Shoppingnarkoman?

Igår va jag och älsklingen i Norrköping igen. Ville göra ett till besök på New Yorker innan min semester tar fart. Det blev hel hel del kläder som fick följa med mig hem. Vi gick i två affärer, calings och New Yorker. På carlings blev det en spetsklänning och en vanlig svart hoodtröja-med dragkedja, allt på rea. Och på New Yorker blev det allt möjligt, ifrån korta till lite längre shorts till jeans shorts till linnen och en jacka. Ja mycket blev det och över hälften av sakerna var på rea, ja brukar alltid hitta en massa fynd på rean. Hittade även ett par skor på rean, med klack!! Hör och häpna, jag, de va ett annorlunda köp, men ja är super nöjd. Men kan ha dem både till jeans och shorts och klänningar. Höga sandaler med ganska bred snörning framtill och smala läder band på sidorna, och två silverspännen på sidan.svårt att beskriva dem men jag gillar dem ialla fall. Dem får nog ha sin premiär på midsommar tror jag.

Nu är det inte långt kvar tills semstern heller, endast 3 dagar kvar!
Och endast 6 dagar kvar till Riga kryssningen!

Puss/I






Från usel till en duktig bokmal?

Jag är verkligen usel på det här med att hålla igång min blogg. Men men den är i alla fall inte helt död(A). Kanske är för att jag som sagt inte har ett lika spännande liv som min syster på andra sidan jorden. Utan här handlar det mest om jobb, just nu i alla fall. Har exakt två veckor kvar¨sen är jag LEDIG!!!! Så himla skönt!

Angående jobbet så fick jag en sommarpresent av barnen. Jätte fint. Två böcker och choklad. Böcker tänket jag, jag som aldrig har läst en hel bok i hela mitt liv typ. Har bara läst under tvång eftersom man har haft en massa recensioner i skolan. Haha så nu ska jag faktiskt ta och göra ett seriöst försök med att läsa böckerna. Har redan börjat läsa en av dem. Elsas mode heter den, handlar smått och gott om en 21 årig tjej som varit borta i New York. Som sedan startar en modeblogg. Påminner lite om min systers tycker jag, men de ynka två kapitlarna jag har läst så har jag faktiskt fastnat för den. Den är bra. Så får vi se vad jag tycker om resten.

Nej nu ska jag bege mig hem till Maja för att hämta min dricka till i helgen. Imororn är det studentfirande och på lördag är jag hembjuden till Johanna Thorén.*

Tjing/I





RSS 2.0