Helgens bravader

I fredags blev det en väldigt lugn dag och jag bara njöt av att det var fredag och framför allt att jag fick träffa det bästa jag har här i livet, Jesper!

På lördagen var det tänkt att han skulle ha match men så blev det inte, nej vi fick ligga kvar i sängen och sega. Men senare blev det en runda på stan, hittade lite smått och gott där med. På kvällen blev det Fik@ med Anna,Emelie,Malin och Fia. Riktigt mysigt, vi åt pratade åt lite till och pratade en massa mer! Riktigt trevligt, sedan blev det Volym en snabbis. Hemgång rätt tidigt för min del pga tidig samling till match.

Så idag har jag varit i Linköping och spelat match, så nu ligger jag helt död i sängen och kolla på blåsningen, ruskigt roligt må jag säga! Att man kan bli så blåst.

Imorgon blir det även första dagen på det nya jobbet i Söra, det ska bli riktigt intressant.

Nej nu ska jag bädda sängen så jag kan krypa ner i den i tid ikväll.

Puss /I


Jobb

Idag är jag härmed heltidsanställd på en förskola i Söra, anställningen är fram till i sommar. Det känns riktigt bra nu efter mycket om och men och fram och tillbaka emellan två olika jobb. Usch detta har varit min värsta vecka hitills, snurrat i min skalle kan ja lova! Men nu har jag i alla fall jobb till sommaren och fått erbjudande om anställning på andraq ställen med. 2010  är nog fan i mig mitt år! I like it a lot!!!! Det går bra nu, kompis det går bra nu.

För övrigt rullar livet på som det ska, jobb träningar och kompisarna hinner jag också med, fast tycker att det blir för lite tid till dem. Det är synd att en helg bara består av två dagar. Men denna helg blir det till att träffa tjejerna, middag och mys. Och nästa helg är det krogen som gäller, LAGFEST!!!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen efter en sån här lång arbetsdag.

 

/I



RSS 2.0