In my head

Idag har det varit en underbar dag för min del. Solen sken och jag har varit på topp och uppspelt hela dagen.
Idag har jag sett många söta små påskkärringar och påskharar. Ja jobbar dagen gick riktigt fort, och även fast ja kom hem till mig skapligt så stannade jag precis utanför dörren för en pratstund med min granne. Solen värmde fortfarande, så skönt.

Jag var på så bra humör att jag åkte till gumsbacken där jag hittade mig ett par stövlar och ett par riktigt bra jobbingskor. Var tvungen att skaffa mig ett par rejäla, så det var bara att ställa sig på löparbandet och springa. Fick reda på att jag springer rakt, lite lite lite inåt. Så där fick jag mig ett par löparskor för tusenlappen, men idag kände jag mig inte illa vid vid köpet utan jag tänkte direkt att jag skulle ut och pröva dem senare under dagen.

Vilket jag gjorde, tog på mig bra kläder och la in musik på mobilen och begav mig ur, för jag kan inte bara få nog av att vara ute.(Hehe) Jag hann inte mer än över gatan innan någon ja kände igen tutade på mig. Ja insåg att denna person skulle till sin pojkvän som är en kär granne till mig, så jag satte fart och började jogga ikapp. Så det blev en väldigt lång pratstund innan jag började gå vidare. En timmes promenad blev det med härlig musik i öronen.

Har även hunnit med att hämta mina newbody kläder ikväll, och nu får jag äntligen sitta och pusta ut lite i sängen. Det har jag inte hunnit med så mycket idag, dagen har bara sprungit förbi. Hoppas att jobbar dagen imorgon också kan gå fort.

Nej nu ska ja sova men först lite bilder och ett låttips.


Denna söta lilla prins fick jag som pris i helgen, spelarpris.


De nya Nike dojorna.


De nya stövlarna med snygga älgar på, hehe.


En skön promenad i hamnen.

 

In my head - Jason Derulo.

En riktigt skön låt att lyssna på i lurarna när man är ute och går!

/I


Länge sen igen, jag vet.

Oj såg nu att det var på tok för länge sen jag var inne här och skrev lite, inte för att den här bloggen är så intressant men iallafall. Nu är det snart 1 april och våren smyger sig sakta men säkert sig på. Har påskpysslat i snart två veckor och imorgon så blir det påsklunch på jobbet. Ska bli intressant och se om barnen är utklädda till små söta kycklingar eller va de nu kommer att vara.

Annars så har träningarna tonats ner och vi gick ut som segrare i div 3 så nu väntar div 2 om jag nu inte ska börja plugga till hösten. Svårt val som jag väljer mellan hela tiden, är lite klyven faktiskt. Men det hoppas jag löser sig. Men det var iallafall avslutningsgfest i lördags på oppebys fritidsgård. Ja det blev en trevlig kväll, inte så mycket mer att säga om det.

Nu har syster varit borta i 2 veckor(?), och det känns inte konstigt än. Fast måste medge att det är konstigt att läsa om allt hon gör och att skypea med henne. Att hon ser nya ställen och ja det är konstigt helt enkelt. Men hon verkar i alla fall ha det gött.

Denna vecka är riktigt skön, fullspäckade dagar så jag hoppas att veckan går fort så att man kan bli lite lång ledig i 4 hela dagar. Och på torsdag är det påskmys hemma hos Mickis med tjejer och en hel del alkohol inräknat.

Livet går bra nu och jag är lite svartsjuk på min kära pojkvän som förmodligen ska vara ledig hela nästa vecka, så skönt!

Men vi får se om det blir mer uppdatering nu.

ps så har min mamma kommit in i verkligheten och skaffat facebook.


Long time no see

Ja här var det ett tag sen jag var sist, men har aldrig riktigt tid. Jobbar hela dagarna och tränar om kvällarna, tränar jag inte är jag med min älskling. Så det är inte så mycket roligt som har hänt på senaste tiden. Eller jo de två senste helgerna har det blivit utgång riktigt riktigt nice! Annars så har det mest varit jobb och handboll.
Helgerna bara försvinner, man hinner inte ens blinka. Och om ynka 2 veckor så är min syster flera hundra mil bort, i det stora landet USA. Blir borta ett år som aupair. Kommer kännas riktigt konstigt, tror faktiskt att jag kommer sakna henne en smula, trots att jag aldrig ser henne här hemma, någon gång i veckan. Men ett helt år, visst ett år kan gå fort men kommer nog att bli lite annorlunda.
Om tre helger är matcherna slut, det ska bli rätt skönt faktiskt. Få två helt lediga dagar om helgerna.
Nu måste jag bara fundera hur jag ska ha mitt rum och vad för mobil jag ska skaffa mig och gärna en ny tv med, men det får faktiskt vänta lite. sen blir det en hel del nya vårkläder fo sure!

Men här kommer några bilder som jag har hunnit ta i alla fall.


Gått och blivit konstnär inom glasmålning.


Vintern kan faktiskt vara fin.









Det är riktigt skönt när solen ligger på.


Hunnit tagit kort på mig själv också.

Love you - mister J

/I



RSS 2.0