Beroende,

Kvällen igår var mysig, jag och DH. Idag såg jag resten av avsnitten, inte bra. Nu vill jag bara ha mer och mer och mer. Jag har nog glömt hur förbaskat bra den serien är! Nu ligger jag till och med före avsnitten på tv, men måste dock vänta tills de andra avsnitten släps i USA, suck vill se det nu! Men men jag får ha tålamog helt enkelt.

Ikväll blir det Halloween pärty, kommer nog att bli grymt kul, kameran ska givetvis med. Bilder kommer senare.

puss och pill och lite till!

DH


Ikväll är det DH och jag, missar varentenda program på tisdarar pga sen träning. Men nu har jag laddat upp med alla avsnitt så nu komemr jag att ligga före t.o.m. ska kolla igenom alla nu om jag inte somnar vill säga. Nej nu ska jag sjunka ner i sängen med popcornskålen i famnen och saftglaset i de andra och bara njuta av denna serie.






Shopping


Min dag i sthlm blev toppen, hittade en massa saker. Köpte mig stövlar, en tjocktröja, en skjorta, en tröjklänning  och en parfym. riktigt nöjd med mina inköp. Dagen har varit ganska lång och man riktigt känner hur det kryper i benen än. Men som sagt en bra dag, bortsett från allt regn.

Dagens bästa iaf, vi står på perrongen då ett tåg mot katrineholm ska åka, då frågar en utländsk kvinna kvinnan i sj kläder:
 - Går alla vagnar till flen?
-Ja! alla vagnar går till flen,svarar den andra kvinnan

( det fanns bara ett tåg på hela perrongen!)

Hur dum får man bli, det är ungefär som ett blondinskämt om ett flygplan.

Ny trend?


En hel dag i sthlm fick mig att fundera. Är det en ny trend att man går parvis på stan?
Hela dagen idag har jag sett tusentals människor på stan, men alla i stortsett alla förutom familjer går parvis, verkar som en slags ny trend. Jag minns själv för bara nått år sen att man åkte upp stora tjejgäng och shoppade loss som galningar, medans man nu bara åker upp med en kompis.Är det nått som har hänt, eller är det för bekvämligheten att bara hålla reda på en person?. Har killar fått mer tåla nu, med tanke på att de var väldigt många par idag, och med tanke på hur länge vi tjejer kan strosa runt, det verkar helt enkelt som att det är en ny slags trend?.

spontant,


Idag fick jag och Fia för oss att vi ville åka till sthlm och shoppa, bara att få komma bort från denna tråkstad. Så hipp som happ så kollade vi på biljetter och rätt vare va så har vi biljetter, så imorron bär det av 08:08, gud hjälp mig att komma upp imorron. Spontan saker gillar jag, man har inga förväntningar som kan svika en, man blir mer överraskad, jaa sponta saker kan man behöva ibland helt enkelt. Så imorron får vi se om man kommer hem med en massa kassar som jag hoppas på.
 

Vill du verkligen leva så?



Seriöst, man borde uppskatta livet mycket mycket mer. Alla säger att livet är så om det händer något dåligt, att livet har sina bra och dåliga stunder. Men egentligen, tänk om man skulle deppa ihop väldigt ofta? Vilket kan vara väldigt lätt att göra faktist, så borde man ju mer ta vara på livet. Visst nu kan man ju leva i sisådär 90 år men ialla fall. Åren går fort, det tror jag. Alla äldre säger alltid när man inte har träffat dem på ett tag," oj va stora ni har blivit, sist jag såg der bla bla bla", och visst så tror jag faktiskt att det är.

Det jag menar är att när man väl är deppig eller nere på något vis, så borde man rycka upp sig väldigt fort. Visst man måste ha sina dåliga stunder också det är inte så jag menar. Men jag känner att när det väl är ens tur att försvinna ur denna värld och kasnke gå in i nästa så borde man känna sig nöjd med det liv man har levt. Att man känner att man verkligen gjorde något bra av sitt liv, att man tog vara på det. Man vill inte känna tanken " nej varför gjorde jag inte det där, varför gjorde ja så istället....." massa sådana tankar, utan man vill vara nöjd. Så tänkt på det nästa gång livet känns lite tungt. Vill du verkligen leva på det sättet? Våga chansa.




Hot n´ cold


Denna låt är också skön,texten är iaf bra.


väntan,



En bra låt, en såndär härlig låt,hörde den på MTV nyss.Eftersom jag ändå inte gör något vettigt, väntar på bättre tider helt enkelt.

Sova?

Sitter just nu här, med magen full av mackor. Kom hem för ett tag sen från träningen, kanske en timme. Hatar sena träningar, men men bara att bita ihop så att säga.

Nu är jag trötter eftersom jag gick upp tidigt imorse, så ska snart gå och lägga mig, och falla i en djup dvala till t.ex. låtar som denna, plus är denna serie grymt bra!

Godnatt


t

Måndag, första dagen på lovet

Hela dagen har jag ägnat åt domarkurs, sugit värre. Hela sju timmar faktiskt, men men nu är det gjort och det kännas så himla skönt, nu är det verkligen lov! Ikväll är det sen träning likaså imorron, som tur är har vi ju lov. Senare underdagen måste jag iväg och hämta mina kakor jag ska sälja, ingen som är sugen på att köpa några paket?

Nej nog om det, om ni undrar varför jag har helt meningslösa bilder så är det för att jag inte hade något att göra imorse så fotade lite på skoj bara, haha.

Tänk att alla våra val formar vår framtid.

Basilika                                 




Lite allmänt om helgen,


Fredags outfiten

Fredagen va helt underbar rolig, förfest hos fia med idol där även Mimmi och Hanna joinade oss. Sen när Maja anlände gick vi till krogen, kl var väl runt halv elva och vi tyckte vi var tidiga! Vilket var tur egentligen, halvtimmen efter vare smockat med folk överallt, kö ändå till bron typ. Kvällen bjld på mkt dans och lite minnesluckor här och var, men men toppendag. Kul är det minsta jag kan säga iaf:D














Lördagen bjöd på övernattning hemma hos Behma, med Joline,Johanna,jessy,josse,soffan och fia. riktigt najs det blev rappakalja, alias och mycket prat. En hel mysig kväll, tjejer ni beytder. 






Söndagen blev det en runda på stan med några av tjejerna som slutade i sporthallen med match tittande. Kvällen bjöd på gossip girl kväll hemma hos soffan återigen:D Mysig söndag<3








iväg

har precis kommit hem, men sak iväg igen. Till soffan och kolla gossip och one three hill med de bästa :D Mer info kommer senare ha det bäst<3



Gjädjehopp


Idag är jag på topp,
har nog hoppat så högt
så att jag befinner mej
bland molnen,
toppen dag helt enkelt
Fråga mig inte varför.
:)

me love,



Du gör så att jag mår bra,
du får mig att le,
att tänka framåt utan att du ens vet om det,
Jag älskar dej, jag älskar dej för just den du är.
Låt det förbli så.

Nyköping runt,

Kom nyss hem från min och Fias runda, "Nyköping runt". haha Nu kommer en kort beskrivning om våran dag.

Vi började dagen 10:30 med svenska redovisning, som sedan slutade strax efter elva. Vi åt lunch och skulle precis åka hem, då vi kom på att vi inte ville åka hem för att bara sitta. Så vi stannade för att spela lite kort, efter ett tag kom Fia på att vi kunde åka till City gross, ja men visst vettu. Vi hojade oss iväg till på ljungshage i det vackra höstvädret. Väl framme vid bron blev allt annorlunda, det kändes inte som att man var i  Nyköping längre. Vi kom fram och väl inne var det samma sak, tror att man kunde höra smällen av att våra hakor slog i backen. Vi gick runt där inne i någon timme, hittade lite smått och gått. Vi gick sedan vidare till gallerian, vilket inte var så himla mkt att se. Satte oss på bänken och kollade på klockan, men vi ville fortfarande inte åka hem. Så vi bestämde oss för att gå in igen, la alla saker i våra väskor eftersom vi inte ville ha något i påsarna. Vi stod och kollade på shampoo, och skullelukta på ett billigt märke, Fia sa att det inte luktade så himla mkt, så ja sa tryck lite, vi båda trök när jag satte näsan dit. Jag ser bara hur det stänker upp som ett skott av shampoo, shit va kul det var. Ni kanske inte förstår hur, roligare hade det varit om den där shampoo klutten hade suttit rakt i ögat på mej, haha.

Men rundan stannade inte där inte , nej nej. Vi åkte till Coop Forum, till Mc donalds i gumsbacken, Mklädhuset, skokanonen, jysk, brio, djuraffären, cervera, blomsterlandet, Öb, tog ut pengar, h&m, din sko och slutligen åkte vi till den nya inredningsbutiken på öster. En riktigt lång runda, oj vad vi cyklade överallt och ingenstans. Men roligt var det.

Imorgon är man ledig, så lovet har börjat för min del, wihoo:D


puss puss puss puss puss puss puss puss



En bra känsla inom mej nu,

allt rasar, ett tecken?

Asså det är läskigt, det är som att allting rasar för vår familj just för tifället.
Bilen är helt cp, den måste man putta igång, Ny bil kanske javisst!?
Lite händelser inom familjen/släkten som gör allt lite tuffare.
Min brors moppe, min gamla "pärla" har gett upp helt.
och nu ringde mamma nyss och sa att brorsan kommer att komma hem senasre ikväll eftersom deras matchbuss inte starta, det var tydligen nått fel med elen!
Sist men inte minst så har min tv fått damp, den byter kanal hela tiden, ibland undrar man ju om det finns spöken?

Drar man bort en pinne från ett kapplatorn så brukar oftast hela tornet rasa, lite så känns det nu. Men men..
 

ahhhhhhhhhhhhhhh........

Trött,

Efter en lång skoldag så får man äntligen pusta ut lite, iaf ett tag till. Eftersom jag måste läsa igenom min redovisning ett antal gånger ikväll. Usch hatar att man är så himla nervös inför sånt där, men får se hru det går. Det är ju trots allt min enda lektion imorron.
Idag åkte min mamma återigen till storstaden i Värmland, just precis, Karlstad. Åter igen för att hälsa på mormor på sitt nya boende, men också för att gå på ännu en begravning. Känns som att man aldrig får träffa henne, borta nästan varenda helg nu förtiden.
Men men nu just nu sitter jag i sängen med myskläder, med en varm kopp te som värmer mina händer, och två kanelskorpor.

Det känns verkligen att det är lov snart, man känner hur hela kroppen börjar koppla av redan. Som tur är har jag ju bara en lektion imorron och på fredag är jag  ledig, SKÖNT!

Puss på er


Allmänt

Känns lite små tungt nu om man tänker efter att ens träning inte börjar förens typ 3 timmar, blir så trött. Så trött på att det är så sent, så trött på denna väntan, så trött allmänt bara.

Det jag har gjort hitills har inte direkt gjort mig piggare precis, har föreberett mitt tal i svenskan som är på torsdag, usch. Men något som gör mej lite sisådär små varm inombords och lite gladare, som gör att mina mungipor går upp  är att det snart är lov, och redan på fredag börjar festandet, då det blir utgång för min del, äntligen. Mitt sällskap blir Hanna & Maja,Fia får vara med till en början tills åldern sviker henne. Det ska bli riktigt skönt att få komma ut, ut och göra något annat än att bara sitta hemma.

"Allt som är bra med mej har jag förmågan att glömma bort" 





 

Måndag, en dag avklarad, fyra kvar.

Dagen börjar vanligtvis med handboll på morgonen, men inte denna morgon inte. Nej idag hade jag bestämt träff med Johan 8:45 vid skåpen, eftersom vi skulle representera BFid & SPid programmen inför de nya ettorna. Vi gick en vandringstur och svarade på frågorna som dem ställde, typ en fråga. Det var kanske inte den roligaste skolan att ha inom idrottsprogrammet, oppebyskolan. När det var över återstod det två lektioner denna dag, historia och ios. Historia arbetet gjorde jag klart, då var det bara provet kvar, sätter sej i salen och är redo att få provet då wretas säger at vi ska skriva allt vi kan om funktionshinder. Jösses tänker jag, då det känns som att allt bara försvinner ur mitt huvud, men när jag kände mej klar hade jag iaf fått ihop 15 sidor på sånt där breda rad papper. Nu är det inte långt kvar till lovet, dock vill jag inte ha torsdag då jag ska hålla tal i svenskan, usch.

Utan er har jag ingen mening, ni vet allihopa vilka ni är<3
Ni gör mej hel, komplett, fullbordad,hel, you name it, ni är mitt liv och jag är så himla glad att ni finns i mitt liv,
tack<3


         
Sinnesstämmning



Söndag, en städ och plugg dag.

Klockan ringde 11:50,då jag stängde av den ihopp om att kunna somna om. Låg  och vände och vred mej i sängen då jag insåg att det var omöjligt. Slog på tv:n, bläddrade igenom kanalerna då jag gick snabbt förbi alla, plötsligt fick jag en rysning genom hela kroppen. Slog tillbaka på kanalen innan, det visade sej att det var Dr Snuggels på tv, som gick när man själv var liten. Alla mina barndomsminnen kom tillbaka från den tiden, det fick mej att le och skratta inombords. Efter att det var slut så tog jag mej kraften att gå upp ur min varma och sköna säng för att få i mej lite frukost. Redan vid frukostbordet satt mina två syskon, så jag slog mej ner och gjorde dem sällskap, oerhört ovanligt att vi alla tre äter frukost samtidigt. Efter ett tag säger min syster att hon måste städa i sitt rum, då det slår till i mitt huvud att jag verkligen måste städa ja med, vilket jag har förträngt i några dagar. Men tog tag i mej själv och började städa eftersom min klädhög på fotöljen nästan nådde taket. Efter att ha städat i två timmar typ kände jag mej nöjd. Jag hade hunnit med att dammsuga,dammat, torkat golvet, fixat och ändrat i mitt rum lite, så jag var helnöjd. Med ett golv som doftade citron väntade plugget om funktionshinder. Satte mej i sängen och började plugga, när jag var klar ropade mamma från köket att maten var klar, nu sitter man här mätt i magen efter den goda italienska maten. Jaa nu sitter man bara som sagt, jaa jag väntar på Gossip girl, det är nog det enda jag gör just nu.Det var denna söndag som nog kommer att se likadana ut. Men som tur är så är det ju lov snart!

Eric Hutchinson - Rock´n roll, den låten gör en på lite gladare humör.


Lördag,ännu en dag i mitt liv.

Lördagen bjöd på hemma match för min del, vinst med 32-18 mot elvorna,bra jobbat tjejer. Direkt efter var det B-laget som hade match, kollade lite på den innan jag cyklade hem för att äte tre rätters. Stressade i mig maten och cyklade tillbaka till sporthallen, då jag hann se de sista 10 min, förlust för deras del. Efter alla matcher och klockan visade 18:30 så bar det av hem till Sofie med Behm och Fia som kom senare. Men det blev ett stopp på vägen, på ica då anna skulle köpa hårfärg. Väl hemma hos Sofie bestod kvällen av hårfärgning,Skip-bo,plump, och många olika tankar och ideér om vad vi ska klä ut oss till, eftersom det är maskeradfest på lovet och man måste vara mycket utklädd! Skit roligt men oerhört svårt att komma på något att vara? Med alldeles för många ideér i huvudet så cyklade jag och fia hem mitt inatten, Då vi stannade och pumpade våra cyklar mitt på torget. Då det kommer en kostymnisse och pratar med oss, han berättade att han har varit i nyköping i två dagar på ett nordiskt möte, dock efter att jag hade frågat om han var härifrån, vilket han inte visste först. Efter mycket prat med kostymnissen som visade sej heta Jacob kom det en till kostymnisse, blev mera prat och han berättade om sitt misslyckade flörtförsök på dansgolvet. Efter ett tag så avslutade Jacob med ett visdomsord som löd - Livet är skoj! Ja det får man ju tolka precis som man vill. Hoppade tillslut upp på min cykel och cyklade hem.

Men lördagen var en trevlig dag, dock nykter ännu en helg, nu börjar jag verkligen ladda inför nästa helg och lovet!


Nått man kan vara kanske?


Fredagarna blir rutiner,

Fredagen började som vanligt med skola, två lektioner. Efter skolan hem och sov, sen iväg tilll träning, blev även en snabb runda på stan för att shoppa på make upstore. Men som sagt efter träningen och utan herrmatch denna fredag så blev det isälelt jobb på Culturum, Thomas Dileva.Var väll ingen höjdare precis. Efter att man jobbat där i två timmar ca så bar det av hem till Anna, där Malin och Johanna redan var. Anna bjöd på taco och det blev såklart idol tittande, även kort spel och många härliga skratt tillfällen, Tack<3

Denna låt har gått runt i mitt huvud nu, riktigt skön och texten är inte sämre den.

Erik Hussle - hurtful


torsdag, en bättre dag helt enkelt

Idag har det faktiskt varit en bra dag, iaf över mina förväntningar!, Dagen började med sovmorron till 10:30, sen flöt dagen på bra och vi slutade runt två snåret. Jag bestämde mej för att åka ner på stan, fixade lite ärenden, men hann även med shopping! Hittar alltid en massa saker när man går själv, jag är hel nöjd med mina inköp. Träffade även Malin på birgers café, trevligt. Det ja skulle ha gjort på stan var att köpa smink för mitt presentkort,men som vanligt var allt slut så måste åka ner en snabbis imorron.

Eftermiddagen/kvällen blev inte sämre den,kom hem och la mej framför tv:n tills maten. Efter maten la ja mej i ett varmt bad med tända ljus, satte in gamla skivor från typ två år tillbaka och bara lutade mej tillbaka och njöt av vartenda minne låtarna gav mej. Det är konstigt det där, att en låt kan väcka så mycket minnen och känslor inom en.

Nu sitter man här och är hel nöjd över dagen,ska även byta vatten till mina små fiskar. Tycker om när man gjort mycket under dagen då känner man sig alltid så nöjd.

"Jag ser ljuset!!! Jag ser ljuset,Jonatan!!"




Kofta - Åhlens
Klänning - ginatricot
Linne - H&M
Skjorta - H&M

?

Trött, trött och åter trött...*suck*

Hur kommer det sej att man kan känna en avundsjuka på de som påstår att de har så himla tråkiga och trista liv, men att det i ens egna ögon är raka motsatsen. Jag förstår inte....


please...


Spontant

Söndagen blev mycket bättre än väntat, faktiskt en av den bästa dagen denna helg. På själva dan övningskörde jag och kollade på match. Efter det så blev det middag på donken med Behm,Fia & Sofie, mysigt. Ytterligare efter det så bar det av hem till Soffan, där det blev olika spel,prat, fruktsallad, helt enkelt en underbar mys söndag, precis så det ska vara,:)
Tack tjejer, mer sånt åt folket<3
Ibland gillar jag spontana grejer,


please give me a sign, i need it!


Helgen,

Helgen har väl varit som vanligt, händelselös.

Fredagen började bra eftersom vi slutade runt halv elva, direkt hem och la mig i soffan. Runt två tiden bar det av till
Lazerdome. Mitt lag, det blåa laget vann stort, vi rent utav krossade det röda laget! Bra jobbat tjejer. Det var år sen jag körde lazerdome, men det var riktigt kul man kände sej verkligen som en agent eller något i den stilen. Nöjd med min insat med tanke på att jag hade mest poäng av alla, som mest 20100 poäng, ingen var ens i närheten av mej. ;) Senare under dan blev det träning och matchkollande på herrarna som mötte Dif,vinst. Där efter åkte vi och köpte godis och så bar det av hem till David för lite yrrol tittande,där min fredag var över sen.

Lördagen började 12:30, då det var samling för att åka till
Finspång,match. Där det blev vinst för våran del, 21-28. Bra jobbat tjejer! Kvällen visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på, men det blev ändå en mys kväll med Malin och Fia,pokerspel,plump och en massa godis och tända ljus. <3

Söndag, jaa nu sitter man här, vet inte riktigt vad jag ska göra, runt fyra ska jag i alla fall kolla på juniorerna. Ska nog ut och övningsköra med, om mammsen har tid. Annars får jag väl se vad som händer en tråkig söndag som denna.

Kan inte bara lusten till allt komma tillbaka?



..

I know that you are out there somewhere, i hope so anyway.

I want to see you, feel you, just hold you in my arms.

Please give me a sign, a miracle.


I wish that dreams can be true.

Tisdag,Onsdag

Tisdagen var en vanilg skoldag, inge märkvärdigt alls faktiskt. Kom hem, sov och sen plugga matte direkt. Åkte för att träna vid åtta tiden, det är riktig jobbigt att åka till träningen när det är mörk och kallt ute och det känns som att det är mitt i natten, ingen motivation alls då!.

Onsdagen bjöd på matteprov, usch säger jag bara. Även tre träningar i rad, först idrott sen styrka och tillslut träning med laget. Riktigt jobbigt, man riktigt känner hur mjölksyran suger tag i benen på en. Och nu sitter man här och orkar inte göra någonting, benen säger nej men hjärnan vill bara hitta på saker istället för att bara tråka. Vad ska man ta sig till?

Sen känner jag att man har tok för lite tid på helgerna, en dag går till match, går det inte till match så tittar man på match. Visst det är alltid kul men när ska man hinna träffa alla man vill träffa? Vad hände med allt och alla?Alla känns lite tråkiga och gråa nu för tiden, vet inte varför jag har fått för mej det. Känns som att det är ett stort grått moln över allt och alla, kan det vara så....?

Tur att hösten bjuder på vackra och färgglada färger i alla fall!



Måndag

Igår blev det mycket prat med en viss lite tjej, va skönt att veta att man inte är den enda som har kännt så hä på senaste tiden. Men vi tar oss igenom det här tillsammans, okej?

Skoldagen gick som vanligt ganska fort men på nått sätt så vare segt. Väl hemma blev det varmamackor och film,
Morgan Pålsson - väldsreporter. En riktigt rolig men ändå konstig film, man kan inte titta på den utan att bli irriterad och frustrerad på Morgan i fråga. Asså han är så störd och konstig, man förstår sig inte på honom helt enkelt. Men filmen var ändå bra och det var skönt att få skratta av sig lite.

Nu väntar det middag och ett varmt bad med tända ljus tror jag.

Tjingeling.




piss

Trött, huvudvärk,helt död och bara en massa tankar.

Piss, finner inga ord för våran insats idag, usch.

Jag behöver ett mirakel...




Fredag

Fredagar är min skönaste skoldag, två lektioner och dagen är slut vid elva snåret. Denna fredag blev det till at åka hem dirket, städade mitt rum(välbehövligt) och sov lite innan det var dags för träning som vanligt. Träningen gick bra som vanligt, och jag känner mig mer och mer taggad inför söndagen! Eftersom mina päron inte är hemma i helgen så är man ju tvungen att fixa maten och så själv. Kom hem och trodde att lillebrorsan redan hade fixat maten lite i alla fall, men så var inte fallet. Han kunde tydligen inte göra något heller eftersom vi itne hade nånting hemma, och han orkade itne åka och handla. Hungrig och smått irriterad som jag var satte jag mig på cykel och rullade ner till ica. Väl på ica så gör dem ju om så det tog ett tag att hitta allt jag skulle ha, men efter en halvtimmes cirkelsgång hittade jag i alla fall det jag skulle ha. Fixade maten och satte mig i soffan, då det plingar på dörren. Där stod fia, vi sate oss i soffan och slog på idol. Fredag kvällen bjöd på tv, film och play station ett. Riktigt trevlig kväll, efter mycket spelande la vi oss och sov.

Och idag (lördag) är det party på listan, med tema rosa. Kommer nog bli kul:)



Ha det bra

stan

Talet i svenskan gick bra med tanke på att jag bara skulle prata för Fia och Linus. Alla andra var borta. Seg skol dag med ett långt hål på ca 2 timmar. När skoldagen var slut åkte jag ner på stan med Fia, det skulle hittas presenter. Vilket gick galant, hittade det och var tvungen att leta efter en rosa tröja eller nått eftersom temat på lördag är rosa. Jag hittade min direkt men för Fia var det lite svårare, haha. Hittade även en svart stickad klänning och ett par vita knästrumpor, nöjd. Gick på stan tills det stängde då det bar av hemåt, slängde mig i soffan direkt och bara njöt. Njutningen blev dock inte så lång då pappa ropade från köket att jag skulle hjälpa till med maten, suck.

Men men dagen har varit bra och imorron är det fredag, vilket är oklart vad jag ska hitta på. En lägenhet tom på föräldrar, så det kanske blir att tare lugnt med några kompisar, vi får allt se. 

Ha det bra allihopa!

Tal

Lite nerver på spel nu.
Har suttit hela kvällen lång ändå sen jag kom hem med mitt förbaskade tal som jag ska ha imorgon. Fixat ihop det tränat och fixat stödlappar, imorron gäller det, Hjälp!
Det kommer nog gå bra hoppas jag, är ju inte helklass som tur är.

Men jag har ändå hunnit med lite idol tittande, anna som är grym! :)
Träning som vanligt på schemat dock inte spinning utan handboll, spinningen var förövrigt väldigt rolig men jobbig såklart!

Börjar också känna att nervera är nervösa inför Söndagen då det är första hemma matchen kl 15,nerver!

Men men nu börjar kl bli mycket och sängen ropar på mig, ha det gött. puss


Grattis mamma <3mammsen,


RSS 2.0