Norrköping igår och idag fiskhandel

Igår var jag åter igen i Norrköping för lite shopping, denna gång med Jesper,Camilla och Idun. Hittade ingenting nu heller, eller jo en klänning som ja nog ska köpa lite senare. Jesper hittade en fin t-shirt och Idun fick lite presenter. Vi gick på i Ingelsta och i själva stan. Efter en hel dags shopping så dunkade det i benen och det var underbart att få sätta sig i bilen hem. På kvällen åkte vi hem till Frithz där det blev idol och "helt hysteriskt", en riktigt trevlig kväll.

Idag sov vi ut och så småning om så drog vi oss mot mig, men innan det gjorde vi ett stopp på gumsbacken - djur magasinet. Där inhandlade jag mig en gul guldfisk, en växt och mat såklart. När jag väl kom hem så blev vi inte långvariga, mamma gav mig pengar direkt så vi åkte tillbaka och köpte en till guldfisk, denna gång en orange. Mamma tyckte den andra var så ensam. Så nu har jag nya fiskar, så jag hoppas att dem ska trivas bra tillsammans.

Bild kan komma sen, och har ni namnförslag till fiskarna så lämna gärna en kommentar.

/I



Sport - och dess skador

Usch, var nyss inne på aftonbladet och hittade en hel del hemska bilder ifrån alla möjliga sporter och dess värsta skador. Inte visste jag att man kunde skada sig så mycket. De värsta bilderna kommer här, men det är bara några få av bilderna.

Paulo Diogo

Fotbollspelaren Diogo fastnade med fingret i läktarstaketet under en match mellan Schaffhausen och Servette 2004. Bilden togs innan han märkte att han förlorat en del av fingret.

 


Luc Nilis, Aston Villa

Belgiske landslagsmannen Luc Nilis gjorde 10 mål på 56 matcher i landslaget innan han kolliderade våldsamt under en match med klubblaget Aston Villa år 2000. Han bröt benet och skadade knät och kom aldrig tillbaka till toppfotbollen.

 


Eduardo

Birminghams Martin Taylor tacklar kroaten Eduardo med dobbarna före under en match mellan Birmingham och Arsenal år 2008. Benet går rakt av. Tv-bilderna var så hemska att tv valde att inte visa repriser på händelsen.

 


Chris Marsden

Southhampton–spelaren Chris MArsden krockade med Manchester City–spelaren Jihai Sun under en match 2003.

 


Jacob Olsen

Danske fotbollspelaren Jacob Olesen fastnade med skon i gräset under en match med sitt lag Viborg år 2006. Efter ett halvår med operationer och rehabilitering var han åter tillbaka på fotbollsplanen.

 


Kristina King

På den här bilden får Muhammad Alis boxande dotter in en fullträff på motståndaren Kristina King under en titelmatch i USA år 2000. Blodet sprutar.

 

Chelsea Davis

Den här mardrömsbilden blev årets sportbild 2006. Simhopperskan Chelsea Davis från USA misslyckas med ett hopp från tremetersvikten under VM i simhopp. Hon klarade sig förhållandevis väl och fortsatte sennare med simhopp.

 

Hanna Ljungberg

Algarve Cup, Portugal, 2006. Damlandslaget i fotboll möter Frankrike och den franske målvakten Sarah Bouhaddi krockar med svenska superstjärnan Hanna Ljungberg. Bouhaddi fick rött kort och Ljungberg ett brutet okben. Hon kom dock tillbaka till fotbollen, men efter flera skador valde hon tillslut att lägga fotbollskorna på hyllan.

 




/I






Måndag

Igår var det match som sagt, och vi gick hem med 2 poäng i ryggsäcken. Riktigt skönt att vinna emot serieledarna Örebro. Det var en jämn match ibörjan och de ledde i halv tid 8-10. Men sedan tog vi ledningen och ledde matchen med 4 bollar, slutresultat 20-17. Bra kämpat tjejer! IFK -HEJA!!

Nu är vi match lediga i ca två veckor, det ska bli rätt skönt ändå. Men kan bara ana att träningarna inte kommer att bli lugna. Speciellt inte måndagarna som verkligen är spyträningar. Men dem är väldigt behövande om vi ska orka mer än de andra lagen.

Nog om handboll, just nu sitter jag hos älsklingen och ska snart börja laga lite mat i väntan. Han är nämligen och krattar lite löv såhär i höstrusket. Det kan ju också behövas.

Denna helg har varit väldigt lugn men social. Fredas träffade jag Maja och Jenny. Det blev idolmys och massa prat, speciellt med Maja som stannade enda in till två tiden. Riktigt skönt att få prata av sig lite och även få känna sig behövd när andra gör det. Det evt du Maja, du kan alltid prata med mig om allt.
Lördagen kände jag mig mer som en taxi, först skjutsade jag ner mamma och pappa till tåget, de skulle på dejt i  Norrköping som mamma hade ordnat. Sen åkte ja och Jesper till påljungshage och kikade lite. Sedan skulle jag tydligen hämta upp syster på stan, och senare på kvällen så fick jag hämta upp mamma och pappa igen. Skjutsade även Annalie och hennes kompisar till någon fest i stan. Så ja det blev mycket åka bil den dagen. På kvällskvisten kom Fia förbi en sväng och var social.

Nu är det mindre än 2 månader kvar till Julafton, Jippie!


Hittade denna snygga bild på älsklingens data, haha!

/I




Kuddkrig

Stan åter igen denna fredag, det börjar bli en vana för mig. Men denna gång var jag ute efter kuddar, eftersom att jag inte kan ha dunkuddar så måste jag ha syntet. Och syntetkuddar håller sig inte så bra i längden, de blir bolliga och hårda. Så nu äntligen så har jag inhandlat mig nya kuddar, både till mig själv och älsklingen. Så nu äntligen kan man sova ännu bättre på nätterna. Wihoo, John Blund here I come.

Ikväll blir det idol-mys. Jenny och Maja kommer förbi sen ikväll. Det blir nog trevligt.

/I



Fika

Så fort Anna hade slutat skolan så träffades vi för en fika. Vi satte oss ner på birgers och det var nog inte en sekunds tystnad. Det var riktigt trevligt och roligt att få umgås med bästaste Anna. Ta ikapp lite, bara prata och vara social. Så det var riktigt trevligt och fikat slutade med en snabb runda på staden. Nu längtar jag till vecka 45, det kommer bli nice!.
Tack Anna för en riktigt trevlig dag, detta får vi definitivt göra om!



P.s. Älskling du blev fin i håret.

/I


Höstrusk och en sjukt stor längtan

Nu känns det verkligen att det är höst ute, träden får fina färger och vinden blir iskall. Men efter hösten kommer ju vintern vilket leder till julen. Det är sjukt vilken längtan jag har till julen och allt innan. Gemenskapen, klapparna, vännerna ja allt egentligen. Den bästa tiden med julen är tiden innan. Då man går som en galning i alla möjliga affärer för att hitta den bästa julklappen till varje individ. Det är lika svårt varje jul, och så blir man ångestfylld över det man köpt eftersom att man aldrig riktigt vet om de kommer att gilla det eller inte. Men i år hoppas jag på en favorit i repris innan julen, att få åka upp till stockholm med tjejerna precis som förra året. Det var så himla mysigt. På något sätt käns julen så mycket starkare där, och man får en helt annan känsla i kroppen. Det gillar jag.

Detta år ser jag även ifram emot en massa julfirande med nära och kära, med en massa pyssel och mys innan jul. Detta nyår ska även bli mitt bästa, det ska planeras väl och firas med de bästa. Så det finns en del planerande att göra, men nu känns det lite väl tidigt för det. Men ideér finns det gott om i alla fall. Sen att få ut dem på rätt sätt det kan bli en utmaning.

/I




6 månader idag

Just nu ligger jag i sängen brevid minn älskling, vi vaknade av att min telefon ringde, vilket slutade med att min morgon inte blev den bästa. Men det löste sig tillsut så nu är allt bra igen.

Idag firar vi ett halvår, 6 hela månader. Men oj vad det känns som mycket mycket mer. Det har ju varit rätt svårt för våra del att sätta ett datum på när vi äntligen blev ett par, men efter mycket om och men och fram och tillbaka så blev det i alla fall den 19 april 2009. Från den dagen har man fina minnen och vi tycker att den passade oss bra.

Dagen i all ära ska nog firas med resturangmat och andra trevligheter som vi inte har kommit på riktigt än, men det kommer.

Jag älskar dig Jesper♥



En parantes, igår var det match. Vi vann med 30-14, helt okej!

/I




Norrköping

Denna dag har jag spenderat lite längre ner i landet, nämligen i Norrköping. Jag, Jesper,Maja och Johan fick för oss att kolla in Ingelsta köpcentrum. Var väl  helt okej, men det var riktigt mysigt. Strosade runt där hela dagen. Jag blir bara mer och mer sugen på att köpa julklappar. Det blev en annorlunda men trevlig dag.

Sen ikväll är det träning som vanligt. Och imorron har jag inga vidare planer, blir nog mysa med älsklingen.

"I Love you,
I love you two,
I love you three,
I love you four,
I love you even moore."

/I



Vinst!

Fan så jävla skönt med vinst mot Norrköping idag! SÅ himla skönt. i halvtid stod det 12-9 till dem. Men den första minuten in i andra halvlek gjorde vi 3 snabba mål och ställningen var plötsligt 12-12! Därefter gick det bara framåt för oss. Och matchen slutade 18-23 för våran del. Så jävla skönt som sagt! Vi hade ett grymt försvar, men framåt ibland blev rätt trassligt och grötigt, passningarna var återigen inte någe vidare. Men vi hade trycket. Jag är hel nöjd med min insats med, som högerkant för ovanlighetens skull. Men det gick riktigt bra, som tur var fick jag spela tvåa bakåt och det underlättade det hela en hel del. Bra kämpat idag tjejer! IFK - HEJA!!

Så ikväll blir det bara film och mys med älsklingen. Syster har lånat en hel hög med bra filmer så det blir nog någon därifrån. Det blir mys.

/I




Stan en sådan här fin fredag

Idag är det riktigt mysigt höst väder ute, det gillar jag. Det får en på så mycket bättre humör, när solen skiner och det är lagom kallt ute. Därför bestämde jag mig för att ta en runda på stan idag. Jag hittade väldigt fina saker, men tyvärr ingen vinterjacka som jag egentligen är ute efter.



Grå stickad tröja. Hm 249:-, men den va på rea för 100 :-
Svart kavaj typ. Hm 298:-, den var också på rea för 150:-
Linne Cubus 129:- men fick 30% så kostade 90:-
Och så köpte jag mig en eyeliner till, den var intepå rea dock.
Mycket sparande för min del, jag är nöjd!


När vädret är bra kan man inte vara annat än glad.

Ikväll blir det handboll och mys.

/I



Förra lördagen

Förra lördagen spenderades hos familjen Asp med mycket trevliga tjejer. Vi lagade mat och gjorde våran egna glass. Spelade spel och bara satt och pratade om allt och ingenting. Det var en riktigt mysig kväll må jag säga. Sånt får vi göra om oftare tycker jag allt, det behövs. ♥



Den ur gulliga Wilma var också där, familjen Asps nya medlem :)

/I



Miss





Saknar alla våra mysiga kvällar vi haft ihop,
alla mysiga nätter vi legat och pratat ut.
Jag saknar er, jag saknar allt det
...♥

/I



<3

Det är tur att du finns i mitt liv, du är ljuset i mörkret...Jag älskar dig!



/I



Regn och rusk..

Just nu ösregnar det utanför mitt fönster och jag får bara känslan av att krypa ner under täcket och gömma mig där under ett tag...

/I



Uppdatering!

Oj oj oj, jag är alldeles för dålig på att uppdatera. Förut skrev jag jämt om minsta lilla. Men det var då. Jag vill skriva mer men har aldrig orken till det riktigt.

Jag kan inte skylla på att jag jobbar, för det gör jag inte. Ifs börjar jag praktisera snart då lär det ta upp en hel del av min tid, likaså träningar. Så jag och älsklingen kommer inte alls att träffas så mycket tyvärr. Men helst av allt skulle jag vilja ha ett jobb nu, tjäna lite pengar och göra lite roliga saker för pengarna. Men jag har under hela mitt liv aldrig någonsin varit sådär rik med en stark ekonomi, så jag är van. Nu får jag i alla fall lite mer varje månad eftersom att jag får ersättning. Den summan kan verka väldigt liten för vissa men för mig är det i alla fall en inkomst. Och det kommer att kännas som mycket pengar för min del. Så den bördan känns lite bättre för min del.

Annars tar handbollen rätt mycket tid nu också nu när säsongen har börjat och första hemmamatchen är nu på söndag faktiskt. Vi får se hur det går, hoppas på vinst givetvis.

Den enda fördelen med att inte ha jobb är att jag får tillbringa väldigt mycket tid med min älskling.Men någon gång måste man ta tag i sitt liv med, va vill man göra. Ska man plugga, flytta eller liknande frågor som snurrar i ens skalle. Som man försöker att undvika att svara på när någon frågar om det. Men jag vet att man måste bärja ta tag i saker som man gärna skjuter upp.

Ikväll är även den första studentfesten, åhh jag minns våran första studentfest, jag hade precis hunnit fylla 18 och förfesten var hos Nicke innan vi alla vinglade oss till Birgers för lite Collage tema. Ja alla demm festerna var riktigt roliga, vissa givetvis roligare än andra. Men jag älsakde alla förfester vi hade med klassen innan, dem var höjdpunkterna varje studentfest! Jag minns vartenda tema och va jag hade på mig varje gång. Åh om man ändå fick ta studenten ännu en gång!

Idag fyller även min mamma år, 52 år. Galet det känns som att det var igår vi satt på flyget påväg till Barcelona för att fira mammas 50 årsdag. Det är så sjukt läskigt hur fort tiden går. Jag menar det var förra sommaren som min mormor blev påkörd och allt var som en berg och dalbana den sommaren. Medans hon och morfar nu bor tillsammans på ett service hem. Jag kommer alltid att sakna de gamla tiderna, de tiderna när de bodde i sitt stora hur som nu min kusin och hans familj äger. Men då under julen som man alltid satt i trappan dagen innan julafton och kollade under granen på alla presenter man skulle få öppna på morgonen, oftast innehöll det kläder man skulle ha på sig och något sällskapsspel. Eller alla gånger man känt lukten av mormors otroligt goda köttbullar eller pannkakor. Vissa saker minns man mer än andra, och vissa saker vill man minnas mer och att de alltid ska vara så.

Men några vuxenpoäng till mig iaf, nu när man väl har körkort får man ta vara på det. Så mamma bad mig att skjutsa henne till Katrineholm, tågstationen. Då älsklingen också följde med. Väl i Katrineholm föreslog jag att vi skulle hälsa på Jesper kusin som precis hade flyttat till ett eget ställe. Det kändes väldigt konstigt men ändå som att det kommer att bli en vana snart. Att åka och hälsa på alla som flyttar och så.. känns spännande men samtidigt skrämmande.

Annars rullar livet på i sin egna snabba takt och utan att vi vet ordet av det så snöar det nästa gång man tittar ut, man kan ju hoppas iaf. Jag längtar faktiskt något enormt till vintern, speciellt julen. Allt innan julen är så himla mysigt. All gemenskap och firande tillsammans det gillar jag, jag gillar sådan gamla traditioner.

Nu till något helt annat, nu på lördag är det tjejmys hemma hos Joline. Det kommer bli trevligt med film och galenheter. Men det blir nog rätt lugnt eftersom att det är match dagen efter.

Puss&Kram/I




Du betyder så himla mycket för mig, älskar dig!









RSS 2.0