Flåklypa grand prix

Det här var riktig länge sen man såg, gick när man själv var jätte liten. Flåklypa Grand Prix. Jag har bara några få minnen av de eftersom ja var så liten, men nu hittade min syster det på nätet och allt fler minnen ifrån det kommer tillbaka.
Så himla roligt.

Flåklypa Grand prix





Oleary´s

Igår var det utgång som gällde. Men dagen bjöd på så mycket mer, skulle dela ut frukostpåsar åt City Gross. Det hela började 06.45, packa pakcka packa. Sen ut och dela, jag undrar hur många gånger jag sa frasen - Hej! Jag kommer ifrån city gross, och vi delar ut gratis frukostpåsar om ni vill ha!?. Så himla trött på den meningen. men runt ett två tiden var vi iaf klara och man kunde åka hem och sova innan kvällen började.

Det blev föris hos Emelie bland alla flyttkartonger, kom väl uppåt tio pers kanske?. Riktigt mysigt vare, sedan bar det av till kruugen, vi kom perfekt tid ingen kö typ, men så fort vi kommit in så strömmade det in folk och kön bara växte, pefekt tajming. Väl inne så träffar man alltid så vänliga själar som man kanske inte har sett på ett tag, vilket gör allt ännu roligare. Vi tog oss även ner till dansgolvet där man dansade till gamla godingar. Det va Fias första krogen runda och hon va lite nervös, hon blev bjuden på en massa vilket gav resultat senare under kvällen, du kom iaf hem väl med bror din. Kvällen slutade för min del när krogen stängde vid två.

Jag och malin började traska hemåt mot emelie där min cykel stod, när vi nästan var framme kom Malin på att hennes cykel stod nere vid stan så hon vände och jag hämtade min cykel och cyklade tillbaka. På vägen träffade man ännu mera folk man kände ute i allt fyllevimmel på gatorna. Sen hoppade jag och Malin upp på cyklarna, vi vinglade oss fram men vi kom hem.
En riktigt lyckad kväll tycker jag allt, galet!


Föris hos Emelie,
emelie & jag



Älska barn!

Åhh jag älskar barnen på min praktik, helt underbara! Speciellt nu när man verkligen känner alla, och det är tre veckor kvar, jippie! Man mår bra av barn dem är så himla gulliga. Jag som jobbar med 2-3 åringar, en perfekt ålder tycker jag, varken för gamla eller för unga.
Idag var det en liten kille på mitt jobb som var hur mysig som helst,kom och kramade mig hela tiden satt i mitt knä princip jämt, fick en massa pussar på kinderna av alla, när en väl börjar så vill alla göra så. Så himla söta.

Dagens bästa är iaf när vi var ute så skulle barnen berätta vad dem hade hemma som dem gillar.Då sa en kille(eller det lät iaf så, eftersom han inte var så tydlig)
-Jag har sperma hemma.
Alla vi fröknar reagerade och började skratta något enormt.
Det han sa var : - jag har en spiderman hemma.
haha va fel det kan bli, men kul var det.

Apun gör en lycklig, en helt annan värld där man inte möter några beskymmer.





visdomständer

Usch för visdomständer! Varför ska dem komma nu för?  Det gör bara ont och svider hela tiden, man känner sig som en liten hundvalp som bara vill bita i något för att det kliar i tänderna. En del får inte ens sina visdomständer, vad ska man med dem till egentligen? Har man inte tänder så att det räcker?



Magsjukan är här!

Idag på min APU var det ingen vanlig dag, en kille på min avdelning har fått magsjukan idag så han fick gå hem. Och det sprider sig ju som en löppande eld. Inte nu innan jul, alla kan ju inte ligga hemma och spy innan jul det går ju inte. Så nu blir det till att knarka vitpepparkorn! Jag vill inte åka på det.

Rekommenderar att ni är försiktiga, för nu är magsjukan här!



Söndag, en städ och heldag med syster

Hela söndagen gick åt att rensa bort allt skräp jag hade samlat på mig de senaste åren, oboy det var inte lite skräp. Det blev en hel papperpåse med gamla papper och arbeten, en hel säck med gamalt smink,leksaker(?) jaa jag vet inte vad jag hittade i mina lådor. När allt var rensat kunde jag nästan ta bort både tv bänken och min byrå pga att lådorna var så tomma, men de blev fyllda ganska fort av andra saker som legat framme och skräpat annars. Jag plockade även ner en massa saker ifrån väggarna och i fönstret, så nu ser mitt rum riktigt fräscht ut. Måste tacka min kära syster för all hjälp, utan hennes hjälp hade jag nog bara slängt en tredjedel utav det som blev kastat. Jag är lite så att jag sparar hellre ifall man behöver det(?) haha. Men jag tror hon fick sig ett par goda skratt under dagen då vi hittade en del lustiga saker, tex som detta, teckningar jag gjorde när jag var liten i en dagbok eller dikter vi skrivit i lågstadiet.


riktigt heta.

Hela dagen tillbringades med min kära syster, vi kollade gossip girl och wallander senare under kvällen. Det var en riktigt mysig söndag tycker jag, jag blev nöjd med dagen likaså sällskapet.

Jag trivs i ditt sällskap fast du kanske inte märker det, jag behöver dig, och det känns bättre nu än det någonsin har gjort. Våra band är stärkta och inget kan ta sönder dem nu. Jag ser "händelsen" tråkig men en bra grej för oss i mina ögon i alla fall,du har blivit  lite som en drog för mig, du är riktigt bra du, kära du♥

Lördag, en sugig match men en trevlig kväll

Lördag bestod hela dagen av match kan man säga,hade borta match i Linköping vid typ sex tiden. Efter lite vilsekörning och frågning efter vägen så var vi framme. Matchen gick inte fullt så bra, vi gav upp helt enkelt. Det värsta man kan göra, men sånt händer. Jag var även lagkapten den matchen och försökte så gott jag kunde, men det avr helt nytt för mig och jag hoppas på en förbättrning från min sida till nästa gång, även lagets sida.

Väl hemma vid nio tio snåret så tittar Fia & Maja förbi hemma hos mig. Det blev det vanliga dip med grönsaker, popcorn och frukt samtidigt som vi denna gång spelade lite olika spel. Det blev piccolo och sista ordet (?), en mkt trevlig och välbehövlig lördag kväll helt enkelt.

Ni är bäst tjejer♥


 Fredagen bestod av firande för Malin, det blev fika och jag ahr aldrig. Kvällen slutade för min del vid elva snåret eftersom jag ahde match och de andra staplade sig vidare till krogen, hoppas ni hade en toppenkväll!

Kvällen citat var av mig, jag håller i en ficklampa då emelie komemr förbi, jag får för mig att tända den och rikta den mot hennes bröst då jag klcäker ur mej kommentaren - Jag tänder på dina bröst!! Extremt roligt då i stundes hetta iaf :)

Men en riktigt mysig kväll som vanligt med er tjejer ni är allt bra ni!♥



Torsdag den 20/11, GRATTIS!

Idag fyller Fia & Malin 18 hela år, GRATTIS till er! ( vet att det blev en aning sent, men bättre sent än aldrig)






Praktik

Det har nu gått  två dagar av min femveckor långa praktik. Ska jag vara ärlig så har dessa två dagar känts som en evighet, känns som att dagarna går jätte sakta. Men det är ju roligt och så men väldigt uttröttande. Det är nog inte bara jag som känner så, stedt som är på avdelningen brevid ser också en aning sliten ut måste jag erkänna, haha. Men det ska bli kul och se allt utvecklas genom dessa fem veckor, det tror jag blir bra.

(hatar jävla F**T tandläkarna)

Ska snart iväg på min piss sena träning snart, helt OMOTIVERAD, pusssssss.......



under ytan

Just nu ligger jag i badet med tända ljus,musik och skum, man kan se hur ångan stiger ifrån vattnet. Ibland känns det som att jag bara vill slappna av och sjunka ner under ytan. Sjunka ner i det mörka vattnet där alla problem inte längre finns, men jag har lärt mig att livet är såhär tydligen. Jag hoppas att framtiden ser ljus ut i alla fall. Jag säger bara att det är tur att de finns människor som får en att må bra,att man känner sig bra, de får en att dra på leendet,att bara glömma allt som finns för ett tag, tack för att det finns såna som ni♥ Ni får dessa mörka månader nära julen att funka.


Kan du inte bara försvinna ut ur mitt huvud!?



Känslor?

Varför äre känslorna som ska få styra ens liv egentligen?
Jag hatar känslor, de gör en bara ledsen oftast, de gör att man börjar tänka på allt och inget. Vilket gör att man väcker en massa andra känslor inom sig som man inte trodde att man hade. Åhh blir så less på det, man vet aldrig va känslorna menar att man ska göra heller.

Gårdagen var iaf jätte mysig,den spenderades med Hanna,Fia & Sofie, Älskar er tjejer ni får mej att må bra!♥

Åter till känslorna så är denna låt, denna film bland de bästa jag har sett/hört. Älskar den filmen, dock väldigt sorglig.Men oerhört bra.Se den!

A walk to remember

You are messing with my mind..



Fredagen


Bowlingen gick bra, lag blått vann såklart!!
Va väldigt mycket folk där nere pga hockey matchen, därav många fulla människor som försökte sig på att ragga, haha. Efter bowlingen stressade jag hem, hanna kom till mej. Jag bytte kläder och vi började dricka. Cyklade in mot stan vid elva tiden. Där vi fastnade mellan tellus och olearys, vi visste itne vart vi skulle. Efter mycket om och men så blev det iaf tellus vilket var ett bra val. Vi hann med Happy Hour å köpte på oss ett helt förråd innn det skulle ta slut.  Tellus var ett väldigt mysigt ställe, som var fullt med lite äldre människor men även yngre just denna kväll kan jag tänka mig. Det var väl inte helt fartfyllt men det var ändå trevligt. När krogen stängde så drog vi oss mot efterfesten där det bev sune tittande haha. En konstig men bra kväll helt enkelt.                                  
































GRATTIS!

Grattis syster till körkortet! Jag vill med ha nu nu nu...
Idag har det varit en riktigt lugn dag, åkte till cg å inhandlade lite godis till helgen. Senare blir det till att övningsköra och sen dra ut på en raggarrunda med syster! wihoo:D

Bara för att du är bra!




Lite info,

Efter tre träningar i rad så är man ganska så slut i kroppen måste jag erkänna. Nu ligger jag och halvsover till grey´s, vilket är en bra serie! Under veckan har det inte hänt så himlans mycket intressant, eller joo vi har ÄNTLIGEN bokat studentkryssningen!!! så jävla glad över det. Det kommer att bli grymt.

På fredag är det tränign som vanligt, sen ska lag blå och lag röd utmana varandra i bowling denna gång, ska bli intressant att se.Efter det bär det av till krogen, tellus som bjuder på lite extra denna kväll, see ya there.

SKÅL!!!


Olika sorters firande

Lördakvällen spenderades hemma hos Fia, som bjöd på födelsedagsfirande (20/11 ifs ;) men även inflyttningsfest. det var verkligen en toppenkväll, en av de bästa hittills. Ni tjejer är guldvärda, kan inte säga så mkt mer om kvällen. mer än att lekarna och frågesporten var riktigt roligt,nu bjuder jag på några bilder ifrån kvällen, enjoy.


Ni♥







Mysdag,

Dagen började med sovmorron, gick vidare till att lyssna ¨på föredrag och sen få reda på prov och sluta. Efter skolan bar det av till stan dels för att inhandla lite saker men även för att fixa lite saker med Em♥. Om det tog tid, vi satt nog inne på Mc donalds och pratade och fixa och spanade in killen i telenor butiken i flera timmar, omg va snygg, kunde inte slita min blick. Så blev att små flörta lite med  de tills de stängde, och med små flörta menar jag bara kolla på dem haha, men tror de kollade tillbaka, aja de va kul iaf.Med lite små pinsamma inlägg. Det var en riktig mysdag, massa prat och massa tid med dej,underbart.Vi kom även på briljanta ideér, vi är så bra på de,haha. Sen blev det att springa in på Åhlens en snabbis där Em köpte en underbart fin klänning, lila i siden typ. Åhh underbar, nyårs klänning kanske?


Som vi sa mer tid med varandra åt folket.




Dystert

Usch hatar månaderna oktober och november. Man blir så himla nere av vädret, bara dimma, regn och rusk. Allt är bara grått, då blir man själv lite grå. Speciellt i november då alla löven faller av träden. Då försvinner verkligen alla färger. Men när väl november är över så kommer julen, alla ljus tänds och man känner en lättnad, så snälla kan inte november gå fort?




Fan va nice,

Hoppas hoppas hoppas, det måste finnas platser kvar,och vi måste boka snart! Studentkryssning,bättre kan det inte bli, en hel båt med bara en massa studenter. Fan så nice, måste bara prata ihop oss lite annars vill jag verkligen boka så fort som möjligt!!




Hot,


Brandmän, brandmän är både sexiga, snygg och smarta!
De tre s:en.
De har jag bekräftat idag när vi hade brandsäkerhet ute vid björshult, iaf några är snygga. Mer behöver jag nog inte säga.

Nu är jag glad har ännu ett otittat DH program att se som min kära syster ladda ner förut, åhh älskar den serien. I´m så happy, happy happy.

Nått jag inte gillar är jävla mensvärk! Usch,
Har världens ryggvärk, känns som att den ska gå av. 
 
Nej snart blir det DH men först CSI, puss puss.


Mums


Trött


Trött hela jag, orkar inte någonting. Känner mig extra svag just nu. Vet inte om det beror på att jag håller på att bli sjuk eller om det är något annat som kryper sig fram i mörkret, ´Jag vet inte helt enkelt.

.

Myslördag,



Jag cch Fia vaknade ganska så tidigt, efter ett tag gick vi upp och åt frukost. Senare under dagen så planerade vi in lördagkvällen med Maja. För att fördriva tiden lite så la jag och Fia puzzel, riktigt mysigt, vi hade även vår flumtider.

Men kl sex kom Maja och Fia och hämtade upp mig för att sedan åka vidare till City Gross, det blev inhandling av grönsaker och dip och chips, eftersom pop corn och godis redan va inköpt sen tidigare. Direkt efter CG så åkte vi till videobutiken, där vi hittade filmerna sex and the city the movie(älskar den filmen) och någon skräckfilm pga halloween veckan.

Åkte hem till Fia fixade allt, satte först på skräckfilmen som var läskig, skrek en del, rädd som jag är. Sen slappnade vi av till sex and the city, love it. Men eftersom inte kl var så mycket så kollade vi på någon film på tv som började precis, A strangers call, usch den var den läskigaste filmen under kvällen, men den var riktigt bra. När klockan blev ett skjutsade Maja hem mig snäll som hon är. Men ja la mig inte förens ca två timmar efter.

Men en riktigt mysig lördag, det behövde jag verkligen,
Tack mina älskon♥

Halloween.



I fredas så var det Halloween fest på temat, vi var Björnligan som ni kan se på bilden. Men innan det bar av dit så var det herrmatch i sporthallen, var tvungen att vara där eftersom jag fick pris i pausen för "bästa kompis", aja efter det stressade vi hem till Fia då vi gjorde oss iordning. Vi kom sist till festen men som man säger fint folk kommer alltid sent. Kvällen blev rätt så mysig och det var roligt att se alla utklädnader. Men ligan slog alla. Sen bar det av hemåt vid ett tiden. Trevlig kväll ♥

RSS 2.0