Schema

Igår var det gästabudsbollen ända till klockan tre på natten. Ganska mysigt, fast följde inte matcherna så mycket utan satt mest och hade trevligt. Idag har jag packat och fixat en massa och ska snart iväg och jobba på Culturum. Sen fixa lite mera till resan. För imorron kl 12 bär det av till Idre som sagt. Kommer att bli grymt kul tror jag. Vi hoppas på det i alla fall.

Kommer hem på onsdag.

Kram ida



Spontant gjort!

Idag när jag skrev svenskan frågade Hulting mig om jag skulle med och sola och relaxa på badet. Just då kände jag att jag ville göra klart svenskan först annars skulle jag få sitta med skiten sen. Så gjorde klart det och klockan blev inte alls så mycket, den var runt fem när dem frågade om jag skulle med. Klockan var nu runt sex och viljan att åka till badet blev bara större, visserligen sa dem att jag kunde komma upp om jag ville men med tanke på tiden var jag osäker på om dem var kvar. Så smsade Fia och frågade om hon ville hänga på, efter mycket om och men så var hon på, vi skulle till badet en torsdag kväll bara sådär. Pratade även med Frithz och han ville också hänga på. Tillsut hängde även Jesper med. Vi kom dit vid sju tiden eller klockan var väl snarare runt halv åtta. Badade lite, men bubblade mest, riktigt skönt. Vi pratade om studenten och om klassen. Det var vi och en gubbe till i bubbel poolen, han satt bara och log åt oss när vi satt och skrattade och pratade om studenten. Jag undrar om han tänkte tillbaka då han själv stod där som en glad student?  klockan blev halv nio och man var tvnugne att gå upp. Vi duschade och bastade och hade allmänt mys. En riktigt bra kväll tycker jag, mer sådana spontana kvällar.

Sorry killar att jag inte kom med er, men som sagt ni kunde ha varit kvar, Ni kan lite på mig!

Hann även med att slå in paket till min bror som fyller 16 år imorron, grattis!

Kram och god natt ida



Musik

Hade första musiklektionen idag. Det verkar faktiskt riktigt kul ändå, och gruppen är inte dum den heller. Förutom kanske en viss person dock, men men. Har bestämt att jag ska se allt lite positivare nu och göra det bra istället, blir så mycket roligare då. Men i alla fall så hade vi första lektionen och vi kollade va alla vill göra och så. Jag ska vara med i nybörjargruppen på gitarr, sen sång. Så nu jävlar ska jag allt lära mig så passa er sen! Idol 2009? Nej inte riktigt kanske.Haha

Kram ida



Ingen lust eller ork.

Usch kom på nu på kvällsqvisten att jag måste börja packa till idre snart, i alla fall börja tänka vad jag ska ha med mig. Jag orkar inte just nu, söndag är väl långt bort right?
Helgen ser ut som sådan just nu i alla fall att fredagen består av gästabuds bollen och så ska jag fira min bror lite. Lördagen är det packning och jobb på culturum med de några av de bästa Sofie och Fia. har sena passet vid 18 +, så om ni har tråkigt så kom förbi vettja. Jag ska lära dem att fläta sitt hår, haha. Det är i stort sett min lördag. Söndag består av en hel bussresa underdagen som avgår kl 12. Men det blir nog bra tillslut. Just nu har jag inga krafter till det alls, men det är en ny dag imorron!

Just ja grattis Jossan 18år! ( 29/1) Stort Grattis! ( kolla mina länkar för hennes blogg)

kram och god natt ida



Slut i hela kroppen

Har precis ätit och kommit hem efter tre träningar på rad, beachen 09 eller? Nej men först var det idrott i ca en timme vilket inte är så himla jobbigt. Sedan vidare till sporthallen, som för övrigt känns mer som ett andra hem nuför tiden, duschar ju mer där än hemma jue. Iaf där var det bålträning för mig och Fia även där lite mer än en timme. Direkt efter det så va jag tränare för mitt lag eftersom tränarna inte kan komma. Så jag, Jossan, Johanna och Joline satt och planerade en massa träningar igår, ren kondition och styrka. Som jag sa beachen 2009! Det gick bra, idag gjorde vi mest styrka med olika stationer. Det var riktigt kul och tjejerna verkade gilla träningen. Så onsdagar är det jag som har makten å några andra. Nu efter en massa träningar blir man ganska seng,, skönt att ha sovmorron imorron säger jag bara.

Tänk vad fort ens liv kan förändras, på en bråkdel av en sekund.

Kram ida



Belief and back.

Belief, makes things real.
Makes things feel, feel alright.
Belief, makes things true.
Things like you, you and I.

Tonight, you arrested my mind.
When you came to my defense.
With a knife in the shape of your mouth,
in the form of your body, with the wrath of a god.
Oh, you stood by me, Belief

Builds from scratch.
Doesn't have to relax, it doesn't need space.
Long live the queen and I'll be the king.
In the collar of grace.

Oh, tonight, you arrested my mind.
When you came to my defense.
With a knife in the shape of your mouth,
in the form of your body, with the wrath of a god.                                                            
Oh, you stood by me, belief.                                                                                                        
                                                                                    
I'm gonna yell it from the rooftops.
I'll wear a sign on my chest.
That's the least I can do, it's the least I can do.

Tonight, you arrested my mind.
When you came to my defense.
With a knife, in the shape of your mouth,
in the form of your body, with the wrath of a god.
Oh, you stood by me.
And I'll stand by my belief.



Bra låt.Har funderat en massa på min balklänning.
Och jag har kommit fram till att det är väldigt snyggt att det skär ner djupt i ryggen.
Älskar ryggar så det ska jag kolla på, men jag vet inte om det passar mig?
(därav bilden)

Kram ida



Ett måste?

Känns som att den här veckan måste planeras en hel del. Planerna för veckan som ska göras är både om PA, sen ska studentskylten upp, måste planera en massa saker till idre eftersom vi ska dit på söndag, måste planera helgen lite mera, måste planera träningar med laget, måste börja tänka på vad jag ska ha med mig till idre, måste börja tänka på vad man ska vara på studentfesten eftersom vi kommer hem på onsdagen så det måste vara klart redan.

Det står skrivet i pannan på mig, MÅSTE! Allt känns så mycket jobbigare när man verkligen måste göra något, så fort man hör ordet måste så sugs viljan ur en på direkten. Inte så himla roligt att göra en massa saker man måste göra bara för att. Då blir det inte alls lika roligt. Så just denna vecka, vecka 5 är en ren måste vecka känns det som just nu. Så vi får se hur veckan artar sig. Jag hoppas.....


Kram ida



OMG!?

Helt stört. Kolla bara på bilden, typ världens största "nasse päron" som jag säger. Asså kolla jämfört med äpplet, det är ju enormt. Jag kände att jag skulle vara lite nyttig och äta frukt, så kom jag ihåg att mamma hade sagt att hon hade inhandlat en massa andra frukter, så tog mig en titt i kylskåpet och hittade denna jätte. Nu har jag nog ätit frukt för hela veckan tror jag, helt stört men så himla gott. Var bara tvungen att dela med mig av denna information. Enjoy.


kram ida


Ännu en helg,

Fredag: Bestod av en urdålig borta match i Eskilstuna, suck. Visst dem är ett grymt bra lag. Har inte förlorat en enda match, men vi var ett uselt lag i fredags, några som inte vill spela, skador, sjukdomar, you name it. För min del innebar det att spela hela matchen, vilket var helt okej, men inställningen hos alla gick inte att ta fram. Men men, nu är de svåraste matcherna spelade, nu ska vi fan börja vinna lite!!!!

Lördag: under dagen blev det cykling till coop i spö regnet, pga bra pris på godiset, nördigt ja vet. Sen vidare till sporthallen för att kolla in innebandy, herrarna. Som tyvärr förlorade i sadden. Eller vad man säger. Åkte hem och åt efter det. Sen var planerna för kvällen att vi skulle vara med Malin, men hon var sjuk och ja det blev lite ändringar. Slutade med att vi fick komma hem till Anton, där Waern och han spelade Fifa när vi kom dit, galet säger jag. Sedan kom även Jesper och Haking dit och ville spela lite. Jag och Fia satt mest och kollade på datan och va sociala. Sedan drog killarna väldigt snabbt men jag och Fia stannade kvar ändå in på småtimmarna. Det blev en väldans massa prat och mys. Var riktigt länge sen man tillbringade tid med dem där grabbarna, har saknat det! I ettan och tvåan var vi jämt, varje helg. VI gjorde jämt en massa saker. Men så är det inte längre, nu är det flick/pojkvänner, sporten, ja en massa annat ivägen som gör att vi aldrig träffas längre, lite sorgligt. Man borde ta vara på tiden nu innan studenten.

Söndag: Övningskörde med mammsen lite här och var, slutade i gumsbacken där jag köpte mig nya shorts och värmebyxor. Sedan in till sporthallen och kolla in damjuniorerna som vann över fingspång. Sen hem och bara dega. Eller har städat mitt rum och fixat grejer till turneringen imorron. Nu sitter jag i skenet av en massa tända ljus, dock väldigt varmt men mysfaktorn är hög. Kollade nyss på sex and the city avsnitt, och nu sitter jag och kopplar av till lite inlägg. En ganska skön söndag må jag säga.

Kram ida



halt i detta väder.

Usch gillar inte när det är så här halt ute, det är ju livsfarligt att cykla för den delen. Det enda jag kan tänka på när jag är påväg till skolan i denna kyla och halka är att jag bara känner en stor längtan efter att få ta på sig sin vårjacka. Känna värmen och få se det gröna gräset fullt av nya blommor. Känna den varma vinden i håret och få den varma solen i ansiktet. Tänk er va skönt att få cykla så. Nu istället cyklar man med tjock jacka, halsduken upp till ögonen och mössan precis ner till ögonen, man ser ur som en michellin gubbe typ ( lr hur det stavas). Jag längtar så efter våren nu, speciellt när det är så grått och trist nu, och det gäller inte bara vädret.


Kram ida





Fobi för fett i alla dess former!!!

Jag har en sådan fobi för fett, inte nog med riktigt feta människor som de flesta tycker är äckligt, då tänker jag mig mer amerikanska feta människor. Men det är ju faktiskt värre med fett i mat, tänk er dem där stora feta fettremsorna som hänger å slingrar sig runt köttet. Usch det är så himla äcklgt, skär alltid bort typ halva köttbiten. Tycker det är äckligare med sånt fett än kroppsfett nästan. Värsta fobin, kanske är det för att man verkligen ser hur det ser ut?


Kolla bara va äckligt det ser ut, vågar aldrig äta det. Men alla säger ju jämt att smaken sitter där och bla bla bla..

kram ida


glasögon?


Jag har märkt att på senare dagar så har min syn förändrats lite, eller rättare ragt mitt vänsteröga har blivit lite sämre. Det är inte så att jag är i behov av glasögon men det skulle vara skönt ibland när jag kisar en del på längre avstånd speciellt när jag kör bil. Men grejen är att jag aldrig orkar gå å kolla synen. Men skulle verkligen behöva, men sen så passar jag inte i glasögon heller. Men men...
Vi får se vad som händer.






Kram Ida



Ett stort frågetecken?

Som ni ser på bloggen uppe i hörnet har jag en nedräkning till studenten. Det ska bli så himla kul, helt oförglömligt ska det bli! Men allt närmre man kommer allt mer kryper verkligeheten ifatt en. Med alla dessa frågor om vad man ska göra efter. Ska man jobba? Ska man plugga direkt? Jaa vart ska man ta vägen och allt sånt? Blir lite rädd när jag tänker på det, jag vet faktiskt inte. Har några planer men vet inte om det kommer att bli så. Man tänker att det är ju långt kvar men det är det verkligen inte! Shit, lite smått panik! Vad vill jag med mitt liv?

Iaf så tycker jag om min klass något enormt. Kommer att sakna allt knas och strul med den, det är allt sånt som utgör våran klass. Vi har iaf ganska stor koll med allt som hör till ordet studenten. Vi har gjort våran skylt som ska sitta vid skåpen, och ska ta kort på onsdag. Sen är den klar. Vi har planerat i stortsett hela studentdagen, vi har en massa bra planer på allt innan och runt omkring. Det tycker jag om, vi är planerade. Vi är BFID06, orginal!


Kram Ida

Belief

 

En bra låt, mysig.

Gavin Degraw - Belief


Skenet kan bedra.





17 år javisst!

Lördagen har spenderats på förljande vis.

Present letande till Sofie och Johanna.
Lunch på Mc donalds.
Fixa uppvärmingsskiva.
Laga mat.
Duka och fixa.

Det var hos Sofie vi firade Johanna och Sofies 17 årsdag. det blev god middag och efterrätt till handbolls vm. Senare under kvällen pratade vi, spelade spel,körde rit leken och tittade på skräckfilm. Det var en riktigt bra kväll med mycket skratt och härligheter.

Mindre roligt var det när vi satte på skräckfilmen, stay alive. Usch vilken läskig och jobbig film. Vi hade bäddat klart och alal låg ihop kurade framför tv:n. Den ena röck efter den andra. Jag gillar inte skräckfilmer men utsätter mig för det i alla fall. Haha. Men sen efter det så satte vi på sällskapsresan för att komma på andra tankar. Några sov redan. Jag sov brevid sofie, det va mys. Älskar att umgås med er, älskar att övernatta och spendera sådan tid med er utöver den tiden på planen. Det blev en riktigt bra kväll.

Söndagen spenderades på Mc donalds, hela dagen. haha stört men roligt må jag säga.


Lite bilder ifrån kvällen<3



Kram ida



Till månen på fredagen,

I fredas blev det äntligen utgång för min del, har inte varit på krogen sedan bmb var nyöppnat. Så jag kände att det var dags att gå ut igen.

Men först var det träning och sedan var det herrmatch direkt efter. det blev ganska stressigt eftersom att vi hade fribiljetter och då var man tvungen att vara där innan elva för att slippa betala. Vi var hos Morgan vid nio halv tio tiden. Så det blev till att svepa i sig allt vin och vingla sig fort fram till bmb där kön redan var lång. Väl inne  var det full fart och det hade ingen tendens till att sluta att välla in folk.

Jag och fia kände att vi behövde mer att dricka så vi gick till baren och beställde. Vi sa att han skulle göra något gott, han valde att göra en sexa. Det såg ut som milkshake när vi fick den, men satan va god den var, helt stört. Visst det är ju aldrig billigt på krogen tyvärr. Men vi nöjde oss med den för stunden iaf. Sen var det dansgolvet som gällde hela kvällen!

När klockan närmade sig stängningstid var vi så hungriga så vi gick mot torget, mot stan. På torget träffade vi milads föräldrar, vi började prata med dem å bestämde oss för att ta en pommes frites. Dem är så snälla och bjuder oss på den, det var så himla gott. Med den i handen begav vi oss mot sporthallen till cyklarna. På vägen träffar vi både Luckas och senare även hulting, stedt, stengaard och dalh. Stod och pratade lite och dem ville att vi skulle hänga med dem hem. då helt plötslig börjar dalh å hulting bråka. Helt seriöst, dem slår varandra och stedt går emellan. Vi fattar igenting. Sedan när det lugnat sig säger dalh, ass¨å såg ni varför vi började slåss? Jag vet inte varför. haha okej. Då bestämde vi oss för att cykla hem. Jag hann inte ens till min säng innan jag somnade i trapphuset, eftersom jag skulle vänta på grannen, varför det minns jag inte. haha.

Det var en rolig kväll och man vaknade som vanligt upp helt snurrig och bakis morgonen därpå.

Kram /ida





I torsdags kom den,


I torsdags kom min skönhet hem. Helt sjukt jag beställde den i tisdags på nätet och den kom hem till min gata i torsdags. Jag älskar min nya telefon, speciellt min nya kamera, nu känner jag att jag kan hålla mig mer uppdaterad med bilder ifrån alla möjliga händelser.Det är bra eftersom att mitt nyårslöfte är att ta mera bilder under 2009. Det ska bli minnenas år för min del. Så nu har jag i alla fall en fungerande kamera. Så bli inte rädda om jag frågar er vem det är, är inte säkert att jag har erat rätta nummer inlagt.

















ny vecka, nya tag

Den här veckan känns helt fullproppad med grejer, alltifrån plugg till match till födelsedagsfirande. Det kommer nog att bli en intressant vecka kan jag tro. Om man bortser ifrån allt pluggande dock.

Helgen har varit full med matchtittande, inte handboll denna gång utan innebandy. Hela lördagen bestod av tre innebandy matcher. Först damerna ( halv elva på morgonen, de ni) Sen H3 ett tag sen in till nyköping för att kolla in herrarnas match. Jag har aldrig tyckt att innebandy har verkat sådär jättekul förut, känns lite tråkigare när man inte kan sporten. Men denna helg vare faktiskt riktigt kul att kolla på innebandy. Blev väldigt förvånad faktiskt. Det kanske blir en vana? Har iaf väldigt dåligt samvete över att jag inte har kollat på Emelies matcher mer men det får det bli ändring på innan säsongen är slut.

Själv hade vi bara en match i helgen, den va i Västerås. Där spenderade jag hela söndagen. Åkte kl halv elva på morronen och kom hem vi sextiden på kvällen. Den matchen ska vi inte prata om så mkt, en skit match helt enkelt.

Så denna helg har varit helt lugn, lär nog nästa bli också kan jag tänka mig.

Ha det puss ida

Tränings vecka

Hela veckan har bestått till största delen av träning, därför man känner sig helt mörbultat. Och mera blir det.
Helgen ser rätt så lugn ut, just nu sitter jag och väntar på Fia, vi ska bara ta det lugnt och imorron blir det en heldag med innebandy tittande. På kvällen blir det nog att träffa gamla goa Alanya gänget. Vi har inte varit sen Alanya. Söndag är det match borta i Västerås . Det blir nog en bra helg.

/ Ida



?

Varför kan det inte vara lätt ibland?
Varför måste det vara såhär jobbigt för?
Varför just nu när det aldrig varit så förr?
Varför?

Give me a sign! please?




En massa minnen under 2008!

Måndag kväll och en massa lyxigheter. Två besökre i mitt kök, Maja och Fia. Det var riktigt länge sen vi tre umgicks så vi tyckte att det var dags. Det blev först Italiensk mat sen cyklade vi till ica och köpte diper och grönsaker. Satte oss i köket och tjocka oss återigen.Tänk att det finns så mycket att prata om när man inte har setts på ett tag, vi pratade om gamla minnen, mest under 2008. Så nu kommer några bilder ifrån några goda minnen. Så enjoy.


Tärnaby 2008!


Sen valborg 2008


Var i stockholm med dessa älsklingar!



Var ute i Fias stuga, läskiga saker hände där!


Laget - partille för sista året!


Har blivit en hel del festande, både maskerader och annat!


Som sagt en del fester.

Många dagar på Jogersö



Alanya 2008, en helt grym upplevelse!


Sen började skolan, det innebar studentfester:D


Sen fyllde vi 18, å en del firande blev det!


Sen blev det helt plötsligt jul.


Sen nyår, vilket innebar ny frisyr.

Det här var bara några få bilder och minnen ifrån 2008. Känner på mig att 2009 kommer att bli ännu bättre!



Söndag,en hel del ätande

Gick upp hyffsat skapligt för att städa lite på morronkvisten. Städade både i badrummet, till mina stackars små fiskar och även lite i mitt rum. Kändes att det verkligen behövdes.

Efter det så cyklade jag i den enorma kylan för att träffa fia, för att sedan sätta sig på en buss påväg till oxelösund. Det va inte lite kallt, tur att de har ett väntrum som man kan värma sig i.

Väl framme hoppade vi av en busshållplats för tidigt så vi fick gå en extra bit i kylan, suck!. Men men sen kom vi hem till Dagge där Viktor och Dagge inte hade så himla mycket för sig. Vi började spela Geni, två och två. Gissa vilka som vann återigen? Joo tjejerna såklart, haha lite bra får man vara ibland. Då blev de lite sura ( lr ganska irriterade, haha) Så vi gick och handlade de vi ville äta till middag. Gick till affären i kylan återigen, eller rättare sagt sprang till affären. Det blev slutligen kyckling med klyftpotatis och sås med grönsaker och till efterrätt maräng swisch(ursäkta stavningen) . Kom hem alla var jätte hungriga så vi satte igång direkt. Sen tände vi ljus i vinter mörkret och kylan och satte oss till bords efter en timme. Det var riktigt gott!

Efter maten blev det lite småprat och funderingar över vad vi skulle göra. Men efter ett tag gick killarna över till trejs tror ja de va för att hämta spel, medans vi satte igång med efterrätten. Haha, vi hade ingen aning om va vi gjorde, vi tog en skål och la i lite grädde och bananer med chokladsås och lite maränger både krossade och hela och på med ett lager till och mera saker i, men det blev gott de med. Återigen fyllde vi våra magar med en massa smaskig mat.

Alla fick "matkoma" så vi säckade ihop i soffan, men rastlös som jag är ville vi göra något igen så vi körde kotten. Tjejer mot killar såklart. Ja men vilka vann? Javisst vi tjejer vann återigen, dock tyckte dem att vi fuskade vilket inte var fallet, vi är helt enkelt lite bättre.

Sen satt vi mest och pratade om allt ifrån studentbalen till vad som kommer att hända i framtiden. Jaa jag och Fia fick i alla fall lära oss några kortlekar som är bra på förfester så nu kommer varenda förfest bli riktigt bra! hehe.Sen kom kära syster och hämtade upp oss mitt i natten, för hade jag och Fia cyklat hem ifrån busstationen hade vi nog fryst fast i marken.

Det hände även en hel del roliga saker under kvällen som dessvärre stannar där, haha. Tyvärr allihopa. Men det var en riktigt lyckad dag och jag vet inte hur mycket vi åt, men mycket var det!


Du är för bra hjärtat!<3


/ Puss I



Snö

Imorse när jag vaknade tyckte jag att det var ovanligt ljust ute, drog upp gardinen och va ser man inte på marken om inte snö! Visst sisådär över en vecka försent men va gör det? Jag gillar snö, det dras som ett stort mys över hela staden och man känner sig lite extra glad inombords fast det är mycket kallare ute.

Igår umgicks ja med  några av de bästa, sofie å fia. Fast först inventerade vi på kronhallen, därefter åt vi på kebabhouse då några andra i laget var med å joinade oss. Vi spenderade över tre timmar på KH, helt stört. Men efter det åkte vi och köpte popcorn och dip å for hem till sofie. Där det blev mysigt prat för en gångs skull, vi hjälpte även ett helt gäng ut ur grinden, gjorde lite listor och bara myste framför ett antal avsnitt av scrubs.

Idag förutom snön så träffade ja återigen fia och sofie på stan, blev en snabbrunda. Jag köpte mig strumpbyxor ( 3-pack 29:90 :-) riktigt bra, även en bh på rean. Skulle ha köpt smink men make up store hade inte det såklart, därimot hade dem världens störta skylt felet på en jätte stor skylt de visade.
Resten av dagen spenderades i ramdalen för att kika på lite fotboll, va inte så himla kul men fanns några snygga killar med speciellt en, right? Kvällen avslutades på donken då Lucas kom och hämtade oss så vi kunde åka och tjocka oss. Och nu sitter man här eftersom vi inte orkade göra något mer.

Imorron bär det av till oxelösund till Dagge med Fia och Viktor, får se vad vi hittar på för skojsigt.

Puss och godnatt




En låt jag har haft på hjärnan ett bra tag, en jävlar va skönt det gungar på dansgolvet när den spelas på krogarna!



Nyår, 2009!

På dagen klippte jag till håret en bra bit, så nu är det ganska kort. Tack Malin.
Kvällen började me mysig middag hos Danni, där vi åt i mängder och hävde i oss alkoholen till det såkallade ölspelet. Vid tio tiden kunde vi inte stanna längre så det bar av till en fest i stenkulla, det var proppat med folk och jag kände inte en enda jävel förutom de ja kom med förstås. Det blev ingen lång vistelse där utan bar av ner till hamnen för att em skulle träffa oscar. Det slutade med att vi blev kvar där vid tolvslaget, träffade en del folk men slutade emd att ja och Fia fick ta hand om folk också som v knappt kände. Senare när vi frös tårna av oss hängde vi på Lucas och åt, som senare skjutsade hem oss. Nyår var en spontan kväll, ganska konstig och inte så jag förväntade mig men va ska man säga, det blir aldrig som man tänkt sig.

2009 är iaf de året jag kommer att ta studenten! Wihoo, längtar så mkt!



Klädsen för kvällen



RSS 2.0