Ny design

Igår satt jag och fixade med en ny header, den som är där uppe för er som inte vet. var lite trött på den gamla. Den blev väldigt mysig om jag får säga det själv. Är inget vidare proffs på alla dessa koder och så, men på något sätt så fick jag ihop det, nu ska jag bara hitta hur man får en snyggare text. Men det funkar verkligen inte för mig, någon som vet? Men lite nyare och finare blev bloggen i alla fall. Och solen skiner som aldrig förr, me love it.

Igår köpte jag mig äntligen en ny plattång, jag har inte testat den så mycket än. Men den verkar bra, en philips. Har alltid lånat av andra, annars har jag bara försökt att sätta upp mitt hår. Men nu äntligen så har jag en egen. Den är rosa-lila med, snyggish. Det är ju inte direkt billigt med plattänger, ujujuj. Men men någongång måste man väl köpa sig en, får passa på när man har pengar.

På måndag har jag och älsklingen 1 år! va tiden går fort när man har roligt, det blir att fira det till helgen eftersom att vi båda jobbar på måndag, vad vi hittar på återstår att se. Svårt det där med att komma på något bra och planera i tid, så vi får se va det blir.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.
Ciao.

/I


Sol

Åhh solen skiner och det är riktigt varmt och skönt, har mest suttit och solat mig på jobbet idag. Vilken skillnad det blir på jobbet när det är bra väder. Imorse var det riktigt ruggit och småkallt, sen till lunchen blev det kanon väder och man ville inte vara annat än ute. Hoppas att man snart kan klä sig i lite mindre lager kläder.

Igår när solen sken så tog jag och älsklingen en härlig promenad längst hamnen, även en sväng förbi gumsbacken. Och i fredags så var vi på tomtits och härjade jag och älsklingen, kanske inte lika kul som när man var mindre men ändå en helt okej upplevelse.

Har äntligen tagit tag i sökningarna till skolorna, skönt! Och i sommar kommer jag att vara helledig. Jobbar till sista maj, kanske någon vecka i juni, sen börjar jag jobba igen i augusti, riktigt nice.


Vårtecken och fjärilar! :D


När vi var på gumsbacken så hittade vi denna läckerbit, hehe.


Den snygga nya sjalen jag fick av camilla, och syster titta, två nya väskor, me like!

Saknar dig syster! Men jag vet att du kommer att klara dig alldeles utmärkt i USA!

/I



Ledigheten är redan över..

Nu är lång ledigheten över, det gick ovanligt fort som alltid. Nu börjar en nu jobbarvecka, visserligen på fyra dagar bara. Och inte alltför många barn. Så hoppas att den veckan kommer att gå relativt fort.

Men nu i april måste jag fixa med ansökningarna till skolorna, men förmodligen blir det att jag börjar plugga i vår om allt löser sig. För har fått förfrågan att jobba kvar på förskolan i höst med. Det är väldigt lockande må jag säga, jag trvis verkligen där och då hinenr jag tjäna ihop mer pengar till studier och annat, jag hinner även med handbollen ett tag. Vilket verkligen skulle kännas trist att lämna. Så nu far tankarna fram och tillbaka i huvudet på mig. Jag ska i alla fall söka till hösten för att se om jag kommer in eller inte, annars är det ju bara att tacka nej.

De lediga dagarna har bjudit på festligheter med tjejerna, stockholmsresa till farmor och ikea, har gjort klart rummet, påskmiddagar, tvättat oh städat bilen, och ja mycket mer.

När man väl tror att vintern är borta och solen skiner som den gjorde igår, nej men då vaknar man upp idag och det ligger ett vitt stort täcke på marken, suck. Nu får det inte komma någon mer snö! Jag vill kunna cykla till jobbet, det vore stört skönt, lite mer än 5 km till jobbet. Det är ganska lagom.

Nu sitter jag och älsklingen framför tv:n och bara tar det lugnt, vilket vi har gjort i stort sett hela dagen, skönt. Det blir väl film ikväll, och lägga sig skapligt i alla fall för min del, älsklingen är ju såklart ledig imorgon och hela denna vecka, skönt! Det kan han behöva, fast jag vet vad han kommer tillbringa sin lediga tid, på gymmet!

Nej nu är det snart mat och jag ska väl ta och laga punkan på min systers cykel så att jag kan låna den när min är på lagning.



Vårtecken, och efter våren kommer sommaren! :D



Bild ifrån torsdagen.



Min älskling som jag snart firar ett år med! ♥

 

/I



RSS 2.0