Städat!

Igår kväll varvi hos Fia och firade henne lite. Det var riktigt trevligt och ena diskussionen ledde till den andra. en mycket trevlig kväll.

Denna lördag förmiddag har jag ägnat åt mitt rum som såg ut som ett bombnedslag. Först var jag tvungen att lägga över all musik ifrån den andra datan till denna så att jag skulle ha något att lyssna på, så nu har det gått riktiga gamla godingar. Men det tog mig nog ungefär 3 timmar att städa. Jag rensade och vek min garderog och tvättade den, rensade bland mina lådor, dammsög, dammade och skurade golvet, just ja jag putsade spegeln,tv och datan också. Så nu luktar det riktigt gott i mitt rum. Får vi se hur länge det varar så här fint.

Ikväll har jag inga större planer då det är match imorgon mit Lindesberg.

/I



Vad ska du bli när du blir stor?

Härom dagen satt vi och åt frukost då samtalsämnet va man ska bli när man blir stor kom upp. Vi frågade barnen som är 2-3 år. Det var väldigt olika svar.

- Jag ska bli doktoj
- jag ska bli tandläkaje
- jag ska bli lärare

efter ett tag frågar en en liten kille som suttit tyst hela tiden.
- va ska du bli när du blir stor då?
- jag ska sköpa stjejer.

Haha vi utbrister i skratt. Han hade tänkt sig själv som hallick alltså. Det var väldigt roligt för stunden iaf.

/I




Fullt upp ända fram till Jul.

Det känns oerhört bra att man har de flesta helgerna planerade med roliga händelser, då har man alltid något att längta till. Nackdelen är väl att tiden kan kännas en tendens saktare.

Helgen som kommer ska vi fira Fia -lotta på fredagen, och träffas ett gäng och bara umgås på lördagen.

5-6 dec helgen åker vi tjejer upp till Stockholm för att julshoppa i mängder! ( Jenny, Maja & Fia)

12-13 dec är det lagfest med herrarna, jultema!

3:advent är inget planerat, men sen är det ju 23 och vi åker upp till fjällen. Känns bra!

/I




Julen firas högt upp i landet

Nu är det klappat och klart, i år bryter vi jultraditionerna som förut var en släktträff i storstaden Karlstad. Men omständigheterna har tyvärr ändrats lite. Så i år beger sig familjen Loimi till Branäs över julafton och fem dagar framåt. Bo i en mysig stuga, 8 bäddars för 5 pers, skönt!  Och 2 duschar plus bastu riktigt nice. Så vi får se hur denna jul kommer att kännas, när ens barndoms tratiditioner bryts. Och jag hoppas för guds skull att jag kommer att slippa ligga med hög feber denna julafton.



/I



Adventskalender

I år fick jag en annorlunda adventskalender, en ifrån bingolotto. Man skrapar fram ett nr varje dag, då man har chans att vinna alltifrån 50 till 1 miljon, alltifrån resor till bilar. Rätt trolig grej faktiskt. Men ska såklart införskaffa mig en choklad kalender med.



/I



Julklappar?

åhh nu måste man snart börja tänka på det också. Jag gillar i för sig att handla julklappar, men bara om man hittar något bra till personen i fråga. Just nu har jag inte tänkt alls mycket på det, men har i alla fall inhandlat min första julklapp för i år. Sparar nog de flesta tills jag ska till sthlm i början av december, finns lite mera roliga saker där.

/I



Vimmel



I fredags hade vi äntligen den efter längtade tjejkvällen. Det blev alltifrån pizza till smink till hår tillo spotyfi till "helt Hysteriskt" till massa alkohol. Det blev en riktigt trevlig kväll för de flesta av oss i alla fall, haha. Vi hann ju till och med bli med på bild, så jävla snygga vi är! ;) Men det var en riktigt trevlig kväll, det måste göras om.

/I



Party!

Ohh vill ha morgondagen, då blir det äntligen party för min del! Blir massa festande med de "gamla tjejerna" (fia,malin,anna,emelie & mickis) Härligt! Det blir förkrök hos Fia med pizza, smink, alkohol och en hel del klädbyten kanske. Har längtat som en tok hela veckan på denna dag, har hela morgondagen planerad imorron. Kommer säkert att bli stressigt som vanligt. Men ska på stan först en sväng innan och hitta någon ny outfit. Sen blir det såklart Tellus på kvällen, dansa och massa annat. Jag och Anna har lovat varandra att vi ska ha en bra fylla imorron, inget överstyr men inte heller understyr ;).  Så hoppas att vi klarar av det Anna. Ja har ju inte druckit på evigheter nu så det lär gå fort in i kroppen i alla fall. Nej nu ska jag tagga ännu mera och somna tidigt så att morgondagen kommer till mig.

/I


RSS 2.0