Skor

Yey, idag köpte jag mina studentskor! Blev ett par gladiator skor, de på din sko. Riktigt nice så nu har jag allt förutom en tröja dock om det blir kallt eller regn ( vilket inte kommer hända), men för att vara på den säkra sidan.
Blev även fika med några stycken på stan, mys. Hittade även ett linne på hm. Ikväll händer det inte mycket. Ska mest vänta<3.

Chillout/I



<3

Du är bara för bra du!



Mys

En lugn kväll med Fia och min kära bror. Vi bakade och spelade chicago två gånger, vinnare jag och Fia. I slutet körde vi hänga gubbe i brist på annat. Man får ha sådana dagar ibland.



knäckig krokant tror jag att vi gjorde?

Chillout/I



Jolines stuga

Just nu får alla händelser komma i form av bilder, har ingen ork att skriva långa texter, sen är bilder oftast lika roliga.

















Som sagt en väldigt bra kväll, väldigt trevlig

Chillout/I



Studentkryssningen

Nu kommer det bilder ifrån kryssningen, orkar inte skriva om allt.























Kryssningen blev grym, för mer bilder kolla facebook!

Puss och pill och lite till/I



ÄNTLIGEN!!!

Nu är tandställningen ÄNTLIGEN borta!!!! Åhh det är så himla skönt och jag kan inte sluta le, det går inte! Känner knappt igen mig själv. Bilder kommer senare!

Puss/I



Ork

Jag har inte orkat skriva några inlägg, skulle jag ha gjort det skulle de ändå inte ha varit roliga att läsa. Jag lovar att jag ska lägga in en massa bilder och skriva massa om studentkryssningen när jag orkar. Men inte just nu, det tar för mycket på mina krafter just nu..Men den var i alla fall rolig, och helt klart värt allt!

Men nu är vi i alla fall lediga, äntligen! Efter en regning och kort frilufsdag så är det lov. Skönt skönt skönt! Dessa dagar består mest av festande för min del, mysigt kan man tycka.

Mer info kommer senare som sagt, nu ska jag springa ut i köket och kolla till middagsmaten som jag lagar idag.

Chillout /I



Hårmodell

Idag ringde klockan halv sex, puhh. Det var bara till att stiga upp och äta frukost. Sen kom Malin och hennes mamma och hämtade upp mig sådär vid sex snåret. Då bar det av till Norrköping, jag skulle sitta hårmodell till Malin. Malin hade nämligen sitt gesell prov idag, sitt slut prov, ett bevis på att hon är frisör. Och jag var en av 8 modeller. Tyvärr blev det en seg dag och man fick vänta ett tag. Men det gick bra, det värsta var när man skulle bli bedömd av de fyra domarna, usch va nervös jag var! Vet inte varför jag var så nervös det hade inget med mig att göra eller så, haha. Men satt där ifrån klockan sju till halv två, sen hem äta lite snabbt fixa sig lite och vidare till frilufslivs lektionen som började vid fyra.

Slocknade direkt i soffan när jag kom hem sen. Nu sitter jag här inte en aning om vad jag ska hitta på. Hur ska jag fördriva denna kväll tro?

Igår var jag VIP gäst på Max, riktigt nice. Kvällen blev mycket bättre än vad jag hade föreställt mig, riktigt mysigt!


Det känns såååå bra!♥

Chillout/I



(:



Kan inte sluta le, solen skiner och det är StudentkryssningLÖRDAG!

Me like!♥

Chillout/I



Globen och Sm-finaler!

I lördas tillbringade jag större delen av dagen upp i storstaden Stockholm, närmare bestämt i Globen. Där sm-finalerna i handboll skulle spelas. Damernas final var inte alltför intressant, men herrarnas var riktigt bra. Underhållningen stod tobbe-trollkarl för, skön kille det där! Orkar inte berätta mer om den dagen, på kvällen blev det väldigt mysigt iaf.

Bildextra

En nästan fullsatt läktare


Posening vid väldens största handboll


och såklart Tobbe-trollkarl!

En bra dag men ännu bättre kväll!

Chillout/I



Operation vaxning!

I fredas spenderade jag dagen på badet med Fia, det blev solning och bad även lite simning. Skönt!

Senare under kvällen kom även Frithz hit. Då fick vi för oss att vi äntligen skulle vaxa hans bröst, det har vi pratat länge om men det har aldrig blivit av. Hej och hå vad jobbigt det var,jag var jätte nervös jag själv, det var ju såklart jag som fick dra bort dem där remsorna.. usch vilken smärta det måste vara! Men jag blev nöjd iaf, hoppas att du blev det med frithz! :)

Bildextra

Redo!

Före/under                                                                Efter!
   

Nöjd!

I like you more and more....♥

Chillout/I



.

Ibland blir jag så trött...



Nedräkning

dag kvar till sm-finalerna i globen(lördag)
7 dagar kvar till jag ska sitta hårmodell
9 dagar kvar till STUDENTKRYSSNINGEN!
15 dagar kvar tills tandställningen åker BORT!
18 dagar kvar tills klassfesten hos Simon
29 dagar kvar till klassfesten ute i Västerljung
( ) dagar kvar till Togafesten?
35 dagar kvar tills vi ska ut till västerljung och göra kortegevagnen fin
36 dagar kvar till STUDENTEN!!!!!!


Sen är det säkert en massa andra roligheter som kommer att dyka upp under tiden!


Chillout /I


Fotboll

I måndas var jag ute i Nävekvarn och tittade på lite fotboll. Frithz den lilla plutten hade match. Så jag, Jesper och Fia satt trogna på bänken, nästan i alla fall. Det var trevligt, en mysig social sak tycker jag allt.



Det är stört vad veckorna går fort, inte minst helgerna! Hjälp nu är det redan vecka 19 snart vecka 20. och då är det inte långt kvar til vecka 24! Det är så stört. Plus händer det inte alls mycket i skolan för den delen heller. Tror jag har tre grejer kvar att göra annars är det ingenting. Har ju knappt några lektioner i alla fall.Men det är i alla fall två klassfester inplanderade vilket kommer att bli riktigt nice.

Ibland kan man ju börja undra?

Chillout/I



Touch and go



Touch and go - Swingfly

En riktigt skön, lite av en somrig låt tycker jag.

I miss you even when you are here beside me, that is weird..

Chillout



Städ makeover!

Oj oj oj, hela dagen har jag städat,skurat,putsat,bytt persienner,dammat ja you name it!
Puh det tar på krafterna att städa kan jag säga. Inte nog med det så möblerade jag om i mitt rum med, tog bort fåtöljen och lite så. Det har blivit mycket jobb men resultatet blev hlt klart bra!

Bildbevis, Före.
   

Efter
 

Jag är riktigt nöjd!

Chillout/I



Årsfest med IFK

Alkoholen fick inte vila länge inte, nej på lördagen var det årsfest på tellus som gällde. Vi förade hemma hos Fia, jag och Joline. Sminkade oss och svepte gärnet, vilket kändes vid sex sju när vi var as packade. Lyckat haha. Väl där inne bjöds det på mat och sång och massa annat roligt. Det blev rätt segt att vara där så vi drog redan vid ett tiden, vi gick och åt istället. Plus kände jag mig rätt ung bland alla äldre. Men den dagen var ändå rolig på sitt sätt, och den blev bara bättre mot slutet(A).


Jossan & Joline glassar ute i solen med en god cider till hands.

Fia var mer intresserad av sin mobil än att vara med på kort.


Fina glas, kvällen blev bra! Pringels chipsen, right jossan?

Jag kan inte sluta le, jag är så glad! tralalalalaa

Chillout/I



Beppefest!

Hela torsdagen var en stor fest. Förade med klassen innan nico. Skrev så mkt så att man fick skrivkramp. Vidare till vallarna, sedan till city grillen och vidare till Linus innan det bar av till Tellus,där folket aldrig slutade välla in. Hela dagen blev riktigt lyckad tycker jag allt. Nu är det inte långt kvar! En kort förklaring över beppe dagen. Bilder kanske kommer senare.


Vi är  i alla fall snygga i våra apfula mössor!
(bilden är emelies)

Chillout/I



RSS 2.0