Norpan!

Igår blev det shopping för hela slanten. Åkte upp till Norrköping med älsklingen. En riktigt mysig dag. Jag fick med mig 7 överdelar, alla ifrån samma ställe. NEY YORKER! Så himlans bra affär tycker jag i alla fall. Hade velat hitta lite mer shorts och klänningar, men det får bli en annan gång.

Fredagen bestod av viktors 20 årskalas. Det blev en trevlig kväll som dog ut lite tidigt för min del. Men ville inte ha så mycket mer när jag kände att alla började dra sig hemåt.

Denna vecka ska jag försöka att hinna med att fixa mitt pass. Måste ha det för jag och Fia-lisan har äntligen bokat in riga kryssningen!! Jippie! Det ska blir riktigt nice, det bär av i början av vecka 26. Riktigt niceit!

Helgen som kommer är det även planerat med lite tjej utekväll, det kommer bli riktigt mysigt!

Annars är det inte mycklet nu inte, har maskerad på jobbet imorron. Arrg,haha ska vara pirat tänkte jag.

tjingeling /I

Kläduurna, syns säkert inte så bra.




Update

Ja som sagt jag är verkligen kass på att uppdatera denna blogg. Skyller på orken igen, plus att inte alltföt mycket spännande händer i mitt liv just nu. Men har i alla fall hunnit med 60 årsfester i stockholm och andra festligheter.

Nu har i alla fall träningarna dragit igång, usch vilka jobbiga löppass det är! Men beachen 10 här kommer jag!

Denna helg bestod av alkohuul på fredagen med de bästa tjejerna. Lördagens väder chockade mig, super varmt och strålande sol. Tog genast på mig shortsen och linnet. Jag och älsklingen begav oss utt för att sola på stendörren. Riktigt mysigt, och inte ett dugg kallt faktiskt. Såg även årets första orm.
Söndagen däremot blev regning, men började träningen med ett skivstångspass på friskis, nice!

Jpbbet rullar på och idag gjode vi snygga tussilagos av uppätna kotter, riktigt snyggt! Och imorron då blir det tuff tuff tåget för hela slanten. Ska bli kul!

Några bilder ifrån stendörren.

/I


Kärlek!



Just det, Det här är KÄRLEK!
Jag och älsklingen har nu varit tillsammans i över ett år. Och det känns så himlans Underbart! Allting känns bara så rätt. Under april har vi både upptäckt tom Tits och Cosmonova/ Naturhistoriska. Det har varit riktigt mysigt. Nu vill jag även upptäcka kolmården med. Nu när dem äntligen har öppnat!
Jag älskar dig Jesper! ♥

 

ps. nu har han inte det där håret kvar, nej han har plockat fram rakapparaten.

/I


Partiee partiee


Förra helgen blev det fest hemma hos Hanna, det blev även lite spekulationer inför sommaren. Det ser bra ut nu väntar vi bara på svar. Jag kommer i alla fall att vara ledig ganska mycket i sommar. Jobbar in till mitten av juni sen så börjar jag igen i mitten av augusti. Så det ska bli skönt. Ser fram emot många roliga upplevelser. Här är i alla fall en av de bilder som jag tog. Filmade även, men den hamnar nog på fb istället.


Yeah!

/I



Vallarna

För någon/några veckor sen så myste jag med tjejerna. Det blev grillning på vallarna, riktigt jäkla mysigt!Blev inte alltför långvarigt eftersom sommarvärmen inte hunnit hit än. Men trevligt var det och jag hoppas att vi kan planera in en sleepover, dem tenderar alltid till att bli så himla roliga!  Här är i alla fall några bilder ifrån kvällen.









/I


RSS 2.0