En lång onsdag.

Dagen började med religion, va jag trodde i alla fall. Det visade sig att Isabel var sjuk. Istället fick vi en enormt störande lärare. Jag orkade verkligen inte med henne!
Men dagen flöt på rätt bra ändå.

Efter träningen blev det till att stressa ut till arnö, och hämta barnen på skolan. Har nämligen suttit barnvakt, i cirka två timmar. Det blev pannkakslagande och mys i solen.

Jag åkte hemifrån tio över åtta imorse och kom hem halv åtta på kvällen, en lång men ändå rätt så mysig dag!

   
Mys med barnen och katten Hugo.

Imorron kommer det att bli en kanon dag! Allt är planerat in i minsta detalj.

Chillout/ I




Veckan?

Vart försvinner alla veckodagarna?
 Det har nyss varit helg och det är snart helg igen! Inte vilken helg som helst heller,nej Valborg. Vilket för min del innebär att bära en vit extremt ful mössa. Fast i för sig väldigt roligt att gå runt och skriva på allas mössor.

Jag minns en valborgsmässoafton väldigt tydligt. Vi gick i nian, jag minns att jag tycker att det var/är en av de bästa fyllorna jag haft. Det var hemmafest med en massa folk, sedan hängde man på vallarna eftersom man inte visste bättre. Ja jag minns den tiden väldigt bra..det var på den gamla goda tiden.



Valborg för ett år sen, fulla och galna!!

Chillout/I



Tjuvholmen


Grillning sen vattenpipan fram, Johan the man försökte sig på att göra ringar.


Det är riktigt  fint där ute på kvällarna. En trevlig men kall kväll, slutade oerhört tidigt för min del.

Idag har jag bara solat och kollar fotboll, även varit på godisbron och lite småt och annat gott.

Chillout/I


Helgmys med vattenpipa och bra folk

Fredagskvällen spenderades först på folkungavallen sedan bar det av mot vallarna med Sofie,Fia & Johanna. Myspys, mycket prat och nya människor. När det blev för kallt drog vi oss hemåt mot mig. Ett tag i alla fall.



Vattenpipan har varit en kär vän denna helg.


Smokey


Fisen

Johanna


Sofie the bull

Sofie the dragon

Myskväll med er♥

Chillout


Haha vilken kommentar!!

Satt och kollade igenom min mobil lite, då jag hittade en gammal anteckning. Kunde inte riktigt placera vart den kom ifrån. Men sen slog det mig, denna kommentar hörde jag och Fia när vi åkte båten över till Danmark.
Killen hade stått och spelat lite på automaterna, han växlade sedan pengar när han sa detta sen( Killen var rätt feminim och lite snobbig, så ni kanske kan tänka er dialekten)

- Asså det är ju helt osannolikt! Jag vann på växelautomaten!
(ett väldigt snobbigt garv efteråt)

Haha ja men då kanske man ska börja satsa på det istället?



Smile..

The sun is shining in the blue sky so high and i can´t stop smiling..(:



Kan fiskar drunkna?

Vi kom och pratade på mina fiskar förut idag. Jag har tyvärr bara två kvar, men det blir fler på fredag. Men så pratade vi lite på hur dem hade dött, ena flöt bara men den andra drunknade under en snäcka. Då blev det en diskussion om det, kan verkligen fiskar drunkna? Jag tycker att min fisk drunknade eftersom att jag hittade han under en snäcka. För alla fiskar måste väl upp och ta luft ibland? Ja, jag vet faktiskt inte hur det där är. Jag tror i alla falla att dem kan drunkna det gjorde min. Vad tror ni?

Over and Out/I


 


Counting down the days baby!

Äntligen börjar tandläkarna få lite vett i skallen, jag var nämligen där idag. och trott eller ej, den 22 maj så ryker min tandställning! Ni kan tro att jag redan har börjat räkna ner dagarna, efter 2,5 år så blir man rätt less på den jävla saken! Så skönt att jag får ta ut den innan studenten med! Jag är super glad!



Det går bättre nu..

Over and Out/I



Heldag med syster!

Dagen med syster såg ut som sådan. Vi tänkte först åka ut och fiska, men vi kom på att det var för kallt och att vi inte ens kan fiska. Så dagen slutade med att vi åkte till godisbron, jag var lite småsugen. Syster skulle inte ha något, men det slutade med att påsen i stort sett var hennes. Sen tog vi en sväng med bilen, det slutade i hamnen. Där ställde vi oss och slog lite med baseballträet. Lekte lite i parken tills det blev för kallt. Då åkte vi hemåt för att spela playstation. En dag då vi var som barn igen, en väldigt trevlig dag!



Over and out/I



Gitarr!

Yeah! Idag kom mamma hem och i handen hade hon köpt nya strängar till pappas gitarr! Så nu när pappa har kommer hem sen och fixat gitarren då ska här spelas för fulla drag! Ska ju lätt lära mig this boy låten! Har även en keyboard här hemma som Fia ska få träna på eftersom hon står för pianospelandet i låten. Så här ska jag träna tills fingrarna blöder, vill gärna kunna spela, det är så himla mysigt.Speciellt nu till sommaren! :) Så nu är jag super glad, Tack mamma och pappa snart när han fixat strängarna!



Heldag med syster idag med, mys, kommer inlägg och bild senare förhoppningsvis.

Ikväll är det träning sen händer inte så mycket mer,denna vecka är en lugn vecka.Jippie!


Just ja på fredag ska jag få nya fiskar, eller sofie ska köpa nya fiskar och ha hemma hos mig! Hihi


over and out/I



favorit i repris

Fredag-Lördag spenderades ute hos jenny i skogen. Precis som för nästan exakt ett år sedan! Tänk vad tiden går fort. Och nu är det endast två månader kvar. Det var i alla fall helmysigt ute hos Jenny, som alltid. Blir någon helt annan känsla när man är många mitt ute i en skog sådär. Blev i alla fall väldigt mycket mat prat och mys på hög nivå! Det ska göras om innan studenten, helt klart! När det blivit lite varmare så att man kan vara ute mera, var rätt kyligt denna helg.

Här är i alla fall bilder ifrån förra året, någon gång i maj!




Ni är bra ni!♥



Grattis!









Grattis Syster 20 år!!♥



stört?

Det är sjukt vad mycket jag kan drömma! Och nu på senaste tiden så är det inte vilka drömmar som helst,nej utan as sexiga sexdrömmar! Jag fattar inte. Förr kunde jag drömma någon enstaka gång om någon total främling. Men nu drömmer jag ständigt sexdrömmar, om personer jag känner med! Jag förstår inte, haha det är rätt sjukt. Det är som en vana för mig nu faktiskt, kommer som en överraskning varje gång vem det blir i drömmen. Sen vaknar jag upp på morgonen och tror att det hänt på riktigt. För jag kan drömma så realisitiska drömmar, det är rätt läskigt. Nej men så nu drömmer man i alla fall sjuka saker, jag är rätt konstig av mig, men jag kan faktiskt inte styra vad jag drömmer, eller!?



Studentmössan, check!

Idag när jag kom hem ifrån musiken som var ovanligt rolig idag, hade jag fått en liten lapp där det stod att jag hade ett brev att hämta på nyköp. Jag såg ut som ett frågetecken, jag har inte beställt nått tänkte jag direkt?

Hela vägen dit tänkte jag på vad det kunde vara,och alla möjliga tankar kom upp utom den som stämde kan jag säga! Det fanns inte heller minsta lilla ledtråden på lappen heller.Men till min glada förvåning hade min studentmössa kommit, äntligen! Gud nu är det verkligen nära! Det var lite komiskt också, vi hade pratat om att vi borde få våra mössor snart eftersom alla andra fick sina för typ en månad sen! Så idag kom min snygging hem till mig, som kommer att bäras om endast 56 dagar! :O

Sen när det har blivit lite varmare ute så kommer ni att se BFid06 ett antal gånger ute, vi ska göra en massa roliga saker tillsammans nu innan studenten.Det är vad vi har sagt i alla fall,  haha.

Nej nu ska jag plugga vidare på mitt svenska tal jag har imorron, usch. Men imorron kväll ska vi i alla fall ut til Jenny vilket kommer att bli hel mys!

Just ja min syster blir 20 på söndag!:O,Grattis till dig! Present?

Over and Out/I



Plugg

Gaaahhh! Sitter just nu och pluggar hälsouppgiften,orkar inte. Efter det blir det läsa religion och börja med mitt tal i svenskan som jag ska ha på fredag, nationella. Usch! Jag orkar verkligen inte. Har haft lov i en och en halv vecka nu, så fort man satte foten innanför helvetesportarna imorse ville man bara fly hem igen och lägga sig under täcket och aldrig tiga upp igen. Nu kommer verkligen allt på en gång. Jag orkar bara inte, jag gör inte det....



Lovet i bilder.



Dagen innan man gick på lov var det studentfest!


(Fick en hamburgare med grymt mkt sallad)

På lördagen åkte jag & Fia upp till stockholm, jag köpte baltyg med mamma.
Hittade även min studentklänning!:D En mysig dag! Kvällen blev ännu mysigare!



Många härliga frukostar på balkongen, även många övernattningar med Fia.
Även badet, med solning och simning.



Många härliga dagar!



Har även träffat Emelie! Och så har det blivit en del vattenpipa.

Saker som inte fastnade på bild:
- övernattningar
-buzz spelande
-donken!(ett antal besök)
-filmmys med popcorn & dipp!
-Festen hos Johanna
-fika med bästaste Maja!
-Fika med älsklings Sofie!
-och lite annat smått och gott


Over and Out/I



......

jag orkar inte längre...



Ensamma söndag..

Just nu väntar jag på älsklings Maja, vi ska väl hitta på nått skojsigt! Sen får jag nog se vad jag hittar på, inte en enda i min familj är hemma, alla kommer hem imorron(?), rätt skönt! Så får se vart det bär av.

Igår var det super mysigt med Emelie & Vattenpipan! Hoppas att det löste sig för dig hjärtat! ;)

Nej nu ringer telefonen, måste kila, ett inlägg kommer senare som jag alltid säger(A)

PUSS
Over and Out/I



Glad Påsk

Idag vaknade jag till att mamma kom in och pussade på mig vid elva, jag som hade tänkt att sova riktigt länge. Hon sa att solen sken som bara den och att det var ritigt skönt ute. S jag pallrade mig upp ur sängen. Lagade mig lyx frukost (bild kommer sen) Satte mig på balkongen å stekte där i två timmar tills de kom hem igen. Då började jag istället att städa, rensade bland mina kläder och så.

Igår var väl ingen höjdare för min del, kanske kommer ett inägg om det senare. Men kortfattat, massa oinbjudna folk, tappade glas, småttingar, securitas å ja jag vet inte vad.

Men ikväll iaf ska jag till Emelie, var åratal sen du och jag träffades känns det som. så det ska bli riktigt nice. Sitta och chilla på balkongen med en filt runt sig och en vattenpipa, blir nog riktigt nice! Längtar nu till kvällen. Sen får vi se om det droppar in några flera, det återstår som sagt att se. Men nu ska jag in i duschen och göra mig iorgning för att sedan åka till Emelie.

Glad påsk på er,
Over an Out/I

Party

Ikväll är det party som står på schemat! Hemmafest faktiskt, var så grymt länge sen, nu är det bara krogen som gäller och korta förfester. rätt tråkigt efter ett tag faktiskt. Hemmafester var ju bland det roligaste som fanns förut. Men nu var det riktigt länge sen, så ikväll då jävlar blir det fest!!!!

Ska först till Johanna med sofie & fia vid fem, vi ska laga mat och börja dricka. Sedan kommer folket att börja droppa in. Hoppas på en lyckad kväll, men det vet jag at det kommer att bli med rätt folk! Peppad peppad peppad!!!

Uppdatering om lovet och andra händelser kommer när jag orkar och har tid.

Glad Påsk!

Over and Out/I



Shiloh - The mermaid girl



Detta är Shiloh. en åtta årig tjej, hon har en ovanlig missbildning. Hon har inga ben, hon är en såkallad sjöjungfru. Man har hittat 4-8 barn som har överlevt med denna sjukdom/missbildning. Jag kunde inte tro att det var sant först! Sen fortsatte jag att kolla på dokumentären på fyra, och det stämde verkligen, hennes ben är ihopväxta, hon har varken tarmar,könsorgan,ändtarm,en halv njure m.m. Helt stört, då kan man ju undra om det egentligen finns sjöjungfrus(vet inte hur man säger flera)?



Back in the 80´s the 80´s!


Igår var det studenfest för glatta livet!
Tema: 80-tal

Förfesten blev en besvikelse eftersom vi inte hade någonstans att vara. Ifs hindrade det inte mig och Fia, vi har alltid kul. Vi började hos mig redan vid fyra fem på dagen. Flätade hår, åt lite fin middag(eller?), började dricka och hade en väldigt flummig dag. Vi åkte dock redan ner vid tio tiden eftersom mamma ville sova sen. Kom dit och bara gled in efter att ha svept ett antal cider utanför, hehe. Köpte en öl och satte oss och chillade vid ett bord. På en sekund var salen full med nya människor och vi började märka att det nästan var fullt och kön började ringla sig utanför. När man dricker så går tiden väldigt fort av någon anledning?

Kvällen blev väldigt bra, vi sprang runt och dansade och hade oss, stod och pratade med någon Joel vars kompis satt fast i en hiss med hans biljett, typiskt. Shottade, drack öl och hade det kalas. Mot slutet av kvällen drack jag mängder av vatten, även Josse. Så sprang ständigt fram och tillbaka till baren. Efter ett tag frågade killen mig om jag hade tagit extacy ( hur det nu stavas), Haha jag skrattade mest och sa givetvis. Sedan kom min kära granne och hämtade upp mig vid två tre på natten.

Imorse var det bara att stiga upp, träning halv nio stod på schemat, Som tur var blev det bara pingis på morronen, på svenskan satt vi bara så det var en skön dag i alla fall.

Ikväll ska jag leka med Fia& Anna! Blir nog nice, vad vi ska göra blir ett mysterium.

Men hörni, nu är det LOV!!! yes.

Over and Out/I



RSS 2.0