Hot N Cold!




Just ja denna låt kommer att spelas ikväll hoppas jag på! Den är grymt skön, man vill bara upp och dansa arslet av sig!




Glitter & Glamour?

Ja nu har jag varit riktigt duktig och städat mitt rum, det tog cirka två timmar. Men oj va det var välbehövligt!. Låg ju stora damtussar under sängen och damhögar på hyllorna. Det var riktigt äckligt. SÅ nu har jag rensat min garderob, mina lådor & under sängen och resterande vrår. Tänkt vad mycket skit man kan införskaffa sig. Städningen tog sin tid men det var det evrkligen värt.Jag dammade,damsög, putsade spegeln och skurade golvet. Nu luktar det verkligen friskt när man kommer in i rummet, och man behöver inte längre snubbla på min kllädhög jag hade på golvet. Sen kände jag att jag var tvungen att städa just idag eftersom Fia,Sofie & Johanna i alla fall kommer hit innan Jossans fest. Det kommer bli riktigt mysigt, vi ska sminka oss & fixa håret och piffa till oss riktigt ordentligt här hemma. Extra mycket denna gång eftersom att temat är Glitter & Glamour. Ett mycket trevligt tema tycker jag. Har även bett Johanna att fixa en skiva så att vi kommer i rätt stämning trots att jag inte ska dricka pga match imorron.

Nu efter städningen sitter jag mest och väntar ut tiden tills de anländer. Ska väl hoppa in i en dusch innan, och få i mig lite mat var det tänkt, annars är det inte mycket som står på schemat nu inte fram tills dess. En rätt lugn lördag förmiddag.


Toodels.



Förstå det bara..

Tänk vad ens liv kan förändras på hundradelen av en sekund? Allt började i somras, sen dess har det inte varit sig likt här hemma. Känns som att man bor själv fast ändå inte. Mamma är sällan hemma om helgerna, är hon det så är det annat planerat. Ibland är hon även borta på vardagarna, om hon inte är borta jobbar hon över och tar igen alla timmar, annars är hon på en massa olika möten. Alltifrån föräldramöten till fackmöten. Man ser sällan mamma längre. VIsst förut eller fortfarande så önskade man sig att ens föräldrar skulle vara borta på helgerna så att man fick vara själv. Nu när jag är det så känns det så fel, det är av helt fel anledning. Jag har nog seriöst inte fattat hur illa läget är egentligen? Jag har bara varit där två gånger sen självaste händelsen. Och jag förstår nog inte hur det är, jag hör alltid mammas samtal varje kväll minst två gånger om dagen. Jag hör allt dem säger, men ja det går lika fort ut på andra sidan som det kommer in. Jag förstår inte hur läget är. Jag vill förstå, men ändå inte. Sen kommer allt att komma på en och samma gång kan jag tro. Jag vill förstå....



Lång dag, men bra dag.

Idag har det varit en riktigt lång dag i skolan. Kom hem efter fem snåret. Men inge depp för det! har haft musik idag, var rätt kul trots att läraren är hur virrig som helst. Jag, Fia & Verro kan nu spela en vers på låten " det vackraste jag vet" Mycket bra gjort av oss. Kollade även på bilder och filmer ifrån idre resan. Oj va bra man hade det och vad kul det egentligen var, trots att det var en skolgrej. Man ville bara tillbaka!
Nu såhär på kvällen har den, som alla andra dagar sett ut likadant. Så därför bestämde jag mig för att baka en kladdkaka, mumma. Riktigt gott, visserligen har jag bara tryckt i mig en liten bit. Men den lär nog ändå bli uppäten av resten av min familj. Men men ville göra nått annat än att bara sitta och glo.

Imorgon är det fredag, vilket innebär skola en kortis ( 11:35), stan, träning och kolla på herrarnas match 19:30. Det blir nog en lugn och mysig fredag.



Toodeles



Tröttmössa!

Nej nu ska jag snart krypa ner i den iskalla sängen. Efter en lång dag med tre träningspass på raken så är man ganska trött. Det tar på en kan jag säga. Morgondagen blir inte bättre den, visserligen sovmorgon. Men vi slutar dock vid halv fem fem imorgon, Suck!. jaja nu ska jag snart sova iaf så jag säger GODNATT!

Toodels



En hel dag i Norrköping

Idag körde syster mig till Norrköping. Då jag skulle göra halkan klockan 11. Jag var kartläsare, det gick galant, säger vi iaf. Vi hittade dit, dock var vi typ 40 min tidiga. Så satt i bilen ett tag. Gick sedan in för att anmäla mig. Det var jag och tre andra, en annan tjej, en dredds kille och en snobb, yes!. Haha.

Vi satt och kollade på filmen, sen fick ja reda på att jag skulle köra med snobben, backslick killen. Vi stod och väntade på de andra samtidigt som vi småpratade lite. Det visade sig att han var ifrån Nyköping.Vi stod och pratade och jag fick reda på att han går på en internat skola i Värmland. Jaa han var riktigt trevlig faktiskt. Vi hann prata en hel del om allt och inget.

Halkan gick galant, det var riktigt kul att sladda runt där. Svårt men kul. Så nu är den avklarad i alla fall.

Sedan var vi hungriga, så skulle ta oss till ett McDonalds. Nej men vi gillar att åka runt. TIllslut i alla fall så hittade vi ett. Åt lite snabbt för att sedan ta en snabbrunda på stan trodde vi. Blev att gå in på myrorna, I alla fall en affär. Sedan bar det av hemåt.

Under hela resan totalt såg vi sju polisbilar längs vägen. Även en lastbil som hade vält totalt. Sjukt vad myckt poliser på den lilla sträckan. En trevlig dag i Norrköping, men en trevlig syster.

Tooodels.



Lite upp fräschning.

Kände att jag ville fräscha upp min bloggdesign en anning. Nu är den väldigt tråkig å så med färger, men gott folk titta ut, det är lika tråkigt ute. Så när våren sätter fart blir det även glada färger här. Kommer säkert att ändra den igen innan dess.
Ha det.

tjingeling



Danmark, en resa i egen klass.


Ja nu kommer den detaljerade uppsatsen om Danmark resan, det kommer bli ett väldigt väldigt långt inlägg så bered er.

Hela resan började verkligen inte bra. Det började med att jag glömde tågbiljetterna så syster for hem fort som attan oh hämtade dem. Så vi fick hålla bussen i några minuter till. Gud vad pinsamt, och vad dåligt jag mådde efter det. Men väl på bussen så var det fullt, så vi fick inte sitta brevid varandra. Men som tur var så hoppade det av folk senare. Under nästan hela bussresan så var det en utländsk kille som spelade på något konstigt instrument så att det klingade hela jävla tiden, som tur var så stoppade vi in musik i öronen. Bussresan tog ca sex timmar att åka, rätt kul ändå tycker jag allt. Blev en massa prat om alltifrån killar till klassen tillframtiden, ja en massa prat.

Väl nere i Götebörg skulle vi hitta till vårat vandrarhem. Som tur var hade vi en karta och vägbeskrivning. Vi köpte ett klippkort för att kunna åka spårvagn, det tog bara 5 min att åka dit. Väl där så hade dem öppet bara för oss. Vi fick veta att vi fick ett fyra rum istället för ett två rum, som tur var så skulle ingen annan bo där under natten, puhh. Så vi kollade in stället och bosatte oss i rummet. Radade upp vårat smink och gjorde oss lite fräschare för att sedan åka in till Göteborg igen för lite mat. Vi gick runt som galningar och letade men ingenting var öppet, väldigt konstigt. Så fann vi i alla fall ett Burger King. Vi satt där ett tag, då jag plötsligt ser en kille i köket. Blir så förvånad, det visar sig att han är ifrån Nyköping. Hur stor är chansen egentligen?. Det var rätt kul. När vi satt där så satte det sig en konstig liten gubbe sig vid bordet bredvid. Tillsult så kom han fram till oss, visade mig sin plånbok å sa hela tiden,-" kolla här va, kolla kolla kolla." han ville ha pengar så att han kunde köpa sig en kaffe. Jag och fia blev livrädda och trängde upp oss mot väggen. Då kom en av de som jobbade där och frågade oss om han var jobbig, vi nickade lite nervöst på huvudet, hon pratade med mannen som sedan begav sig av. Vilken lättnad. Sedan for vi hemåt eftersom vi skulle upp vid fem tiden morgonen därpå.

När vi kom hem så gjorde vi oss iordning, gick till badrummet där dem spelade bra musik. Vi stod och dansade och hade oss mitt i natten. Då plötsligt lamporna släcktes. Vi blev helt paffa och fattade ingenting. Sen gick vi i alla fall och la oss, snubblandes i mörkret.

Klockan ringde 5 på tisdagmorronen. Vi kom iväg ifrån vandrarhemmet vid sex halv sju. Vi var tvugna att ringa dem och fråga vart vi skulle lämna våra nycklar. tillslut svarade dem så att vi kunde bege oss. Vi tog spårvagnen in och frågade sedan inne i centrum vilken vi skulle ta till färjan. Vi kom till färjan och checkade in oss, så satte vi oss och väntade. Det var en riktigt lyxig båt tycker jag allt. Färjan tog tre timmar att åka. Under den resan roade vi oss med att sjunga, läsa tidningar, prata, äta och gå runt och kolla lite. Var även en kille som sa " Asså hur stor är sannolikheten att jag vinner på växelautomaten!?!?" Haha jadu.

Väl framme i Danmark hade vi ingen aning om vart vi skulle. Det enda vi visste var att vi skulle hitta någon busstation eller tågstation så att vi kunde ta oss till Viborg. Vi hittade en pressbyrå med hjälp av dålig skyltning. Förstod knappt vad hon sa, men tillslut så hittade vi bussen som skulle ta oss till Viborg. Vi fick dock vänta i en timme. Sen satte vi oss på bussen, vi fick panik vi hade för lite pengar med oss och vi visste inte om vi kunde ta ut mera pengar med våra kort. Smart!.

Vi kom fram i Viborg och tod direkt reda på vilken buss vi skulle ta hem. Vi tog reda på det så nu hade vi koll på läget. VI letade direkt upp en bankomat, som tur var så gick det att ta ut pengar. Vi kollade vart hallen låg, sedan gick vi vidare för att äta lite mat. Vi satte oss inne på en pizzeria. Det var svårt att förstå den killen. Han var utländsk, han bröt säkert på danska samtidigt som han knappt kunde någon engelska. När vi skulle gå frågade han vad vi gjorde här och vi förklarade att vi var från sverige å så, då han trodde att vi sa Schweiz. han frågade även vad vi hette, jag sa att jag hette ida, då repeterade han "anna" nej ida sa jag, då nickade han bara på huvudet och sa "ahaahh". Precis när vi skulle gå så sa han " Swedish girl, you come work here anytime, next time you are here, okey?" vi nickade på våra små huvuden och gick vår väg.

Nu fick vi sitta och vänta vid sporthallen, det var två timmar till match. Vi satt mest och kollade,var rätt trötta. Sedan köpte vi biljetter och satte igång med våran undersökning. Det gick bra och matchen var riktigt rolig att kolla på. Sedan sprang vi till bussen. Gjorde ett byte i Randers, sen var vi framme i Grenå.

När vi hoppade av bussen i Grenå så kollade vi åt båda hållen, det var alldeles bäck svart åt båda hållen, helt öde. VI hade ingen aning om vart vi var och busschaffören sa att det var sista hållplatsen. SHIT, mitt ute i ingenstans. På kartan stod det att det var två minuter till färjan, jo tjena tänkte vi, vi som inte ens såg vattnet. Då när hoppet typ var ute så rullade det in ett tåg, vi sprang dit och frågade lokföraren om han visste vart det låg. Nej tyvärr var han ny så han hade åkt den linjen två gånger tidigare, men han pekade dit han trodde att det låg. Så vi tog våra resväskor och började knata i kylan. Vi gick och vi gick, vi chansade vägarna. Tillslut så kom det en bilskylt där det stod hamnen på. VI följde den, men vi gick och gick och inget vatten kom, vi började flippa ut, vi höll på att brista ihop totalt. Då såg vi en bil som lös. Vi knackade på rutan och frågade vänligen vart det låg, Dem sa att det bara var att fortsätta, det var tydligen en bit kvar. Vi fortsatte att gå trötta och utslitna som vi var. Sen såg vi ljuset, vi såg båten. Då hade vi gått en halv mil minst i mörkret och kylan. Checkade in, då bad dem oss att sätta oss så skulle vakten följa oss till gaten. Efter en halvtimme hoppade vi in i en bil, han skjutsade oss till färjan, låste upp bakdörrarna till oss. Vi tackade så mycket och gick nervöst upp för trappan. Vi hade ingen aning om vi var rätt. Vi öppnade dörren, till våran förvåning så satt hela personalen i cafeterian. Alla kollade på oss när dörren smällde igen bakom oss. Vi blev helt paffa. Då sa dem, ja har dem kollat era biljetter? Ja svarade vi nervöst, vakten släppte in oss, sa vi. Då sa dem, " ja men dåså, välkomna ombord tjejer!"

Det var jag, Fia och alla lastbilschafförer på båten, helt öde. Vi gick runt lite sedan hittade vi en skön soffa vi kunde lägga oss och sova på. Resa tog fem timmar att åka. Vi var de enda fotpassagerarna som steg av i Varberg. Vi satte oss i väntsalen, där satt vi resterande 5 timmar tills tåget kom. Den tiden har nog aldrig gått så sakta förut. Vi satte oss på tåget som var försenat, bytte sedan i Göteborg. Som sedan tog oss till Katrineholm, åkte sedan tåget i 12 minuter till Flen, satte oss på bussen i Flen hem till Nyköping. Fias pappa kom och hämtade oss. Väl hemma sen somnade jag på soffan direkt, det tar på en att vara vaken ett helt dygn typ.

Men oj vad denna resa var rolig, trots att det mest var till att åka. Men gud vilket äventyr det var!! Oförglömligt!

  Flera bilder på Bdb ( Loimi )

Hoppas ni fick en inblick av resan.

Tjingeling



Lite kvälls musik





Några låtar som har gått none stop i mitt huvud ikväll!



Snart så

Uppdatering kommer i veckan, just nu blir det korta inlägg eftersom att jag inte har tid och ork.

Varför envisas jag med att lyssna på den här låten som bara påminner om dig. Är det för att jag vill bli påmind eller är det låten som är bra?
försvinn.. som du försvann för länge sedan.



En lördagkväll?

Just nu sitter jag med Fia och vi lyssna på lite musik och funderar lite. Vi vet inte vad vi ska hitta på ikväll? Vi vet att vi ska umgås med pojkarna iaf(jesper&fritz). Men det är fan svårt att komma på något roligt att göra i en liten stad som denna. Känns som att man redan har gjort det mesta. Så vad kan man hitta på tro? Vi har idétorka iaf. Någon som har något bra förslag så dela gärna med dej till oss?

Det enda vi vet att vi ska göra snart är att färga Fias hår, det är det vi vet just nu iaf. Får vi se hur det går, det blir nog super fint.

tjingeling



Ego



Usch förlåt! Det har blivit alldeles för dålig uppdatering. Visst nu har jag varit i Danmark till i onsdags. Jag har verkligen inte haft tid, kan inte säga att jag haft någon vidare ork heller. Men Det komemr att komma en långt långt inlägg sen om alla roliga händelser i Danmark, även en massa bilder kan jag tro. Men inte än på ett tag iaf. Lite kort nu bara så har lovet varit bra. Gått väldigt fort bara, men det komemr nog flera inlägg senare tror jag om jag orkar. Här är bara lite kort info om att min blogg fortfarande lever. VIsst jag har inte så många läsare men iaf.

Nu ska jag rusa och göra mig iordning sen vidare till Fia, Ska äntligen få träffa Anna & Malin, har verkligen saknat er tjejer!

Tjingeling



Nerver?

Ja lite kanske. Nu sitter jag här framför datan och fösöker att trycka i mig lite mat innan jag ska bege mig. Jag kan inte äta, tror att det är för att jag är nervös. För så här brukar det alltid vara innan match. Då kan jag aldrig äta någonting, precis som nu. Jag tror det är för att jag är nervös helt enkelt. Eller nervös och nervös, jag är väl lite mer uppspelt eftersom vi åker idag. Wihoo. Så nu ska jag ta mitt pick och pack å dra mig bort till tandläkaren för en visit först. Sen blir det till att springa till bussen. Ha det så bra här hemma, Soo long!!


Kram ida



Bara för att vi är vi.



Bara för att vi är bra!
Bara för att vi ska till Danmark imorron!
Bara för att jag har packat klart!
Bara för att..



Alldeles för dålig uppdatering!

Usch, blir så besviken på mig själv. har varit jätte dålig på att blogga på senare dar. Jag har inte haft tid, eller tid och tid har jag väl haft. Det är snarare orken som har svikit mig. I för sig har det inte hänt allt för mycket heller,(vad jag kan komma på nu) . Men sista skolveckan var riktigt skön, inga större problem så.

Fredag kvällen spenderades i en bil full med tjejer påväg till Eskilstuna. Jag,Fia,Maja,Jenny & Empa tog oss friheten och åkte upp för att se herrarna. I bilen dunkades det sommerparty, oj det va tider. Men även gamla party godingar. Väl i Eskilstuna var det en riktigt spännande match där dem fightades om att hålla ledningen. IFK vann i alla fall i sista minutrarna 27-28. Såna matcher är verkligen inte bra för hjärtat! Adrenalinet pumpar för fullt samtidigt som man är helt uppe i varv. Man blir inte sig själv då.

Men på vägen hem iaf satt jag och Fia och velade jätte länge om vi skulle ut eller inte. Vår match hade trots allt blivit inställd, återigen!. Sen skulle ju Mange komma till tellus, vilket innebar mycket folk i sådana fall. Vi satt och velade hela resan, la fram för - och nackdelar. Tillslut tänkte jag för mig själv, "snälla ge mej ett tecken på hur vi ska göra". Minuten senare ringer mamma och säger att vi kan få vinna hemifrån. Det är givet jag och Fia ska ut! Helt stört att man kan tro på sånt där. Vi drar hem till mig dricker upp vinet och cidern. Sen skjutsar min kära granne ner oss till Tellus där vi får stå i kö i typ en timme. Segaste kön på Tellus! Men väl inne var det fullfart, en massa glada människor, speciellt herrarna tror jag! Kvällen blev lyckad och påväg hem vid 3 snåret när det var 7 minus ute är inte det skönaste vill jag lova. Men kvällen blev bra.

Alla hjärtans dag.
Spenderades med Fia, Jepser och Fritz till en början. Vi satt och åt på city asia eller vad det heter. riktigt mysigt, härlig musik och mysig belysning. Satt där och pratade och hade det trevligt. Jag och Fia fick även en varsin ros av de som jobbade där. Sen bar det av till videobutiken och sen hem till anton. Hemma hos Anton såg vi The strangers (rysare) Den var väl läskig stundtals, men den var riktigt dålig. Besviken. Sen när klockan började bli mycket så åkte jag hem och sov.

Söndag - fotboll,handboll & packdag.
Idag gick jag upp tidigt, städade badrummet, började ladda ner låtar och fixa till imorron.Sen bar det av till konstgräset för att kolla fotboll. Efter det vidare till fia för att äta lite och sen direkt till sporthallen för att titta på handboll. Även skynda sig hem för att kolla på Gossip girl. Och nu sitter jag här, har precis varit ute med mamma en sväng och handlat lite och så. Jag får panik. Jag vet inte vad jag ska ha med mej! Jag är ltie smått nervös. Jag kommer glömma en massa saker känns det som nu. Men men nu ska jag röra på mig och packa vidare. NI får ha det bra. En liten uppdatering om de senaste dagarna.

Kram ida

Balklänning?

I måndags var jag och kollade in tyger till min balklänning med mammsen. Jag får panik! Jag vet inte hur den ska se ut, varken färg eller nånting sådant. Men efter den lilla rundan har jag börjat tänka lite på allt möjligt. Och jag vill nog ha lite v ringat framtill, med band över antingen en eller båda axlarna på något fint sätt. sen vill jag nog ha en knytning i ryggen med, det är ju väldans fint tycker jag. Men sen är det ju det där med modellen. Allt ska vara så svårt. får rådfråga syster och mammsen som kan det där med att sy. Jag menar jag valde hellre träslöjd än syslöjd i skolan. Gillar inte att sy, visst jag gillar kläder men när det kommer till att göra dem så backar jag gärna undan. Så det går i alla fall framåt med min balklänning!

Sen har jag sovmorron till 13.00 imorron!

Puss och god natt Ida

En liten tripp på lovet!


Nu är det äntligen bokat och klart! Jag och Fia drar till Danmark på sportlovet för att göra vårat PA. Åker ner på måndag och kommer hem på onsdag. Allt går väl på runt 1500-2000kr( buss ner,boende en natt,färja fram och tillbaka,tåg hem).  Inte så farligt. Ska bli riktigt kul, vi ska ner för att kolla på handboll. Men det blir nog en upplevelse av egen rang! Nu har vi i alla fall bokat allt och allt är klart för avgång på måndag, det kommer nog att bli grymt! En liten tripp bara vi två!



Kram ida

Matematik!


Hela kvällen igår satt jag, Fia och Anton hemma hos mig och pluggade matte. Riktigt duktiga var vi. Blev även en en tee och pepparkakbreak. Det var riktigt mysigt. Tror dem lämnade byggnaden vid halv tolv tiden någon gång. Vi är riktiga pluggisar vi.

Kollade även på tyger till min balklänning, får panik! Vet inte riktigt hur jag ska ha den, men jag tror jag vet färgen nu i alla fall. Men resten återstår att se.

Kram ida

Handboll, javisst!



Söndagar brukar vara ganska trista och sega sådär. Men inte denna söndag inte. Min klocka ringde vid tio ungefär, då Fia och hennes föräldrar sedan kom och hämtade upp mig vid halv tolv snåret. Då bar bilen av till Stockholm, det std handboll på temat. Anledningen till att jag och Fia åkte upp var att vi skulle kolla på Spårvägen - Skånela är att vi skulle göra undersäkningar till vårat projektarbete. Det gick galant. Och det var en riktigt söt gubbe där. Vi hade en fråga, " Är du aktiv inom någon aktivitet", så fick man kryssa i. Han fyllde i på annat, där stod det " gym, promenader" Så himla gulligt, denna man/gubbe hade även kryssat i att han var 60+. Ja det var lite annorlunda. Vi kollade på matchen och hade det mysigt. Men innan matchen så åt vi ute och tappade aptien lite efter en incident. Sen när vi skulle in stod vi uppskrivna på en gästlista, VIP jvaisst! bland våra undersökare var det små söta tjejer som sprang runt och sålde lotter. Så vi köpte en lott i gentjänst. Och må ni tro jag och Fia vann 25 kr x 2. haha. Så vi tjänade 5 kr var, jippie. Efter slutsignalen var det bara att köra hem direkt.

Vi skulle hinna till damjuniorernas match mot åker. Där blev det vinst, gratulerar tjejer till serievinsten! Efter det bar det av till rhodos för lite mat i magen. Med Josse,Joline,Sofie,Anna och Fia. Riktigt mysigt, dock lite stressigt enligt mig. Gick sen vidare till herrmatchen. Dem spelade mot Lif, där det blev vinst.

Hela dagen bestod av handboll i alla olika former kan man säga. Men inge fel med det inte. Väldigt mysiga söndag, med mycket gjort!

Kram Ida



Fan!

I lördags var det match i Örebro, vi hade totalt en avbytare. Sen även en av målvakterna som satt som utespelare.
Jag startar matchen och i första anfallet så trampar en av motståndarna på min fot så att jag faller, inget fara med det som tur var. Men nästa anfall går in och ska avsluta, hoppar upp och landar totoalt fel på foten, den viker sig åt båda hållen. I början kändes det ingenting, tills jag skulle ställa mig på den. Det gick bara inte, det gjorde så ont, det första jag tänkte va "jävka skit, inte nu!". Så Joline bar av mig ifrån planen, tiden stod då på 2,15. Då jag var det enda avbytaren. Jag tänkte fan heller att jag ska sitta här och titta på i resterande 58 minuter! Så jag vilade ca 10 minuter med is och linda. Lindade sedan om foten satte på mig skon och gav mig in i matchen. Visst jag vågade inte alls gå på så hårt med tanke på foten. Men just då kändes det inte alls så mycket. Så tejpade och lindade om den i pausen och in i matchen igen. Det gick bra och vi vann 15- 17. Tog ikapp i slutet!

Men så denna eländiga fot. Jag kände dagen efter att den värkte mer och mer och svullnaden blev bara större och större. Men det är sådant som händer. När jag kom hem berättade jag vad som hade hänt och så blev mamma hel galen som vanligt, medans pappa sa
"- Du är en äkta finne du! Du klagar inte över småsaker inte! ( väldigt stolt i tonen) "

SÅ nu har jag gått och haltat sen i lördas, men idag känns den bättre. Men tar det ändå lite lugnare, vill ju inte riskera något. Just ja, jag har aldrig någonsin stukat fötterna förut så jaa det var premiär i helgen. Men tror att den är ganska lätt. Märkte även igår att jag stukat lillfingret lite, va lite svullet och värkte lite. Hade även blivit lite blått nu på senare dar. Ähh det är sånt som händer.

Jag är förvånadsvärt väldigt positiv.


Syns inte så mkt, men svullen var den.

Pjuss Ida




In the jungel the mighty jungel...

Igår var det studentfest för hela slanten. Jag var tydligen ledig på torsdagen, kul att man kom till skolan och fick reda på det. Men men. Det var bra för då hade jag tid på mig att göra mig iordning och så innan. Jag och Fia gick på stan en snabbis. Fia letade kläder och jag köpte mig smink. Gick runt ett tag tills Morgan hörde av sig, dit hämta vinet sen hem och sova.

Runt fyra - fem tiden cyklade jag till emelie för att för föra. Gjorde oss iordning sen begav vi oss till Simon där resterande av klasskamraterna befann sig. På väg till Simon stannade vi och köpte pommes. Dem var hur goda som helst! Sen skulle vi upp till Simon, vi kom bakvägen.  Och där var en liten backe, inte alls så full men med en cykel i handen och ett pat pumps på fötterna så gick det verkligen inte att komma upp!. Det var snorhalt! Emelie och Em var redan uppe men jag och Fia kom verkligen inte upp. Satte mig ner försökte dra cykeln upp, hasa mig upp men inget gick. Så säger dem - "kom igen nu det är ju lätt, sluta nu" Ja tänkte jaha okej då går jag upp. Gick ett steg tills jag föll och voltade ner för backen än en gång. Haha det slutade med att Em fick ta min cykel och att jag fick hålla i mig i träden upp, de gick nästan inte ens.

Väl hos simon slank drickan ner i magen väldigt snabbt, och man började känna sig små varm och lite vinglig. Vi Körde Sanning & Konsekvens. Ett riktigt roligt spel, dock väldigt störda saker. Allt ifrån sminskande, slickande på bröst, pung greppande, kill kyssar, tjej kyssar, vanliga kyssar, vem man vill ha och inte, ja det var sjuka grejer men kul var det.

Klockan blev framåt elva och vi begav oss mot Tellus. Jag kunde knappt gå sjäv så jag gick armkrok med Viktor och Emelie om jag minns rätt. Hade någa minnesluckor. Dagge fick låtsas att vi var tillsammans så att jag kunde hålla i mig i någon så att jag inte skulle ramla in i vakten. Väl inne blev det mycket dans och jaa lite allt möjligt.

Klockan blev två och Tellus stängde för kvällen, gick med Linus Mackan och Hampus. Visste inte vart jag skulle. Jaa väl mycket krångel hit och dit, det slutade med att jag var hemma vid halv fyra tiden helt ensam! För er som tror annat så är det inte så.

Somnade vi fyra och klockan pep vid sjutiden imorse, suck!.

BFid06!

Kram ida



Idre

Idre var helt oslagbart, väldigt mysigt med många minus grader och en stekande sol i ansiktet. Det var helt grymt. Kändes lite som en klassresa, dock en väldigt kort sådan. Men det var hur mysigt som helst, väldigt händelserika dagar. Skidåkningen var rolig, vi åkte i grupper hela dagarna. Kvällarna blev det lekar och bastubadandet, otroligt bra! Finner inga ord, ni får njuta av en del bilder här,











Kram ida

RSS 2.0