Money money money!

Gaahh kan inte fatta att denna vår/sommar kommer vara fylld med en massa roliga resor!!

Den första resan bär av till en kolmården weekend med älsklingen på vildmarkshotellet med spa och hela kittet!
Den resan blir av 16-17/4 helgen! Eftersom vi firar 2 år den19/4 så ska det ju firas rejält! Bokad och betald!
Sen åker jag till italien med familjen då det är kristihimmelsfärds helgen, den 2-6/6, nice!! Bokad och klar!
Sen bär det av till Kreta med mina underbara vänner en vecka! 17-24/6. All inclusive och stranden utanför
hotellet, hehe. Bokad, betalad och klar för min och älsklingens del i alla fall!
Nästan direkt efter det bär det av till Borlänge för Peace and love festivalen! Nice, också med en MASSA underbara vänner. Även den bokad och betald! ca 28/6-2/7.
Sen kan jag nästan lova att det kommer att bli andra små turer planerade under sommaren! Åhh jag bara längtar till alla resor!! Så mycket har jag nog aldrig gjort under en och samma sommar!
Skönt också att det är vår nu också! Underlättar mitt jobb så himla mycket! Det är ju så mycket skönare att vara ute nu när det är sol och varmt!
Just ja nu på lördag 2/4 är det äntligen den efterlängtade klassfesten! :Dwihoo.
En bild ifrån den oförglömliga och grymma resan till Alanya -08 får avsluta detta inlägg!
Puss/I
(en liten parantes så kan jag inte göra mellanrum, blir helt galen!! det försvinner så fort jag laddar upp inlägget bara så ni vet. Det ska inte vara såhär tätt!)

Kan fortfarande inte få in det i mitt huvud!

Det är så sjukt! Jag kan fortfarande inte fatta att vi har bokat en resa till Kreta, och vi åker om endast 3 månader! Helt sjukt, hotellet är grymt och med all inklusive så väntar en resa med lite mera relax. Hehe. Jag blir förvånad varenda gång jag tänker på vad man ska hitta på för roligt i sommar, det finns liksom inte i mitt huvud att vi redan har bokat en resa och att allt är klart. Bara halva betalningen kvar i maj. Kan nog inte riktigt fatta det eftersom det är en bra bit kvar tills våren kommer och just nu känner ja mig bara så less på all denna snö och rusk. Så jag tror att det kommer komma sakta men säkert till mig och jag kommer nog känna suget efter resan mer och mer ju närmare man kommer! :D Galet glad är jag i alla fall.
'Hit ska vi åka.
en av många fina bilder! :D
Just ja sen är även peace and love biljetten betald och klar!! En galen resa till som väntar, faktiskt veckan efter Kreta resan! Wiiieee
/I

Spännande!

Yes nu funkar min iphone, jävla bra telefon det där! Love it! Fattar inte varför jag inte har införskaffat mig en tidigare, men men nu har jag en ialla fall! (:
Imorgon är det äntligen fredag igen, helg och ledighet! Me like it, denna helg har jag heller ingen match vilket jag kan tycka är ganska skönt!
Imorgon är det match för herrarnas del så blir till att kika på den sen hem för lite mys. För på lördag ska jag och Maja få våran julklapp av våra lovers. yes en heldag blir det, ingen aning om vad som kommer hända eller vart vi ska, har bara fått några direktiv ungefär hur dagen kommer se ut. Jag kan säga att jag inte har en aning, vill inte luska i det för mycket heller. Vill bara ta dagen som den kommer! :) Och älskling jag har inte för höga förhoppningar!
Just ja denna vecka har det ju varit otroligt skönt väder, VÅREN är på ingång! Äntligen som jag längtat, man ser ju redan hur mycket det har smällt bort. Älskar värmen och solen, älskar våren. Så ge mig vår nu nu nu!
Har ju beställt en del kläder och skor faktiskt, vill ju gärna kunna använda det snart! Hehe.
Men men nu är det mat sen iväg för en sen träning i sporthallen.
Bara för att bilder gör allting mycket roligare! (nyår)
Tjingeling/I

RSS 2.0