Julafton närmar sig

Nu är det inte långt kvar, men jag har redan öppnat största delen av mina julklappar eftersom att vi inte får med oss alla upp till Branäs. och ikväll ska jag öppna de som jag får ifrån familjen göransson. Det ska bli spännande, så det blir en minijulafton för min del. Och tidigt tidigt tidigt på onsdag morgon åker vi till branäs och kommer hem på söndagen. Ska bli skönt att få åka lite skidor och bara få vara. Även idag så fixade jag absolut sista julklappen till föräldrarna. Ett fint kort på syskonen Loimi, haha.

Soo long och God jul och Gott Nytt år! :)

/I




Long time no see..

Nu var det ett tag sen jag bloggade, men har inte riktigt orken till det nu. Men nu har jag i alla fall handlat i princip alla julklappar och slagit in varenda en av dem. Jag känner mig riktigt stolt. Har köpt en massa fint till min älskling, synd bara att jag inte får vara med när han öppnar dem, skulle gärna vilja se hans min. Nu känns det mer som vinter när det ligger lite vitt på marken, det är riktigt mysigt. Något som inte är mysigt är att jag har gått och blivit förkyld, jätte jobbigt, usch försvinn.

Denna vecka blir väldigt lugn. Det som händer är att på onsdag ska jag, Hanna, Jesper och Tobbe med upp och vara ledare för skol-sm. 07.15 åker bussen, ska man ta sig upp också.

Nu är det också match ledigt tills den 17 januari då serien drar igång igen.

/I





Julen 2006 - 29 - 12


Äntligen!

Äntligen kommer det lite mer kyla och vinterväder så att man kan få känna av att det snart är jul. Och äntligen har jag tagit mig tid att föra över alla mina bilder ifrån den andra bärbara som varit död nu i några månader, sen ska jag föra över ifrån den stationära också så att jag kan ta bort mig ifrån de andra datorerna. Plus är det skönt att ha alla ens bilder på min egna data eftersom jag bara sitter vid den.

Funderar på om man kanske ska ta en promenad i detta fina december väder.

/I



Jag vill ha helg nu!

Jag längtar något enormt till helgen nu! Då det bär av till storstaden Stockholm för en massa julshopping. Och på fredagen blir det mys och spa hos Fia för att sedan gå upp tidigt på lördagen då bussen går vid halv nio. Längtar en massa dit, mysigt. Sen på lördagkvällen blir det nog utgång med några stycken, det blir nog också nice. Jag vill helt enkelt ha helg!

1 December idag och julkalendern var väl ja sådär men ja ska inte säga något förens jag har sett några avsnitt av det.

/I



RSS 2.0