Gårdagens bravader

Igår var det 18 årsfest då Joline och Simon skulle firas. Hela kvällen började redan hos Andrea vid sex snåret. Redan då började vi tagga och dricka lite. Vid åtta snåret va vi bjudna till träffen på förfest, bara handbolls lirare. Kom dit och fyllde upp glasen återigen efter vandringen från ekensberg. Men blev inte till att sitta till ro med ett rum med tävlingsmänniskot inte, nej här skulle det tävlas. Vi blev indelade i lag och jag hamnade i lag spader. Första leken var hela havet stormar, den leken man lekte för flera år sen på sina egna kalas. jaa lite små roligt var det i alla fall. Nästa lek var charader. Vi klarade alla men måste erkänna att morgans översättning av " Jag ska knulla din man hårt fan!" va en av de bättre och roligare. Det slutade med att hela mitt lag tog hem allt, wihoo.

Senare helt plötlsigt kom Dj och allt annat folk började ramla in, helt plötsligt va klockan mkt och allt folk hade kommit. Det va lite halv fullt på dansgolvet men själv spenderade jag tiden ute i det svinkalla väderet, dels för att ta hand om lite sämre mående personer och för att säga hej då till andra. Det slutade med att jag var en ispinne när jag kom in, gick då till dansgolvet där alla var dungsura verkligen, det var så grymt varmt klarade inte av att bli så varm så jag strosade runt med alla andra som inte heller ville joina svett havet på dansgolvet. Helt plötsligt hör man Dj.n säga att de spelar sista låten. Jaha de var den kvällen. Den var helt okej, över mina förväntningar.

Börjar bli lite dålig på krog visitena nuför tiden med, dock kommer det ju inte att bli  på bmb när det väl blir eftersom det nu har brunnit efter alla hot och sånt. Så himla tråkigt.

Julen var bra hoppas att nyår kommer att bli grymt!!!!

kisses



förvirrad/panik!?

Jag är helt förvirrad över hur man ska fira in det nya året. Va ska man göra, med vilka,? jaa det finns en massa frågor och jag har inga svar till dem. Jag är en sån person som älskar att ha saker planerade i god tid så att man inte bara står där och inte vet vad man ska göra eller ta vägen. Jag får panik! Jag har inget inplanerat till nyår iår, de senaste åren har iaf varit ganska planerade. Så vad ska man göra? Nu känner man sig för gammal för att gå till hamnen också, men man vill ju på ett sätt träffa folk också!?.

Så vad ska alla göra? Vad ska du göra på nyår? Vad ska jag göra? Snälla nån som har något att komma med skriv det innan du går.Några ideér vad som helt går bra. Vore tacksam för det.

kisses



?

Har inget speciellt att dela med mig av förtillfället. Snart är det iaf jul och det innebär att vara i karlstad med den enda släkten man har. Hoppas det är snö där uppe.

Annars händer det inte så mkt om dagarna man sover å ja man ser hur dagen tar sig, vanligtvis inte alls men igår va vi iaf i sthlm hos farmor. Vi åt finskt julbord och satt och fikade. På vägen hem satt vi fast i bilkön.

På lördag är det 18 årsfirande för hela slanten, hoppas det kommer mkt folk.

Ha det och God Jul, (vi måste börja planera in nyår!)



Vill inte sluta!

Åhh imorron är det min sista dag på dagiset, vill inte! Jag tycker om dem alldeles för mycket och dem verkar tycka om mig med, hela dagarna får man höra från olika barn små söta rara kommentarer, som t.ex:
- Min ida, bara min ida!
- Du är min lilla tjej ida.
-Ida, ida,ida, får en massa pussar på kinden.
- Jag tycker om dej ida.
- Jag vill att du ska vara med mig och leka.

jaa det finns massvis med olika rubriker, men den bästa fick jag ändå idag när jag satt och läste en bok för en liten kille.
Då han plötsligt säger:
- Ida?
- Jaa svarar jag frågande?
- vet du?
- nee, vadå?
- du, du är den bästa fröken jag någonsin haft, den bästaste!
- oj, menar du det, frågar jag helt paff?
- Jaa du är verkligen bäst ida.
Jag blev så himla rörd, nu vill jag verkligen inte sluta!

Var t.o.m. så att när vi hade lucia firande fick jag avslutningspresenter av två tjejer som jag har, blev helt paff. Antar att de ser mig som n riktigt fröken, vill verkligen inte att det ska vara sista dagen imorron. :(

Men imorron är det studentfest, jag ska väl vara skeppsbruten med trasiga kläder?



Skol-sm

Skol-sm för hela slanten i norrköping,bussen gick sju imorse. Det blev en lika (10-10) och en vinst (11-15),vilket resulteradei att vi stod som segrare i den lilla cupen och därmed vidare ett steg.

Lite små jobbigt när ens föräldrar ska förhöra en hela tiden när man inte orkar.



Röj hos Elias

Lördagen spenderades ute i stigtomta med en massa annat folk. Elias hade fixat det där bra, bara att dansgolvet jämt var tomt, men det ordnade jag och Viktor, även en spritt språngande naken Sam. Haha. Men kvällen var bra och ja hade en tendens att falla in i en zombie värld då och då. Jag vet inte vad jag gjorde. Åkte hem vid två tiden, då vi tog omvägen förbi oxelösund innan. Annorlunda kväll, hemmafester är ifs det.


party!



Mamma är så söt!

När jag kom hem igår kväll, var jag så himla trött och sliten, så låg jag kunde bli, hade knappt ätit någonting. Det var ingen hemma när jag kom, mamma och pappa var på lucisafirande i sthlm å de andra två hade jag ingen aning om, ser dem knappt ändå.
Men de kom snart hem och jag kände mig fortfarande väldigt låg, kändes som att jag skulle spy, mådde så dåligt. Men tryckte i mig ett äpple. Idag hade jag och mamma bestämt att vi skulle baka pepparkakar så hon va så söt och ställde sig mitt i natten igår och bakade degen bara för min skull, hon sa att jag var värd det. Hon är så söt, att hon orkade hon brukar alltid vara så himla himla trött. Jag blev oerhört glad inombords trots att jag inte kunde visa ett leende i mitt likbleka trötta ansikte igår. Så sa hon iaf direkt efter, "jag vet att du uppskattar det här!" Hon känner mig den där underbara kvinnan.

SÅ nu har jag sovit sisådär elva timmar inatt, så skönt! Och nu väntar jag på att mamma ska komma hem, så ska vi baka pepparkakor, och ikväll bär det av till stigtomta, hemmafest hos elias.

kisses

Fredagkväll som spenderades i snöstorm.

Fredagkvällen spenderades i Malmslätt pga match. Klockan 19:00, vilken rolig kväll. Men det går bra när man har så härliga lagkompisar och utför det man tycker om. Vi åkte två minibussar, i min mini buss satt ja anna där fram med stefan, och i mitten satt josse,sofie och fia.

Ju närmare malmslätt vi kom desto mer snöfylld blev det på både marken och i luften, så himla mysigt, plus väldigt mycket halare också. Jag och anna var kartläsare, vilket resulterade i att vi kom långt åt heleve fel. Haha men roligt vare, och det var vår buss som hade alla matchställ och så. När vi väl kom till hallen hade vi 20 minuter på oss att värma upp. Som ny lagkapten försökte jag styra upp allt, hade inte alls planerat in att vi bara skulle ha 20 minuter på planen men sånt som händer. Matchen gick igång iaf, och slutade med vinst 19-25, bra jobbat tjejer! Blev fyra mål för min del alla utifrån med en tendes att hamna i kryssen alla fyra ;). Sen bar det av hemåt på en hal och snöig väg i hopp om att Nyköping skulle ligga under snö det med, men icke då här var det bara regn och rusk.

Hann precis se idol, "KEVIN allihopa!"haha

Fullpackat

Nu är julen snart här och det känns som att alla mina pengar kommer att försvinna. De kommer att gå till julklappar, betala in studentkryssningen, alkohol biljetter till fester. För det är ju trots allt studentfest nästa vecka, havs tema (?) och senare efter jul är det joline och simons fest. Och inte nog med fester så nu på lördag har elias fest med en massa folk och sen är det nyår strax efter jul. Som sagt kommer att bli mycket festade och mycket pengar kommer att spenderas på de, känns inte bra nu.

Givetvis är det roligt med alla festligheter! Ska bli kul med lite andra fester nu än bara krogen, studentfesten kommer nog bli nice, 18 årsfesten likaså, hemmafesten på lördag(det var riktigt länge sen va på en stor hemmafest!) nyår är fortfarande oklart, måste planeras in snarast! Blir nog ett bra slut på 2008 i alla fall hoppas jag på.

Imorron är det Lucia firande på dagiset,kommer bli mysigt, tänkt att det är jul snart, måste inhandla resten av julklapparna. Nu är det i alla fall tur att vi fått lite snö på marken, men den kommer säkert att smälta bort igen.

kisses




Dagens bästa!

Idag vid samlingen så var det en kille som hade en sälen tröja på sig.
Då en av fröknarna frågar killen:
-Har du varit i sälen?
- Ja jag var där när jag var lite äldre!

Haha så jävla klockren kommentar, jag undrar om han krymper i åldern istället för att bli äldre?
Roligt vare iaf.



Hela helgen lång

Hela helgen har varit bra!
Fredag kväll spenderades hos Fia med Maja, Sofie Och Anna. Blev idol tittande och allmänt mys. Jag och Maja sov kvar hos Fia för att på lördan gå upp tidigt och åka iväg mot storstaden Stockholm.

Lördagen var lite jobbig till en början eftersom vi höll på att missa bussen, men vi hann precis som tur var. Dagen i sthlm var riktigt bra och mysig, och vi tjejer är inte alltid så smarta när det gäller toaletter man ska ge pengar till, lite internskämt haha!. Men vi alla kom hem med händerna fulla av kassar, både julklappar och saker vi själva unnade oss.
Från 10-16 gick vi runt på stan och letade. Det var en riktigt mysig dag med er tjejer, Maja, Jenny och Fia♥Nu äre storplaner inför nästa helg, right? :)

Lördakvällen blev inte dålig den heller, dock lite konstigare än andra kvällar men sånt som kan vara kul med. Jag och fia svepte vårt vin på typ en timme samtidigt som vi gjorde oss iordning. Cyklade in mot staden och blue moon bar, men först kisspaus bakom en container. Sen ställde vi oss i kön där jag tror att vi va de enda som var 18, men roligt vare. Väl inne hittade vi ingenting först. Men kvällen blev grym där med, finns inte så mkt att säga, grymt!!

Söndag, lite halft bakisdag. Blev matchtittande av b-laget och annars väldigt väldigt slappt som såna dagar ska vara.

pusspuss





Bröstig?

En kille på mitt dagis sa idag vid mellanmålet:
-Du är böstig! (sneglade lite smått mot mina bröst,jahade ett helt vanligt linne på mej)
-Bröstig? svarade jag förvånande med ett lätt leende å läpparna haha
-jaa du är så där bröstig.
-Jaså, jag såg väldigt förvånade på killen då ja senare sa
vad är det då? :)
Killen svarade.
-Då har man bröst å kan brösta saker och så, man är bröstig som du är!
Jag brast ut i skratt, lite små sött va det ändå haha, en bröstig tjej!

Medans en annan kille för några dagar sen frågade va det va och pekade på mina bröst!
Haha jaa jag får mig riktigt många skratt på dagiset:)






Framtiden?


Häromdan när vi satt och fikade började vi komma in på framtiden, undra hur det ser ut om typ 5-10 år? Läget lär vara helt förändrat, förhoppningsvis har man familj med en bra och fin man och fina barn.Man är lycklig. Det värsta som kan hända är om man är ensam. Man säger ju alltid att "jag ska ha barn när jag är 25!" Men så kan man ju inte bara säga så? Jag menar man kan ju inte veta exakt vem man träffar i livet eller när, man vet ju ingenting, det som händer ligger i ödets händer. Men det är ändå lite smått läskigt att försöka se in i framtiden, att man börjar tänkte på hur det kan se ut, kommer man att bo kvar? Ha familj? Kanske har man blivit ett känt namn i någon branch? Va vet jag, men det är lite smått läskigt att tänkte på den saken. Så tänkte dela den till funderingen till er. Hur tror ni att era liv kommer se ut om 5-10 år?



Det är väl klart att man längtar tillbaka!

Åhh kollade nyss igenom gamla bilder från min trip till Alanya i somras. Gud vad jag saknar den veckan, så himla bra, vill tillbaka nu nu nu. Speciellt nu i detta tråkväder!



Några få bilder!



Fika

Idag efter praktiken drog jag mig ner mot stan. I väntan på Viktor bokade jag om lite körlektioner och gick en snabbrunda på stan. Jag är på stor span efter klänningar, eftersom krogen är så populärt nu och snart ska man fira julafton och ett nytt år, det behövs införskaffas!!!
Jag har sedan tidigare kollat runt lite på nätet, där jag har hittat en massa klänningar speciellt på hm. Testade några idag men fanns ingen i min storlek tyvärr, men de va grymt fina allihopa.  Efter den snabba rundan satt jag och fikade med viktor på birgers ett tag. Det var riktigt mysigt, skönt att få komma ut och göra nått annat, få träffa andra man inte sett på ett tag. Det blev oerhört mycket prat om allt och ingenting, riktigt riktigt mysigt. Nu börjar julkänslan krypa sig sakta men säkert  fram.


klänningar från HM!




RSS 2.0