Sport - och dess skador

Usch, var nyss inne på aftonbladet och hittade en hel del hemska bilder ifrån alla möjliga sporter och dess värsta skador. Inte visste jag att man kunde skada sig så mycket. De värsta bilderna kommer här, men det är bara några få av bilderna.

Paulo Diogo

Fotbollspelaren Diogo fastnade med fingret i läktarstaketet under en match mellan Schaffhausen och Servette 2004. Bilden togs innan han märkte att han förlorat en del av fingret.

 


Luc Nilis, Aston Villa

Belgiske landslagsmannen Luc Nilis gjorde 10 mål på 56 matcher i landslaget innan han kolliderade våldsamt under en match med klubblaget Aston Villa år 2000. Han bröt benet och skadade knät och kom aldrig tillbaka till toppfotbollen.

 


Eduardo

Birminghams Martin Taylor tacklar kroaten Eduardo med dobbarna före under en match mellan Birmingham och Arsenal år 2008. Benet går rakt av. Tv-bilderna var så hemska att tv valde att inte visa repriser på händelsen.

 


Chris Marsden

Southhampton–spelaren Chris MArsden krockade med Manchester City–spelaren Jihai Sun under en match 2003.

 


Jacob Olsen

Danske fotbollspelaren Jacob Olesen fastnade med skon i gräset under en match med sitt lag Viborg år 2006. Efter ett halvår med operationer och rehabilitering var han åter tillbaka på fotbollsplanen.

 


Kristina King

På den här bilden får Muhammad Alis boxande dotter in en fullträff på motståndaren Kristina King under en titelmatch i USA år 2000. Blodet sprutar.

 

Chelsea Davis

Den här mardrömsbilden blev årets sportbild 2006. Simhopperskan Chelsea Davis från USA misslyckas med ett hopp från tremetersvikten under VM i simhopp. Hon klarade sig förhållandevis väl och fortsatte sennare med simhopp.

 

Hanna Ljungberg

Algarve Cup, Portugal, 2006. Damlandslaget i fotboll möter Frankrike och den franske målvakten Sarah Bouhaddi krockar med svenska superstjärnan Hanna Ljungberg. Bouhaddi fick rött kort och Ljungberg ett brutet okben. Hon kom dock tillbaka till fotbollen, men efter flera skador valde hon tillslut att lägga fotbollskorna på hyllan.

 




/I






Kommentarer
Postat av: anna

Ida Loimi! det är bra att du uppdaterar, men med dessa bilder!!! Inte okeeej!

2009-10-29 @ 13:08:26
URL: http://annajlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0