade först upp Anna, sedan bar det av till coop en snabbis. Sedan hämtade vi upp Fia och slutligen Emelie. När bilen var full av tjejer körde vi mot jogersö. Det blev mysigrheter och bad för allas del utom Anna som bangade. Det var riktigt mysigt. På hemvägen blev vi sugna på donken så vi svängde av dit. När vi var klara där dunkade vi på musiken och körde runt runt i sondellerna. Riktigt härligt. En mycket trevlig kväll må jag säga, var riktigt trevligt att träffa tjejerna. Blir inte alltför ofta nu för tiden tyvärr.



I´m happy :)

/I




KÖRKORT, check!

ÄNTLIGEnså har jag införskaffat mig korkort! Idag en lördag, skulle egentligen kort det för en vecka sen men då blev det ju strul med datorerna, så då hade jag min uppkörning idag! KÖRKORT javisst och mina dagar framöver är gjorda.


GLAD GLAD GLAD::D:D:D

/I




RSS 2.0