För mycket

Det är bara för mycket just nu, inte bara med skolan utan allt runt omkring med. Jag hinner inte med, orkar inte med det heller. Det är bara så mycket nu. 

 En av grejerna jag måste göra, kolla synen:/


























Over and Out /I


Allt och inget.

I fredags invigdes Club karma för min och tjejernas del. Kvällen var annorlunda men rolig och den slutade inte så bra för min del dessvärre....Värre blev det på morronen efter, världens värsta bakis dag tror jag...

lördagen blev det lite fika med some people, bakis fika snarare. På kvällen kom Fia hit och vi kollade på lite sex and the city boxen. Mysigt mysigt.

Söndagen har spenderats i sporthallen. Jobbade innan a-lags matchen, fixa och höll vakt. Matchen gick inge vidare, dem förlorade dessvärre.

Just nu ligger jag i sängen och kolla på gosspi girl som enligt mig har sjunkit lite i mina ögon. Dålig fantasi? Som Sofie sa. Jag tycker mycket myket bättre om programmet som är innan, One Three Hill!

Imorron är det i alla fall en skön dag. Vi börjar med handboll och sen är dagen slut för min del.Den ska spenderas på stan med Fia, vi ska försöka att hitta lite 80- talskläder till studentfesten på torsdag.  På kvällen ska vi även åka och hälsa på en familj. Vi ska nämligen sitta barnvakt till två tjejer på torsdagen. Så ska dit och presentera oss mer och så eftersom vi ska hämta dem på dagiset, då är det rätt bra att dem vet vilka vi är. Men det blir nog roligt.

Nu ska jag mest ligga och dega lite i sängen resten av kvällen om inget annat roligt inträffar.


Over and Out/I



City gross..

Yes igårkväll spenderade jag i princip hela kvällen med näsan i religionsboken, vi hade prov idag. Men fick mig en paus när jag övningskörde till city gross, bror skulle ha hårfärg, jag stift och mamma lite smått och gott. Träffade även Johan där uppe, han jobbade inte utan handlade lite godis.

Senare på kvällen i väntan på Grey´s färgade jag min brors hår, blev rätt bra. Hoppas att han blev nöjd i alla fall.

Imorron är det fredag vilket betyder utgång på det nya sället Karma! Kommer bli nice eftersom att jag ska förfesta med Fia,Verro & Em. Det var ett tag sen jag var med dessa flickor, speciellt att festa med dem. Så det kommer att bli grymt. Hoppas på mycket roligt folk och andra festligheter. See ya out there



Over and Out / I



PA PA PA PA......!

usch det enda jag och Fia har gjort denna vecka på våra lediga raster är att jobba PA! Usch jag orkar inte mera nu, som tur är så ska det in på fredag. Så inge mera PA på ett tag, man lär ju få tillbaka det senare. Men ett tag slipper vi det nog i alla fall! Skönt skönt skönt!!



Over and Out / I



Ett enormt hat!

FAN vad jag HATAR tandläkare!. Ni gör mig inget gott, jag blir så arg!



Våren för med sig så mycket mer...



Åhh, jag har precis suttit och kollat igenom några gamla bilddagböcker och hittat en massa roliga bilder, en massa minnen. Gud vad mycket man gjorde förr, eller det kanske bara känns så eftersom allt finns i bilder? vilket fall som helst hittade jag en massa midsommar bilder på Fias bilddagbok, vilken bra dag det var! Det gjorde att jag längtade en massa tills det blir varmare, då man kan sitta på vallarna och njuta av doften av en engångsgrill, eller andas in vattepipsröken. Jag vill ha värme och utflykter, det finns så mycket mer att göra när man kan vara ute. Jag hoppas även på att det blir en hel del brännboll & grillningskvällar å vallarna med klassen, det skulle verkligen inte vara fel,speciellt inte nu när studenten närmar sig med stormsteg!!.
Jag har verkligen en härlig vårkänsla inom mig nu, men så fort man kollar ut genom fönstret så försvinner den. Så nu ska jag stirra mig blind på en massa härliga bilder, gamla som nya, fula som snygga, jaa you name it!


Over and Out / I



Svara?

just nu ringer telefonen, Mamma skriker först :
- Svara ida svara, jag måste åka!
- nej svara du säger jag...
- Nej ida svara inte svara inte!!! det är nån jävla undersökning så vi svarar inte, för visst kan vi väl göra så?
- haha jag skrattar till och säger, ja klart man kan! Varför skulle man inte kunna göra det?
- Nej men det känns så taskigt att inte svara, men jag vill ändå inte prata med dem...
- du behöver inte säger jag.
Telefonen hade ändå slutat att ringa för ett tag sen, haha den där mamma asså.

Over and Out/ I



Ovanliga komplimanger och en blommig balklänning

Idag sydde mamma fördigt min balklänning, dock inte i tyget jag ska ha. Hon sydde en modell först i lakan, så den har testats idag. Den kommer att bli så himla fin, älskar den öppna ryggen baktill!

Sen har jag även fått två rätt ovanliga komplimanger idag:
1. som skrevs på bilddagboken.
- du ser så snäll ut!
Man tackar

2. som skrevs på funbeat (?) haha
- hej, Jag blev vän med dig så att jag kan se hur mycket du tränar för att kunna bli sådär söt^^
jaha ja, där ser man, den komplimangen har jag aldrig hört förut, men den fick mig att småle lite iaf.

Over and Out / I



Söndag är verkligen en städ och plugg dag

Idag sov jag riktigt länge eftersom det blev en tidig och lång dag igår. jag har även städat mitt rum så nu är det som nytt återigen. Det känns riktigt bra. Har även ägnat större delen åt att jobba med PA, usch det är så tråkigt men måste tyvärr göras.

Just nu sitter jag och kollar på one three hill som följs av Gossip girl, riktigt bra program!

Det har varit en bra helg, och jag har en känsla av att nästa helg kommer att bli helt grym, har ju en del planer på g.

Over and Out / I



Dop & ett par stekiga syskon

Igår var det dop uppe i Karlstad för lilla Malte. Det var en väldigt kort visit i den stora staden, desto längre tid åt bilåkandet. jag körde nästan hela resan både upp och hem. Det var riktigt roligt, me like it!.

På kvällen sedan blev det en spelkväll hemma hos Morgan med en himla massa folk. Det var mycket trevligt. Det blev en liten tendens till spökkänslor senare mot natten med...

        Denna klänning döptes även lilla jag i.

Over and Out / I



Enjoy!

Nu tänkte jag bara säga att för er som läser denna blogg, den är uppdaterad med en massa nya blogg inlägg, så sluta inte läsa efter detta, utan ni får allt rulla ner och läsa. För nu är jag uppdaterad!
 Enjoy!





Behind all the darkness it´s a little bit of hope..

Over and Out / I










Våren är påväg!!

Åhh äntligen börjar man känna av att våren är påväg, solen värmer och fåglarna sjunger ut högre och högre. Yes nu är våren påväg, äntligen. Som man har längtat!!! Nu hoppas jag bara på att det ska bli varmare så att man kan ta på sig vårjackan. Nu mår man bra!

Igår kollade vi på innebandy, sedan åkte vi till city gross. Kom dit 9 minuter innan stängning. Linus var snäll och skjutsade mig, Tack snygging!.

Måste även nämna att Alanya träffen i lördags var helt grym! Och snart kommer det att bli nya planer inför kommande sommar, helt klart!



Over and Out / I



Patrik 1,5

I måndags vart det film hemma hos Frithz, Patrik 1,5. En rätt rolig film faktiskt. Vi hade lust att göra nånonting, vi hade trots allt sovmorron till tjugo i två dagen därpå. Så det vart en riktigt mysig måndag kväll hos frithz med popcorn och Jesper & Fia.



Over and Out / I



Black or White?




Black or White?

jaa diggar denna bilden på min kära broder. Hade bara lust att lägga ut den, kortet är taget av min kära syster som skulle bevisa hur orange jag såg ut, varför jag var så vet jag inte riktigt. Syns ändå inte på bilden, eller jag är bara väldigt mycket mörkare jämfört med min snövita broder.Haha, Enjoy!

Over and Out / I

Skoltrött, nej inte ett dugg!

Tänkte bara säga att jag och Fia har under de senaste dagarna varit helt grymma med vårat PA arbete. Så nu är vi nästan klara. Denna vecka har det dock gått lite sämre men det tar vi igen senare, tänkte bara dela med mig av det eftersom att det var ett tag sen jag skrev i bloggen. Har inte haft orken..



Over and Out / I



Fryst fruktsallad en ny hit?

Fruktsallad är så enormt gott, jag kan äta mängder av det! Helt stört, men det jobbigaste är såklart att göra den. Men så en dag för någon vecka sen kollade jag i frysen, där hittade jag ett paket med frysta exotiska frukter. Jag öppnade och hällde upp lite i en skål, samt la till lite färsk kiwi. Det var så himla gott! Ska börja köpa det istället för godis och sånt. Något jag rekommenderar, den jag åt var willys egna märke, om ni någon gång vill testa. Så sjukt gott!

Over and Out / I



Hål resulterade med en fika på stan..

För exakt en vecka sedan så var musiken inställd, precis som idag. Men idag var jag duktig och jobbade i skolan ett tag. Men för en vecka sedan så drog jag ner på stan med Fia,Anton & Frithz, det blev en fika på stan. Vi satt och pratade om framtiden, vilket skrämmer mig något enormt. Blev även en liten runda på stan. En mycket bra dag med mycket bra människor!!



 <3

Over and out / I

Tid?

Usch märker nu att min uppdatering under denna vecka har varit totalt kasst. Jag ber om ursäkt för det, men om jag ska vara ärlig så har jag helt enkelt inte haft någon tid till det. Har inte heller haft orken. Men ska snart lägga upp några inlägg om lite roligare saker som skett denna vecka.

Idag var det i alla fall match i Mantorp. Där blev det vinst och med det en säkrad tredje plats i serien! Vi kämpade riktigt bra i och med att vi låg under med 10-4 efter bara några minuter in i matchen. Men det gjorde vi en vändning på och vi vann tillslut med 25-22. Jag själv spelade hela matchen, inte ett enda byte skedde för min del, hängde även 5 st eller tre enligt protokollet där ingens mål stämde, haha.

Nu sitter man här framför tv:n till one three hill som följs av gossip girl, ett dunkande huvud och en helt slut kropp, då kan det lätt bli att man ligger i sängen hela kvällen.

over and out / I

As kallt.

Kvällen har bestått av fotbollstittande på rosvalla med sofie och hennes kära moder. Trevligt trevligt. Men var tvungen att gå sen för att komma hem i tid till Grey´s anatomy. Det är så bra!. Så efter man frusit ett tag ute på rosvalla bar det av hemåt till en varm kopp tee. Riktigt mysigt. Nu sitter man här på kvällen och kollar runt en massa på olika bloggar å sånt. har trots allt sovmorron till klockan 13 imorron. Men jag och Fia ska vara duktiga och plugga lite innan musiken börjar, yes! Haha.

På tal om ingenting, igår kväll när jag var påväg hem från träningen så var det helt öde ute. Kom fram till korsningen, det var rött som vanligt. Stannade till och tröck på knappen, jag kände att jag inte orkade vänta, men då plingade mobilen så jag var tvungen att kolla. Och tur var det, för precis brevid mig i väntan på grönt stod polisen, puhh fatta om jag hade cyklat över mot rött, det hade inte varit någon höjdare precis. Tur att min mobil plingade till och tur att jag väntade! Haha.

Nej nu ska jag snart bädda ner mig i sängen, sov gott,gott folk!

Pusss/ I



Klockan är min värsta stressfaktor..

Idag var vi på bio, den enfaldige mördare. Så himla dålig film, har nog inte sett någon värre! I alla fall så blev det väldigt stressigt där emot slutet. Jag skulle till num klockan halv fyra, och klockan blev över tre, kvart över tre tillslut slutade filmen fem i halv! Det var till att kasta sig över alla så man kom ut ur salongen, hoppa på cykeln och cykla iväg i full fart. Som tur var hann jag. Men fy fan 40 min innan, 40! Satt jag och var tok stressad och säker på att jag inte skulle hinna dit. Fan hatar att bli så stressad av tiden, jag är världens tisdpessimist!. Är jämt en halvtimme tidigare, hellre där för tidigt än för sent. Alltid först på plats!. Så idag höll jag på att svimma av stressen, usch tycker inte om det.

Efter num tog jag mig en snabb runda på stan, hämtade ut p-pillerna på apoteket och kollade en sväng på H&M och en sväng på gina tricot och ur och penn. Vilket resulterade i att jag fick med mig en tröja och ett par örhängen hem. Även p-piller och sminkborttagning. En snabbrunda på stan?

Sen när jag skulle låsa upp cykeln så känner jag någon som pillar mig i nacken, vafan är det tänkte jag lite fundersamt, vände mig om och vem står inte där om inte självaste Kungen, nej men det hade varit coolt om det hade varit han. det var Jenny som stod där. Oj vad vi pratade en massa om allt och ingenting, det var ett bra tag sen jag såg den bruden, har saknat henne. Men vi ses förhoppningsvis på lördag då det är alanya dag!. Det var riktigt trevligt att prata med henne, dock lite kallt, men sånt får man ta.

Nu sitter man här på kvällskvisten, är klar med historian. Skönt! Plus så har jag sovmorgon imorron, så jävla skönt!!



 Tröja, svartblommig, spets: 49kr gina tricot
Örhänge i guld, små ringar: 20kr ur och penn.






Pusss / I



Äldre shit..



Bara för att vi har ide torka över musikval på youtube, bara för att......

Imorron är det match, kl 15 mot finspång, hemma som tur är! TAGGA TJEJER!!

Pusss



I won´t disagree



Bara för att hon är så grymt bra, och bara för att den här låten är så mysig!

Yes Yes Yes Yes!

Åh min kära broder har nu fixat den bärbara datan, så nu funkar den som den ska! Nu slipper jag sitta i hallen och bli störd hela tiden. Eller låna min syster dator när hon är borta. Tack tack tack!

Sen hade även min mamma hämtat mönstret till min balklänning! Jippe, den kommer att bli så fin!

Har varit en bra kväll, i alla fall nu i efter hand. När man är klar med svenska arbetet och har lagat cykeln för andra gången, då känns allt toppen! Är riktigt glad nu, skulle kunna springa runt huset flera varv! Jag är så glad! Har fått nått ryck tror jag. Och imorron är det fredag, det gör inte glädjen mindre precis! :)

Nej nu ska jag sminka av mig och göra mig redo för sängen, puss och god natt på er sötingar!



Tyvärr får ni inte se den helt!



En senil broder?


Jaa man kan ju börja undra när han skriver sådana här lappar när han ska gå och handla. "Att handla" som att man inte vet att man ska handla om man bara skriver varorna? Det är ju inte så att man tänker, hum, va är detta för lapp? vad är den till, jag tror man lätt kan förstå de! Haha.Ja man kan ju börja undra i alla fall, men han kom i alla fall på sig själv snabbt. Han är för gullig den där lilla killen som ingen vet vem det är. Men oj så lång han börjar bli nu, han som alltid har varit den där lilla lillebroren för mig,jämt! Och nu är han snart längre större och starkare än mig. Gud vad tiden gör mycket!. Ja jag kommer i alla fall inte att växa mer, inte på längden i alla fall.


Pusss



Skol - SM!


Ja skol - SM gick ju inte så himla bra som jag skrev tidigare, men det är bara att bryta ihop och komma igen, eller hur? Det är i alla fall tur att man spelar i ett så underbart lag! Att ett lag kan betyda så himla mycket för en, och då menar jag inte bara på planen! Älskar oss, älskar älskar älskar! Finner inga ord för oss tjejer, vi är bra!


Seriematchen på kvällen gick inte heller bra, spelade lika. Tappade två mål på slutet annars hade vi vunnit. Men men ny match på söndag, nya tag! Hemma återigen, riktigt roligt att spela hemma. Så vi får se hur det går i den matchen. Jag gillar i alla fall laget! Har som sagt spelat med de flesta i snart 9 år! 9 jävla år! Det är ett tag.

Puss och pill och lite till.



Aja..

Skol-sm gick ju som det gick! Vi spelade lika första, men tappade en sex måls ledning, dåligt av oss. Sen förlorade vi andra, det gjorde sedan att vi åkte ut på målskillnaden. Det blev bara två matcher eftersom ett lag hade dragit sig ur. Så vi åkte hem efter det. Kom hem vid två tiden, la mig på soffan direkt och somnade som en stock tills klockan ringde vid kvart över fyra. Otroligt skönt må jag säga!

Nu taggar jag satan till ikväll, då vi damer möter HK Erping hemma 19:45! Nu ska vi se till att krossa dem hårt, eftersom vi förlorade mot dem borta, en otroligt dålig match av oss med! Så nu jävlar tjejer ska vi visa dem vart skåpet ska stå! Har inte haft en hemma match på tre veckor typ så nu är man extra taggad!

IFK...HEJA....IFK.....HEJA....IFK....HEJA.....HEJA......BRANDKÅÅÅÅRRNN!!!



Usch inte mer snö.


Usch, vill inte ha någon mer snö! Det räcker nu! Jag som trodde att våren var påväg, men jag får tydligen hänga tillbaka vårjackan ett bra tag till!

Men men, mamma kom i alla fall hem igår ifrån Värmland, alltid skönt att få lite extra pengar i plånboken. Sen så fick hon med sig denna söta inbjudan. Vi ska på dop om tre veckor cirka. Malte, mitt kusin barn ska  döpas. Söt unge det där. Jag undrar hur stor han kan ha blivit nu?

Var och handlade förut med mamma, lite extra energi till imorron, vilket kan behövas!. Fan va halt det är ute endå, körde. Slirade runt lite i svängarna, men det var ingen större fara, rätt kul ändå.

Nej nu ska jag återgå till mys musiken, det är musik som, james morrison,gavindegraw,jason mraz och Kate voegel, det är bara några exemplar.





Denna låt är så underbart bra! Lyssna och njut.

James Morrison - This boy

Pusss



En kort sammanfattning om helgen som var

Fredagen bestod av herrmatch = adrenalinet på högsta nivån!. Sedan hem till frithz med Fia och Jesper. Blev halva Benjamin Buttons och hela high school musical 3 i alla fall. hängde inte riktigt med i någon av filmerna, var rätt trött. Men det var en mysig kväll och jag låg och halvsov mot slutet, men men.

Lördagen bestod av städning och på kvällen kom tjejerna över, Vi gjorde oss fina inför kvällen. Blev lite stressigt mot slutet. Men sen for vi iväg. Var helt okej, men hade nog varit mycket roligare med mera taggning och ett alkohol intag. Men det får bli en annan gång. Vi åkte även rätt tidigt därifrån, så efter det fick man höra om alla slagsmålen.

Söndagen bestod av match i norrköping, där det blev vinst 27-19. Yes! Sen hem och plugga. En vädigt lyckad helg, och alkoholen på hyllan än en gång. Jag blir allt mer och mer peppad inför att festa iaf!!

Imorron är det skol-sm hela dagen, sen även dam match på kvällen. Jobbig dag!! Men det blir nog bra.

Vill inte ha mera snö, sluta snöa!!



RSS 2.0