Stan

Idag åkte jag ner på stan en sväng, fick ju trots allt presentkort på H&M i studentpresent. Väl nere på stan såg jag att det var rea överallt. Då blev det mer intressant att gå på stan. Jag köpte i alla fall upp mitt presentkort men orkade inte gå så länge på stan pga värmen. Men lite nytt i garderoben blev det i alla fall.



Två klänningar och två t-shirtar, nöjd!
Allt på H&M och allt förutom en grej på REA, bra jobbat!


Puss&Kram/I




Sol och bad

Har legat och solat precis varje dag denna vecka, skönt skönt skönt! Idag så följde Fia med ut till Helgö för lite solning, de va riktigt nice!! Väldigt varmt dock så det blev till att bada!

Kvällen tillbringades först nere i hamnen en jätte kortis, men slutade på uteserveringen på Tellus. Där satt jag och Fia hela kvällen, ner sjukna i de sköna sofforna och drack lite cider och bara myste. Sen tittade Dalh och Samat förbi och även Tobbe och hans gäng satt vett bord bort. En mycket trevlig kväll må jag säga. Lite smått oväntad sådär.

Nu ligger jag i min varma sköna säng efter en kall cykeltur hem, ska sova snart. Imorron blir det en lugn dag. Ingen större vistelse i solen, min kropp måste nog få sig en paus. Sen ska jag packa också eftersom jag åker uppåt i landet på måndag med min familj. Hälsa på lite släkt och bara komma bort ifrån Nyköping ett tag.



Denna bild bjuder vi på ;)

I miss you..

Puss&Kram/I



Åhh..

Hela veckan har jag bara solat och solat, på kvällarna har jag däremot inte gjort ett skit typ, men så kan det vara ibland.
Just nu är jag nästan hemkommen ifrån badet och ifrån fästingsprutan. Ja då har man 5 år till som man kan vara fri ifrån fästingar.

Direkt när jag kom hem städade jag mitt rum och badrummet så nu har målarfärgslukten gått bort och in med den fräscha rengöringslukten!

Snart kommer älsklingen hit, han ska sova här innan han åker till Halmstad imorron och kommer hem på söndag! fan va jag kommer att sakna dig hjärtat!!! Som tur är ska jag också iväg några dagar under den veckan, hoppas att det gör saknaden lite lättare. Jag har ifs inte hunnit träffat älsklingen så mkt under denna vecka eftersom att han jobbar 7-16, sen är det träning och sova tidigt som gäller för hans del, så ja vi får träffas på helger och några kvällar. Men ikväll blir det som en "farväl kväll". Hoppas på mycket mys förstås, men kvällen kommer säkert att gå jätte fort.

Men helgen ser jag ändå fram emot, då ska jag äntligen få träffa Anna & Malin som är hemkommna ifrån Rhodos, har inte träffat dem sen skolan slutade. SÅ det ska bli kul kul kul, med övernattning och en massa bus! Saknar er tjejer♥

Det kommer nog bli bra det här, eller?

 

Puss på dig!

Puss&Kram/I




SOL!

Riktigt skönt sommarväder! Hoppas att vattnet kan bli lite mer uppvärmt bara så att man kan svalka av sig lite i solens hetta! Skönt Skönt Skönt!!

/I



Midsommar

Midsommar spenderades ute på stjärnholm till en början. Med Jesper och hans släkt. Det blev dans fika och grillning, mycket mycket mysigt må jag säga. På kvällen bar det av till simon för lite mer festande. Det var riktigt kul och folket tycktes aldrig sluta att rulla in. På natten sen blev det fyllemat och en vinglig cykeltur hem med älsk. En bra dag med bra folk♥


Han är bra han!<3


Dans


Black and White


Twins


Han har sina speciella stunder!


Bada, Kusinen Rasmus först i


Sen hoppade den något mer stela Jesper i


Det var nog rätt så kallt i vattnet.

En glad midsommar blev det, för mer bilder ifrån Studenten och Balen finns att se på Facebook om man vill.

Saknar min älskling redan<3

Puss&Kram/I



<3



Du är min, bara min!♥




Kärlek



Jag älskar dig Jesper Javier Burgos Göransson♥

Jag har inte tid att blogga så mycket nu, när det varit student och massa annat roligt. Plus är denna man en stor anledning med! Puss på honom!



Regnrusk men solsken inombords

Igår var det så varmt att man nästan smälte bort. Jag själv solade så mycket som jag kunde, plus var det även min sista pluggdag igår. Så nu ser jag verkligen fram emot STUDENTEN som är om bara några ynka 9 dagar.

Men idag när man vaknade upp till smatter på fönsterbrädet försvinner ens lust att ens kliva upp ur  sängen. Så brukar det vara för min del i alla fall. Men idag vaknade jag upp hos älsklingen. Du gör mig så glad. Så då gjorde det mig ingenting att det regnade lite ute, jag var glad i alla fall. Vi har i stort sett itne gjort så mycket alls dena tråkiga dag. mest segat och lagat lite mat, och plutten har pluggat på det sista.

Stora och roliga planer inför sommaren med dig, me like!
Puss på dig hjärtat!♥

På torsdag är det Togafesten, för alla er som inte vet hur man ska ha lakanet sök på youtube, togafest eller liknande så kommer det upp en massa förslag. Det hjälpte mig väldigt mycket i alla fall! Ett litet tips bara, finns för både tjejer och killar.

Chillout/I



Helgen och en massa sol

Lördagen vaknade jag upp med älsklingen vid min sida, efter ett antal missade samtal som vi tillsist svarade på. Blev dagen planerad ute i Morgans stuga, solen sken och värmen låg på. Det blev första doppet och fotbollsmatch, riktigt riktigt kul må jag säga. Lördagkvällen blev lugn, vi åkte hem till mig där de bjöds på middag. Sedan låg vi mest framför tv.n och slöade. En skön dag.

På söndagen så segade vi en del på morgonen, men inte allför länge eftersom plugg stod på schemat tyvärr. Så älsklingen var tvungen att åka hem, fast istället kom ju Fia på besök, vilket också gjorde mig glad.

En skön helg med en massa sol!

Chillout/I



RSS 2.0