Vinst!

Fan så jävla skönt med vinst mot Norrköping idag! SÅ himla skönt. i halvtid stod det 12-9 till dem. Men den första minuten in i andra halvlek gjorde vi 3 snabba mål och ställningen var plötsligt 12-12! Därefter gick det bara framåt för oss. Och matchen slutade 18-23 för våran del. Så jävla skönt som sagt! Vi hade ett grymt försvar, men framåt ibland blev rätt trassligt och grötigt, passningarna var återigen inte någe vidare. Men vi hade trycket. Jag är hel nöjd med min insats med, som högerkant för ovanlighetens skull. Men det gick riktigt bra, som tur var fick jag spela tvåa bakåt och det underlättade det hela en hel del. Bra kämpat idag tjejer! IFK - HEJA!!

Så ikväll blir det bara film och mys med älsklingen. Syster har lånat en hel hög med bra filmer så det blir nog någon därifrån. Det blir mys.